ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 264
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 285
Аз съм гледала участието на Александра в Пресечна точка. Май е било в 2022 някъде около избори или бъркам. Пак повтаряше безсъдържателни клишета, скучна, присъстваща само с невинната усмивка,заради която трябва да я канят навсякъде.
Объркала съм, по ковид тема и демографска криза говорила.
https://nova.bg/news/view/2022/01/07/352414/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D … 0%B8%D0%B7%D0%B0/

# 286
Какви чанти LV?! Тук става вече смешно. Продукцията се чуди от къде ьа икономиса, вие чакате да осигурява марки на някакви типажи, които се чудят, на кой да се пласират. А и самите световни марки се борят в нашия "Ерген" точно да се рекламират 😂 Наблъскани като сардели, пише се за куфари LV - нека нивото на темата не конкурира това на предаването. Надежда я помня с едно бюстие на Зара и се учудих за спряганите скъпи марки. Тв беше и промотирана като майка,  а не съм я чувала да споменава изобщо, че детето й липсва или да обсъжда с Алек какво той мисли за отглеждането на деца, след като иска толкова. Само удобно му влезе в тон, че и тя иска, обаче как ще стане, след като и много й се живее, а при 5-6 броя не съм сигурна, че ще й е толкова лесно да ги зарязва като сега.
Обвинявате Аня, е не знаела за уговорки с продукцията, но и вие реално не знаете за такива и затова се обсъжда това, което се вижда: за мен Надежда нито иска много деца, нито има проблем да се изявява по разни шоута. И понеже се кажа, че искала така да спечели пари и популярност, ами да беше отишла в "Стани богат" - хем сумите високи, хем щеше да блесне и с интелект.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 07:58 от Tsugumi_

# 287
Да попитам, дизайнерските дрехи, обувки, аксесоари и пр. които са забелязани, не са ли осигурени от предаването?
Някак не си представям, че някои от участничките са напълнили куфари с LV, Gucci,  Prada и т.н и са тръгнали на лов за незнаен успех?
Ти майтапиш ли се? 😂
Тези, дето са ги набутали по 7 в стая и като най-гурме от менюто е пиле с ориз, да им осигурят тези маркови парцалки и чепици? Даже не съм сигурна дали не се шегуваш.

Аз съм я гледала Александра в "Пресечна точка" някакви хаотични безсмислици дрънкаше. А, ето и колежката я е гледала.
И с Tsugumi_ мислим еднакво! Grinning

# 288
  • София
Беше интересно това с 22-та дни на Хриси. Точно си ги е преброила вярвам. Интересно реагираха и Надкастърчетата Smiley  даже коментираха дали да го оставят Stuck Out Tongue Winking Eye малко като спойлер дойде, от кухнята на едно риалити, как се снима и т.н.
Някой писа по-рано, та и на мен ми се върти тази мисъл - дали първите дни не снимат срещите (да речем почти всичките за десетина дни).
После започват  снимките за церемониите и за това са толкова дълги - може би "нагласят" спрямо вече заснети събития( коя е с роза от срещата или разни др. детайли)

Аз от гледна точка на разходите така ги групирах Joy Да не тичат екипи и камери из Родос всеки ден на различни места и резервации в ресторанти 2 месеца и наеми лодки  и ала бала, амииии.... скъпо ми се вижда. Аз ако давам парите това задължително го събирам в пет до седем дни мах. После монтажистите да му мислят.....Stuck Out Tongue Winking Eye

Все още харесвам Маги.
От скоро симпатизирам и на Нани.

За другите все още съм пас.

Чуденка ми е, как за бога ще "извадят" Миленка от предаването, дано са го помислили добре. Hands V

Е нали като изгонят някоя, после трябва да я изрязват / да не излъчват кадри с нея? А и снимат реакции след срещи, настройват се срещу някоя, защото Ергена много я кани. Нещата си имат последователност. Такова рязане и нагаждаме е много по-сложно и скъпо от това нещата да си следват естествения ред. А и все ще изпуснат някой кадър и всичко ще проличи.
Ами те изпуснаха вече кадър. На последната церемония на розата. Маги имаше роза преди да я е извикал Ергенът 🤣 За части от секундата се мерна кадъра.
Голямо обработване пада на заснетото. И е адски дълъг и труден процес.

