ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 709
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 860
  • тук и там
Да, забравих че гледаме турски сериал ..
За Валерия съм съгласна с AirFairy.И наистина има типично тийнейджърско поведение.
Дано има късмет от тук нататък в живота, защото до сега  се показва само като  жертва на средата си.

# 1 861
Аз отскоро гледам и не мога да си обясня масовия хейт на всички вътре против Надя. Реално тя е само с Йоана. Монтажът ли е такъв скапан...какво не виждаме ние? На яхтата точно виновната беше Валерия
На мен Надя ми направи лошо впечатление от първите епизоди. Не забелязах особена човечност в нея. Когато темата за възрастта беше актуална, доста дами подмятаха неща по въпроса но тя прекали. Освен това има голямо самочувствие и иска да държи всичко под контрол. По време на последния епизод лично отиде да издърпа Йоана да не говори с другите жени, беше много тъпо.

# 1 862
Тоя сезон режисурата на ''Eргенът'' кърти! Епизод ''Радини вълнения'', ниво 7 клас  -  ''Госпожо, пък тя ми каза еди какво си...'' Цялостната картинка на предаването е повече от смехотворна!
Главни актьори:
- ерген, който се целува на всяка пета минута с различна мома и изслушва с изключително внимание клеветящите другарчето си, за да блеснат
- психолог, работещ в детска градина, който се напива като куче и ''заапва'' , че и причинява умишлено тормоз - булинг
- еротична тунинигована танцьорка с вакуум между ушите, носеща гени от родители в БАН
- попрезряла бивша мис с минали любовни връзки в подземния свят, за които съобщава със зле прикрита гордост
- хитра, напориста и скоклива къдравелка, която оправдава постъпките си с трагедия в семейството си
- две сестри, моделирани сериозно от пластичната хирургия, които взаимно, по баджанашки, разменят слюнки с един мъж
- комплексирано и озлобено девойче, което наивно вярва, че нещо му се полага по дифолт
Мисля, че този коментар трябва да заеме почетно място на първа страница! Grinning
Аз само да попитам...Алеко, след като на никоя не се сърди, както той сам ги увери, защо се фръцна и напусна??
😂е щот така са му казали, той си върви по сценария иначе неустойки…

# 1 863
  • Варна
Валерия е малка, та тя е на 20 години, останала от две години, доколкото си спомням, само с баба си и малката си сестра. Бащата липсва от живота им отдавна, майката е починала след мъчително седемгодишно заболяване. Това дете преживява трагедията си и се бори в живота. Не си позволи да злослови пред Алек за останалите момичета, а искрено се разкайваше за постъпката си, нищо че маската на непукист стоеше на лицето й. Замислете се какво бихте говорили, ако сте на нейно място, за живота си. Според мен тя не споделя за да търси съжаление, а просто няма какво друго да сподели. Иска да изглежда силна и поради липса на житейски опит понякога е груба. Не пожелавам на никой да има нейната съдба.
+1 за Валерия.
Сърце не ми дава да я "накова".

# 1 864
  • тук и там
Е, да я пази от останалите жени в къщата-как от какво?! Габа го играе бодигард, като  също насъсква и манипулира групичката там, срещу тези които не са удобни(не я слушат и не пеят с общия хор) и разчиства пътя на сестра си..
Съжалявам за Памела и псих. и проблеми, но е крайно време да излезе от образа на малко зайче , за нейно добро най-вече. За съжаление, освен хихикане и писклив глас като на Мики Маус, до сега нищо друго не е показала..

# 1 865
А,забравих да отбележа нещо.
Значи лагерите за мен са 4.
1-злобилите-сестрите,Теа,Барбара,Васка,Валерия
2-четворката-Виктория,Надя,Мария,Йоана
3-двете на които май никой не обръща реално внимание-Силви и Криса горджъс
4-Маги,Надежда,Кристина,Милена
И само една Екатерина не знае към кои е и постоянно цъфва ту тук ту там.Не обичам такива хора накъдето вее вятъра натам,без позиция.
Виктория също за мен си живее в собствен свят(не само Силви,тя ми е приятен шемет)в който е красива и умна и Алеко неистово я желае. Simple SmileИ смятам,че тя направи каламбура с него.Привикаха го да смелят инфото ,че почти всички са във връзки.

