ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 241
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 300
Аз писах, че коментирам, какво се показва, защото това задава модел.
Дали ще е възможно да се пише без да се меняват настроения и думи, моля?!

# 301
Нека сме честни, кадри как Надежда обяснява на другите как й липсва детето, са скучни. За какво им е да ги показват? Ние виждаме миниатюрна част от каквото се случва, това не е биг брадър да виждате всичко.

# 302
Къде видя тоя хейт Joy еднакво празноглави са всичките влезли там. Милена и Ивелина уж не били, ама може и просто още нищо да не сме чули от тях.
За детето- ми форум на майки, жената изрично ни навря как кърмила пред свекърите, пък взела детето и айде в България и го гледала сама, ми такава тема задава тя самата. Ей на, на Мери Шушито коментираме другите работи, за детето едва мъцна
Шушито се изложи реално. Търсила си съпруг номер 3. Правила партита за разведени.

Нани се държи на положение. Леко престорена и с по-височко самочувствие, но засега не се е изложила. А пък тези коментари тук ми мязат на такива от разни баби, които ми обясняват как да си обличам децата. Всеки родител преценява как да си гледа детето. Нани не е направила нищо подсъдно.

# 303
Не знам защо някои хора си мислят, че като нещо не е излъчено, значи не се е случило. Ми може Надежда и Мери нон стоп да говорят за децата си, но това да не е монтирано. Нека да коментираме видени неща, а не измислени. Наистина ставаме като бабите пред блока.

# 304
Аз ще ви кажа каква е разликата между Мими и Нани. Не е в това кой къде е оставил детето и дали заявява, че то му липсва.

Мими, въпреки че влезе с историята за разводите каза, че от втория брак й е останало прекрасно детенце. С уважение към бащата покрай всичкия хумор и лиготия. Не си е позволила дотук да го коментира с лошо.

На Нани бяха златни клетки, кърмене пред братовчедите, свекърви, стринки, гръцки драми, български мъже, дето не искат жени с деца.  Това са роднините на това момче и то го слуша.

Предаването е снимано в началото на учебната година. Не е като да си е прекарвало гръцка ваканция.

# 305
Все още не показват Нани толкова. Според мен предстои да излъчат нейни по-емоционални моменти. Сега бяха заети да ни занимават с вещерство.

Тъжно би било, ако някой съученик на детето гледа предаването и ако все пак гледа да няма родители, които да му обяснят ситуацията, която споделя Нани, за да не се присмива после на детето ѝ.

# 306
Къде видя тоя хейт Joy еднакво празноглави са всичките влезли там. Милена и Ивелина уж не били, ама може и просто още нищо да не сме чули от тях.
За детето- ми форум на майки, жената изрично ни навря как кърмила пред свекърите, пък взела детето и айде в България и го гледала сама, ми такава тема задава тя самата. Ей на, на Мери Шушито коментираме другите работи, за детето едва мъцна
Шушито се изложи реално. Търсила си съпруг номер 3. Правила партита за разведени.

Нани се държи на положение. Леко престорена и с по-височко самочувствие, но засега не се е изложила. А пък тези коментари тук ми мязат на такива от разни баби, които ми обясняват как да си обличам децата. Всеки родител преценява как да си гледа детето. Нани не е направила нищо подсъдно.
Хаха, а аз си мислех, че във формата имаше само проблем с възрастта. Познавам повече млади майки, обсебени с децата си, но нали уж стана ясно, че не говорим за крайности, а за модел, който се показва.
За някои може да е възпитателно подобно участие, въпреки че масово се плюе форматът и участничките колко пошли са и че цялата концепция е унизителна за жените изобщо, за мен това не е. Полета за изяви сега, слава богу, има много, но, разбира се, всеки се излага както може и колкото може и знае. Супер възпитателно е майка ти да плюе другата рода пред всички, да.