Това е защото нагласят реакциите от самата церемония, и пак бъркат. Представи си ако не снимаха последователно каква каша щеше да е. Такива грешки щяха да са нон-стоп и щеше да им излезе много скъпо. Риалититата все пак са евтина алтернатива на филмите, точно защото не се изисква сценарий от до, нито толкова монтаж. Това, което се предлага в тази тема, ще оскъпи неимоверно, и като сценарий, и като монтаж.

# 289
То остана да им осигуряват и ЛВ, Прада, Шанел и Гучи 🤣🤣🤣

# 290
Какви чанти LV?! Тук става вече смешно. Продукцията се чуди от къде ьа икономиса, вие чакате да осигурява марки на някакви типажи, които се чудят, на кой да се пласират. А и самите световни марки се борят в нашия "Ерген" точно да се рекламират 😂 Наблъскани като сардели, пише се за куфари LV - нека нивото на темата не конкурира това на предаването. Надежда я помня с едно бюстие на Зара и се учудих за спряганите скъпи марки. Тв беше и промотирана като майка,  а не съм я чувала да споменава изобщо, че детето й липсва или да обсъжда с Алек какво той мисли за отглеждането на деца, след като иска толкова. Само удобно му влезе в тон, че и тя иска, обаче как ще стане, след като и много й се живее, а при 5-6 броя не съм сигурна, че ще й е толкова лесно да ги зарязва като сега.
Обвинявате Аня, е не знаела за уговорки с продукцията, но и вие реално не знаете за такива и затова се обсъжда това, което се вижда: за мен Надежда нито иска много деца, нито има проблем да се изявява по разни шоута. И понеже се кажа, че искала така да спечели пари и популярност, ами да беше отишла в "Стани богат" - хем сумите високи, хем щеше да блесне и с интелект.

Къде го е зарязала не разбрах? В дом ли го е оставила или?
Аз все повече започвам да си обяснявам защо има толкова много мамини синчета и разлигавени деца. Това днешното възпитание родителят да е нон-стоп над главата на децата и да ги пази от това косъм да им падне от главата, водят до опустошителна несамостоятелност, лиготия и прочее проблеми. Едно време по цяло лято не съм виждала нито майка си, нито баща си - по спортни лагери, при баба, насам-натам, и то от първи клас още.
Изключително често виждам момченца на по 10+ годинки, които се държат за ръката на майките си, когато идват за лечение. В моите очи това е покъртително. Не си възпитавайте децата така.

# 291
Който не е прекарал лято при баба и дядо много е изпуснал,най-хубавите и безгрижни години лично за мен.
Това,че не са излъчили да реве и се тюхка за детето не значи, че не го е правила .Самата Мими разказа мин.епизод на Алек,че с Надежда постоянно си говорят колко много им липсват децата.
Извода,че е лоша майка ме изумява още повече,че с нищо не се е изложила до сега.Дори и да е влязла да рекламира бизнеса си,нали този бизнес е и в интерес за детето и бъдещето му.Те 99% не са за любов там включително и ергена,та да се сочи с пръст лошата майка оставила пеленачето на 7 години да си гледа кефа.

# 292
Скрит текст:

Къде го е зарязала не разбрах? В дом ли го е оставила или?
Аз все повече започвам да си обяснявам защо има толкова много мамини синчета и разлигавени деца. Това днешното възпитание родителят да е нон-стоп над главата на децата и да ги пази от това косъм да им падне от главата, водят до опустошителна несамостоятелност, лиготия и прочее проблеми. Едно време по цяло лято не съм виждала нито майка си, нито баща си - по спортни лагери, при баба, насам-натам, и то от първи клас още.
Изключително често виждам момченца на по 10+ годинки, които се държат за ръката на майките си, когато идват за лечение. В моите очи това е покъртително. Не си възпитавайте децата така.
Всъщност, деете крайности са еднакво вредни.
Честно казано, не ме интересува и не съм коментирала, къде е детето на Надежда, след като самата тя не споменава, че й липсва. Не мисля, че е толкова трудно да се разбере тънката разлика, че се промотира персонаж в реалити, който се представя в образ на майка-конкурентка на други персонажи в долната социална стълбичка, чиито основни занимания са безсмислени разговори, отегчение, наливане с алкохол, натискане на човек, който едва познават и не държат да опознаят. Нямат какво да кажат, не показват нещо да ги интересува, не показват емпатия, професионални  или  каквито и да било интереси, амбиции и любопитство. Надежда самата се представи с негативизъм, който не се приема за добър вкус в определени среди. “Прекрасен” пример да се направиш популярен. И, всъщност, защо?!

