ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 722
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 845
Тоя сезон режисурата на ''Eргенът'' кърти! Епизод ''Радини вълнения'', ниво 7 клас  -  ''Госпожо, пък тя ми каза еди какво си...'' Цялостната картинка на предаването е повече от смехотворна!
Главни актьори:
- ерген, който се целува на всяка пета минута с различна мома и изслушва с изключително внимание клеветящите другарчето си, за да блеснат
- психолог, работещ в детска градина, който се напива като куче и ''заапва'' , че и причинява умишлено тормоз - булинг
- еротична тунинигована танцьорка с вакуум между ушите, носеща гени от родители в БАН
- попрезряла бивша мис с минали любовни връзки в подземния свят, за които съобщава със зле прикрита гордост
- хитра, напориста и скоклива къдравелка, която оправдава постъпките си с трагедия в семейството си
- две сестри, моделирани сериозно от пластичната хирургия, които взаимно, по баджанашки, разменят слюнки с един мъж
- комплексирано и озлобено девойче, което наивно вярва, че нещо му се полага по дифолт
Мисля, че този коментар трябва да заеме почетно място на първа страница! Grinning
Аз само да попитам...Алеко, след като на никоя не се сърди, както той сам ги увери, защо се фръцна и напусна??

# 1 846
Според мен  Алек си тръгна и от двете вечеринки заради думите на Виктория, а не заради фасоните на Валерия. И като каза, че не може да продължи преди да има представа за цялостната картина, имаше предвид това, че някои са обвързани в реалния живот. По тази причина смятам, че скоро ще изхвърчат Габриел и Васка.

# 1 847
Скрит текст:
Тоя сезон режисурата на ''Eргенът'' кърти! Епизод ''Радини вълнения'', ниво 7 клас  -  ''Госпожо, пък тя ми каза еди какво си...'' Цялостната картинка на предаването е повече от смехотворна!
Главни актьори:
- ерген, който се целува на всяка пета минута с различна мома и изслушва с изключително внимание клеветящите другарчето си, за да блеснат
- психолог, работещ в детска градина, който се напива като куче и ''заапва'' , че и причинява умишлено тормоз - булинг
- еротична тунинигована танцьорка с вакуум между ушите, носеща гени от родители в БАН
- попрезряла бивша мис с минали любовни връзки в подземния свят, за които съобщава със зле прикрита гордост
- хитра, напориста и скоклива къдравелка, която оправдава постъпките си с трагедия в семейството си
- две сестри, моделирани сериозно от пластичната хирургия, които взаимно, по баджанашки, разменят слюнки с един мъж
- комплексирано и озлобено девойче, което наивно вярва, че нещо му се полага по дифолт
Мисля, че този коментар трябва да заеме почетно място на първа страница! Grinning
Аз само да попитам...Алеко, след като на никоя не се сърди, както той сам ги увери, защо се фръцна и напусна??

To това си е перфектно резюме на целия скапан сезон.
И аз май ще спирам да гледам..

# 1 848
Аз отскоро гледам и не мога да си обясня масовия хейт на всички вътре против Надя. Реално тя е само с Йоана. Монтажът ли е такъв скапан...какво не виждаме ние? На яхтата точно виновната беше Валерия

# 1 849
Има моите уважения Алеко да издържи на тези вайкания и оплаквания от всички за всички.Ами една не отиде при него заради него,всички отидоха да разкажат за скандалите.И му беше толкова отегчително,че заспиваше по някое време.Много го харесвам,чак започна и физически да ми харесва.Така умело ги изслушва и после се измъква лесно с някоя успокоителна реплика.Смятам,че изобщо не им се връзва на глупостите и истински го развълнува и нажали само Милена.Валерия изобщо не успя да го докосне.Нямат значение за мен клишетата аз му гледам реакциите и позицията на тялото,а че става за актьор-става.Бързо му тече мисълта и веднага изстрелва нещо успокоително,ами това е толкова важно за жените.
Какво ужасно поведение от толкова младо същество преживяло такава тежка загуба.И за разлика от Милена ,която също е преживяла тежки времена се е свила и е адски смирена,тази трагедията е оказала обратно въздействие върху нея-някаква мания за величие и обиграност.Някак иска да ни покаже ,че се справя сама с живота...А то е за съжаление горкото.
Надя и Йоана тези ще ми ги направят фаворитки.Натам вървят нещата.Нормални момичета,май с това ги дразнят  със своята нормалност.
Двете сестри са адски неприятни и вкупом да ги изгонят веднага!Габа е виновна за поведението на Валерия на яхтата.Абсолютно тя я подкова и ѝ пуска въдичките,Валя е само изпълнител на манипулатора.