# 1 866
Ергенът целува Милена по бузките, след нейната изповед как иска да си намери партньор. Но нямаше никаква насоченост към някой конкретно. Иначе, Милена каза много умни неща.

# 1 867
Очаквах повече от Габи, а не временно пребиваващ френски турист в Разград. Да забие гибон, известен и обвиняван в агресия и опит за убийство от бивши партньорки не е върхът на сладоледа, така да се каже…

# 1 868
Надежда - направо го изнасили Ергенчето. Но  мъжете обичат някой да поеме командването...

# 1 869
Очаквах повече от Габи, а не временно пребиваващ френски турист в Разград. Да забие гибон, известен и обвиняван в агресия и опит за убийство от бивши партньорки не е върхът на сладоледа, така да се каже…
А? Коя Габи? Кой гибон? К'ъв французин? От цялото изречение само Разград разбрах какво е. Чистка ли е минавала, аз ли нещо пропускам?

# 1 870
.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 11:57 от Tsugumi_

# 1 871
MegaMeg, Гаджето на Габи е французин, играеш в Лудогорец. Оливие Вердон се казва.

# 1 872
Валерия според мен е имала някаква криза (може би паник атака, както казват, не знам) - пречка да се включи точно в социалната игра и тя е малка напълно разбирам - тези неща с грима и тн според мен са били за оправдание пред момичетата, не може да обясняваш какво ти е на всеки. И тук я разбирам и й съчувствах, още повече ако е имала слънчасване (то е доста гадно и не минава ей така). Трябваше да отиде и да му каже извинявай не ми е добре и толкова или да помоли някои друга да предаде на Алек. Като цяло не мисля, че е търсила внимание или е искала да развали вечерта на другите, за което й вярвам, че съжалява. Другите не изпитаха емпатия, само Габриела е защити на масата, а само се жалваха, че загубили ценно време с Алек.

Валерия й стана кофти, че ще е от чистачките и това беше май беше основното. После се забавляваше на шегичките. Доста гадно беше как изигра другите... Това е защитен механизъм и аз лично ще се радвам да го осъзнае като се гледа сега. Тя е като тинейжър, който е успял да прецакат друг учител или отличничката на класа... Това беше гадно наистина.

После каквото каза на Алек го мислеше. Тя не осъзнаваше, че шегичките към Надя са кофти и не треперене да не я издадат... За нея това беше оправдано и си мислеше, че е липса на чувство на хумор на Надя, вътрешно мислейки си, че е победила. Тези игрички да натопи другарчето са гадни и говорят за средата, но не и нетипични за деца в нормална среда.

Не знам защо другите не разясниха какво се е случило на яхтата и че няма общо поведението на Надя с състоянието на Валерия.
Надя наистина не се държеше гадно с прищевки.

Надя след това предвид нападките и отношенията на другите се държеше направо доста на ниво.

Не я оправдавам как преди клюкареше. Тя не се усещаше и смята това за ок. Не съм чула да пожелава лошо на някого. Докато някой доста злобеят примерно Кристина (фин мениджър, тя не е ама карай). Тя на синхрони има доста злобни и изказвания, но доста я харесват хората тук...

Надявам се Валерия да преудолее травмите си и да е щастлива. Също и Надя да се види отстрани и да се коригира.

# 1 873
Ами какво търси Валерия - популярност, която да й донесе повече доходи. Както и другите. Ще завалят ангажименти като модел, ще си избута студентството. Много сме поработили като студенти, ама тя грам няма на кого да разчита и в това отношение.

В допълнение ще кажа, че на мен едната й татуировка изглежда като Медуза. Което може да значи, че е жертва и на сексуално насилие. Спекулация от моя страна - може просто да й харесва образът, ама може и да съм права.

Отговорни са пишман психоложките, дето ги взимат такива момичета в предаването. Толкова психоложки, колкото и тия, дето са вкарали. Никаква етика.

Надя си беше злобарка в предишните епизоди. На мен ми беше дъното след Шармин. Сега почнаха са й лъскат образа.

# 1 874
MegaMeg, Гаджето на Габи е французин, играеш в Лудогорец. Оливие Вердон се казва.
Еее, браво на вас! Кога успяхте да го разкриете. Сила сте! Simple Smile Аз така и не се научих да боравя с тоя Инстаграм, явно затова съм изостанала.

Общи условия

Активация на акаунт