Между другото, добре са направили, че повечето време не я дават в раьговори, че впечатлението рязко пада надолу.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 08:54 от Tsugumi_

# 293
  • София
Предвид, че бащата е грък, нищо чудно всяко лято детето да прекарва дълго време в Гърция. Няма как да си взима родителството през уикенд и сигурно го взима на куп.

# 294
Честно казано, не ме интересува и не съм коментирала, къде е детето на Надежда, след като самата тя не споменава, че й липсва. Не мисля, че е толкова трудно да се разбере тънката разлика, че се промотира персонаж в реалити, който се представя в образ на конкурентка на други персонажи в долната социална стълбичка, чиито основни занимания са безсмислени разговори, отегчение, наливане с алкохол. Прекрасен пример да се направиш популярен. И, всъщност, защо?!
[/quote]

Не ви интересува, обаче ви интересува каква лоша майка е. Аз още съм изненадана как е възможно човек да прави такива крайни изводи, твърдейки как детето не й е липсвало. Говорите за двете крайности, аз крайност в това едно дете на 7 години да бъде оставено най-вероятно при баща си или баба си, за 2 месеца, не виждам.

Ами, в крайна сметка, който както намери за добре ще се рекламира. Ето, обсъждането на това предаване тук, е доказателство, че предаването си върши работата. И вие сте в кюпа, интересувайки се от ''безсмислени'' неща.

# 295
Добро утро в Ергенска сряда! Бих искала да направя коментар за възрастта на участничките. Досега всички отпаднали участнички споделят, че Алек харесва по-зрели жени, но въпреки това хейтът точно по тази линия не спира. Аз лично смятам, че в живота му е пълно с празноглави миски и модели и човекът си търси жена, с която да му е интересно.

# 296
Честно казано, не ме интересува и не съм коментирала, къде е детето на Надежда, след като самата тя не споменава, че й липсва. Не мисля, че е толкова трудно да се разбере тънката разлика, че се промотира персонаж в реалити, който се представя в образ на конкурентка на други персонажи в долната социална стълбичка, чиито основни занимания са безсмислени разговори, отегчение, наливане с алкохол. Прекрасен пример да се направиш популярен. И, всъщност, защо?!

Не ви интересува, обаче ви интересува каква лоша майка е. Аз още съм изненадана как е възможно човек да прави такива крайни изводи, твърдейки как детето не й е липсвало. Говорите за двете крайности, аз крайност в това едно дете на 7 години да бъде оставено най-вероятно при баща си или баба си, за 2 месеца, не виждам.

Ами, в крайна сметка, който както намери за добре ще се рекламира. Ето, обсъждането на това предаване тук, е доказателство, че предаването си върши работата. И вие сте в кюпа, интересувайки се от ''безсмислени'' неща.
[/quote]
Коментиране на участници по темата е извън правилата и, простете ми, показва липса на аргументи Wink
Съжалявам, не мога да вляза в тона Ви, но може да продължим да коментираме по същество, ако имате нещо да кажете.

# 297
Къде видя тоя хейт Joy еднакво празноглави са всичките влезли там. Милена и Ивелина уж не били, ама може и просто още нищо да не сме чули от тях.
За детето- ми форум на майки, жената изрично ни навря как кърмила пред свекърите, пък взела детето и айде в България и го гледала сама, ми такава тема задава тя самата. Ей на, на Мери Шушито коментираме другите работи, за детето едва мъцна

# 298
човекът си търси жена, с която да му е интересно.
Единственият начин да му се получи в предаването е, ако по време на някоя от разходките се влюбят с някоя туристка от пръв поглед, или евентуално да забегне с някоя девойка от екипа

# 299
  • софия
Добро утро и честита ни нова тема.
 Ей, тази Нани, лоша жена, лошааа, а даже все още не са ни показали и 5% от нея. Представям си какво ще я залее, ако вземе, че стане по-главен герой.
 За тези, които се възмущават как така ще седи без да има инфо за детето си да поясня.  Едно риалити работи на този принцип. Всяка седмица или на две има човек от продукцията, който дава инфо на участниците, какво е положението със семейството му. Поддържа се връзка през цялото време на престоя.
 А за това, че Нани не говорила за детето си, нали сме наясно, че редакторите, сценаристите и накрая монтажистите имат думата, какво ще видим от героите?

Общи условия

Активация на акаунт