# 307
Защо се карате на дамите, които се чудят как така 35 годишни жени, с претенции за кариера и с деца изобщо се излагат в това реалити? Сред познатите ми една няма да влезе. Тези Магита/Нанита и т.н. цял живот са издържани от мъже, нямат образование или дипломата е просто дадена, ако работят, е формално, някое дете от този и онзи, и така. Няма лошо, шарен свят. Но чак да им се възхищавам, да разсъждавам какви майки били... че и чехлите да им обсъждам. Преди време пътувах от Сф до Миконос с lowcost и умрях от смях. Пътничките бяха копи/пейст на 3/4 от участничките. С джуки и от глава до пети във фалшиви анцузи и чанти гучи, вюитон и прада, пияни и крещят, докато си правят стори как тръгвали за Миконос, ооо, купооон, лууукс... Дъщеря ми /на 10 беше/, ги кръсти събирателно " гучки". Моята рокля Zimmerman и чанта Tory Burch сигурно са предизвикали искрено презрение, щото няма как да ги познаят Joy

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 09:51 от NOmerci

# 308
Стана като седянка пред блока, таз лоша майка Нани, брех! Колко по-интересно щеше да е предаването, ако даваха 10 минути синхрон как тя обяснява с насълзени очи колко ѝ липсва детето, е тогава и по 4 часа да го бяха направили, щяхме да гледаме, залепени за екрана! Пък сега - скука, половината заспиваме преди церемонията.

# 309
Не ги плюе. Разказала е за липсата на съобразителност от страна на мъжа си. Че ѝ е ограничавал свободата. Понеже има дете - трябва да мълчи и да не разкрива? Не съм съгласна. Нищо кой знае какво не е казала. Достатъчно показателно е, че има хора, които са на неговата страна.

# 310
Стана като седянка пред блока, таз лоша майка Нани, брех! Колко по-интересно щеше да е предаването, ако даваха 10 минути синхрон как тя обяснява с насълзени очи колко ѝ липсва детето, е тогава и по 4 часа да го бяха направили, щяхме да гледаме, залепени за екрана! Пък сега - скука.
Нали не го дават и пак бил скучен сезонът 😃
Не ги плюе. Разказала е за липсата на съобразителност от страна на мъжа си. Че ѝ е ограничавал свободата. Понеже има дете - трябва да мълчи и да не разкрива? Не съм съгласна. Нищо кой знае какво не е казала. Достатъчно показателно е, че има хора, които са на неговата страна.

Разбира се, националният ефир е най-подходящо място, съгласих се Simple Smile
Никой не изисква нищо от тях, коментира се, какво показват.

# 311
Честно казано Марта говореше за детето, Мери и тя спомена,че са си говорили за децата, вероятно с Надежда, не е нужно да е нон стоп, но наистина има неща, които е редно да кажеш, и които не. Нали тоя Ерген ще е баща на бъдещите ти деца, евентуално, а може да ти стане пък бивш, който да плюеш.

# 312
Ама това дете кърмаче ли е, че е така изоставено, горкото, на произвола на съдбата? Няма ли баща или той може да е няколко месеца някъде, без да причинява животозастрашаващи травми на психиката на детето?

# 313
Ама какво значи, че детето не ѝ липсва? Един път я чухме да го казва, друг път пък Мери спомена, че си е говорила с нея, че и на двете им липсват децата. Стига толкова. Вие нали не очаквате да излъчват постоянно това? Продукцията излъчва избрани моменти. Никой няма да седне да гледа предаване, в което някоя жена на всеки час се оплаква колко ѝ липсва синът ѝ.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 12:22 от Lilly_85

# 314
Май се търси под вола теле...

Детето си е ангажимент и без подкрепата на близките, не би могло да се случи. Предполага се, че Надежда е обмислила добре всичко преди да кацне в шоуто и щом е там, значи си я има и подкрепата от близките.

Общи условия

Активация на акаунт