# 1 850
Валерия нали уж имала алергия към слънцето, пък колко пъти я даваха да се пече покрай басейна. Уж паник атака, пък с чаша вино до ръба пълна и видимо пияна циври за гримове. Съжалявам, ама такава гнусна долна лъжа не ми минава, яд ме хвана за Надя, как я гавреха без никой да реагира. Аз също съм расла без баща от 2 годишна и без майка от 12 годишна, но никога не съм си оправдавала простотията с това. Само най-близките ми знаеха за положението ни и никога не съм го навирала в очите на хората, а учех и работех три пъти повече от всички  за да си докажа, че мога. Това момиче е абсолютен провал, лъжкиня и манипулаторка и предвид заучените номера не я очаква щастливо бъдеще, ако не завърти на 180градуса мисленето и навиците си. Изобщо не я съжалявам, да гадно е да загубиш родител, но всеки човек има голяма загуба и някаква семейна трагедия да отработва ,но ако всички се държат като нея трябва да сме се избили по между си. За булимията на Памела и аз съм имала, няма нужда от питбул за охрана, а от малко занимания свързани с вътрешната хармония. Ще се радвам Гибона да се махне, защото имам усещането, че Памела далеч не е лошо момиче, по-скоро е отбягване заради сестра си и в шоуто и навън. Кака има някакво нарцистично разстройство и смуче енергия от Пам до момент в който, тя се обезобразява и обезличава. А Надя си ми харесва, от вчера все повече, не се остави. За мен погледа и, както и усмивката не са налудничави, а като защитен механизъм

# 1 851
Аз отскоро гледам и не мога да си обясня масовия хейт на всички вътре против Надя. Реално тя е само с Йоана. Монтажът ли е такъв скапан...какво не виждаме ние? На яхтата точно виновната беше Валерия
Да, така си е. Но представи си ситуацията, някое момиче се връща от въпросната среща разревана и в не добро състояние. Разказва наляво-надясно това, което каза Валерия и без да знаеш какво реално е станало на въпросната среща няма ли да й повярваш? А пък като се прибраха другите разказаха съвсем друга история. И ако не си присъствала на място, то ще се чудиш на кого да вярваш или най-малкото ще се позамислиш върху двете истории, и на чия история да повярваш. Така, че, може би, факторът "не знам какво реално се е случило" е в пълна сила, особено в тази ситуация.
А ние като зрители много добре видяхме какво се случва на въпросната яхта. (или поне това, което ни показаха в епизода)

# 1 852
Не искам да си представям какво ще представлява Валерия след още 10 години.
Крайно злобен и объркан човек. А това, че получи първа роза направо беше отвратително за потърпевшите от интригите й.. И като човек борещ се с паник атаки нито пия вино, нито пуша Айкос в момент на криза.

# 1 853
  • тук и там
Аз се чудя защо не му ги пускта тези кадри на Алеко? Щото реално той няма никакви впечатление и представа за момите,пред него всички са бели и добри, и само  на диванчетата на коктейлите и в къщата  показват какви са. Всъщност знам защо не му ги пускат-щото ако ги види какво представляват, ще избяга с пълна газ от там..

# 1 854
За да стане като в сериал и да се ядосваме, защо толерира злобарките. Затова не му ги пускат.

# 1 855
За Валерия от интервюто с Ани Владимирова - израстнала е без баща, запознала се е с него миналата година, когато е била в болница, защото е била пребита от приятеля си. Реално на бащата му е трябвала, за да му оправи някакви документи.
Сестра й е от друг баща и е отишла да живее с него след смъртта на майка им.
Когато не е в университета, Валерия живее в баба си, която явно е мега скандалджийка и мърла. И като цяло е живяла в среда с нон стоп скандали.

След като майка й умира, развива социална тревожност. Не е можела да излиза с месеци. Според мен получи такава криза, не е било за пъпките и прическите.

Не одобрявам злобното й поведение и булинга, обаче тежката й съдба далеч надхвърля това, че майка й е починала.

На някои хора им е такава регулацията на нервната система - бий се. Не е по-различно от това на Милена, но е по неприемливо за околните.

И в крайна сметка това е само едно малко момиче. В днешно време на 20 си си баш тийнейджър.

Не е правилният начин да реагира, но да се замислим какво можем да причиним на децата си.

# 1 856
Не знам Памела хранителни проблеми ли има или други зависимости. Нещо много често и прилошава.
Някои се чудят защо нападат Надя- тя от началото на предаването злослови против другите като шушука там на дружките си.
Сега видя какво е да си от другата страна. Не я жаля хич. Иначе ми хареса как натрива носа на Габриел.

# 1 857
Катето отишло на среща, а разправя на ергена за мама и тати, и за пчеличките на тати...
Ергенът чакаше да се целуват...подпипваше я тук, там....
Катето трябва да иде на логопед, не изговаря добре буквата "Ч".
Ако има типажи, това е Детето.

# 1 858
Абе и Маги е доста досадна, но аз не разбирам пък защо Виктория реши, че с нещо е самата тя най-заслужила да получава вниманието и времето на Алеко, че през цялото време дудне и бълва змии и гущери: "не мога да повярвам, че ТАЯ взе роза преди мен, не мога да повярвам, че покани оная"... После реве като не стане на нейната, а пред него пърха като 12 годишна...Криндж пълен!
Сега пък и държала да му ОБЯСНИ как се била почувствала на церемонията... Ама на кого му пука? На Алек му е...да не казвам през кое, ужас направо! Държи се като някаква дружинна ръководителка от соца, някаква странна комбинация от Милица от предния сезон и Люса от първи - хем прилепчива и лабилна, хем отровна и негативна като черна дупка... От такива хора тръпки ме побиват, има потенциал за stalker, на Алек сигурно ограничителна заповед ще му потрябва, защото като нищо ще му търси сметка после защо не я е избрал и не е зачел нейното мнение и чувства...Rolling Eyes

Да не говорим, че поведението ѝ, както и на повечето от останалите, е повече от нелепо пред него - уж с претенции за опитност и зрялост, а тичат да му се оплакват и тръшкат за щяло и нещяло, или пък застават пред него на тия мини "срещи" в градината и....започват да дрънкат за себе си, без дори да му оставят възможност той нещо да попита или да каже.
"Аз съм такава и онакава, ама много съм срамежлива, ама съм чувствителна" бла бла бла.... Погледът му е безценен в такива моменти...

Като цяло този сезон ми се струва страшно долнопробен, не знам обстановката в Родос, в сравнение с локациите в първите два сезона ли е, вилата ли е, участничките ли са, монтажа и режисурата ли...но някак всичко е като бледа имитация на предните сезони, някак по-протяжно и скучно... Дори кадрите - прави ми впечатление, че ужасно дълго време се отделя на някои доста прозаични и безинтересни ситуации, в същото време други остават неотразени - доста куца монтажът.
Виктория просто няма никаква реална самооценка, това е причината според мен да се държи така, то се вижда от километри и както много съфорумци вече споделят, това е форма на болестно състояние, изискващо задължителна намеса от добър специалист. При възможност дългогодишна…и пак не знам дали би помогнало, пак казвам, че аз в началото много й се дразнех, сега вече ми е единствено жал за нея. Познавам и други такива хора, не стоя около тях, когато мога да избирам, понеже са ми невъзможни, нито пък подлежат на промяна и пак изпитвам по-скоро същите чувства на съжаление към тях.

# 1 859
Добре де и пак питам с всички тези травми и проблеми какво правиш в такъв формат, в който може да изядеш още повече хейт и от змиите там и от аудиторията навън и да се сринеш още повече? Далеч съм от представата, че това е предаване за изграждане на характери лекуване на травми..

Общи условия

Активация на акаунт