ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 256
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 330
Йоана има нещо в чертите, остро и налудно, което се проявява под определен ъгъл, много е особена.
Като от филми за възрастни е малко, без да я обиждам.

# 331
Йоана на снимките в инстаграм се е докарала на сладко невинно барби, а реално изглежда леко мъжествена за мен.

# 332
Като я погледна и се сещам за "Ало, ало!".

# 333
Е като цяло се говори за участието на родители в ТВ формати, нали?
Не един сме гледали в различните излъчвани.. Как пък всички си зарязаха децата, не знам.
Ама явно Надежда е най-проблемната.
Аз не разбрах къде е проблемът. Че е майка и е влязла в такова шоу или че е оставила детето си за два месеца.

Понеже всички участнички (пожелавам им го) ще станат майки живот и здраве и тя далеч не се е изложила толкова в сравнение с останалите.

Самото оставяне на детето за не толкова дълъг период почти всички от пишещите сме преживели по една или друга причина и повечето от нас не се чувстваме травмирани.

Та не разбрах какъв е проблемът...

# 334
Йоана има нещо в чертите, остро и налудно, което се проявява под определен ъгъл, много е особена.
Като от филми за възрастни е малко, без да я обиждам.
На мен асоциацията ми е по-скоро главна геориня в черно-бял хорър от 50те, заради хлътналите очи.
Но иначе не казвам, че е грозна. Има си чар, нейно си типично излъчване. Не е блудкава, не е вяла джуконда.

# 335
Йоана има същата лицева структура като Ива Екимова. Много издадена линия на веждите и широки остри скули с хлътнали бузи. Това придава мъжествен вид на лицето.

# 336
Мими при влизането си цитира или някой сериал, който излъчваха, когато бяхме малки, или някоя известна актриса с много бракове. Не мога да се сетя точно. Като цяло има чувство за хумор.

На мен игрите са ми скучни. Разбирам, че са важни, за да почне скандала, но са ми скучни и неприятни.

# 337
Габриел е с държание на мутра. Много неприятно момиче.

# 338
Е като цяло се говори за участието на родители в ТВ формати, нали?
Не един сме гледали в различните излъчвани.. Как пък всички си зарязаха децата, не знам.
Ама явно Надежда е най-проблемната.
Аз не разбрах къде е проблемът. Че е майка и е влязла в такова шоу или че е оставила детето си за два месеца.

Понеже всички участнички (пожелавам им го) ще станат майки живот и здраве и тя далеч не се е изложила толкова в сравнение с останалите.

Самото оставяне на детето за не толкова дълъг период, което почти всички от пишещите сме преживели по една или друга причина и повечето от нас не се чувстваме травмирани.

Та не разбрах какъв е проблемът...

Проблемът бил: 1) Надежда е дъното, защото си е оставила 7 годишния син без нейните грижи 2) Надежда е дъното, защото била майка и се излагала в такова предаване, вместо да си гледа детето 3) Надежда е дъното, защото била изрекла думите ''златна клетка'' и ''хорър'', за това, че семейството на бившият й съпруг се бъркали в живота им, но в същото време била оплюла и него. И те така. Grinning

# 339
Надя? Нещо бъркаш.

# 340

Надежда де. Все ги бъркам тия имена.

# 341
Чета ви, но чак не смея да се намеся. Мисля, че коментирайки кой как си гледа децата, отиваме твърде далеч.
Едно са коментари за чехли и бижута, друго е да о(б)съждаме житейски избори, без да знаем каква е реалността.
Преглагам да зпочнем да "чепкаме" нещо друго.

# 342
Алу, и аз не разбрах къде точно е драмата. В тия предавания освен да слагат ограничения за хора с деца, за да няма травмирани после и недай Боже търсещи помощ от психолози като Хриса.

На Йоана онзи ден за пръв път й отворих профила в Инста. Останах впечатлена от снимките там, но после рязко ме приземи участието й в Ергена. Надя също има доста шарен и симпатичен профил в СМ, но вече ясно се видя каква змия е.

Много наричат Надежда "Надя" и наистина стават обърквания с другата такава.
Вчера даже четох статия в някаква жълтинка за Надежда и там също пишеше Надя.

# 343
Добре си ѝ беше Нани на Надежа. Поне ги разграничвахме.

# 344
Колкото повече съм стояла с баба и дядо, толкова по-щастлива съм била. Защото по мое време родителите все се караха за нещо на децата,все изискваха, а при баба и дядо си рахат. Играеш си, понякога здраво ги ядосваш, но тяхното каране не важеше, нито да ти дръпнат ухо или плеснат. Златни незабравими моменти, когато имаш цялата свобода на света, придружена от също толкова огромна любов. Никакви липси, никакви дефицити и пробойни в детската ми психика. Да можех да върна времето назад пак бих се пренесла в двора,заринат от плодове, зеленчуци,  мушнеш се в някое кътче и се кефиш, че проглушават махалата да те издирват. Или пък прегръщаш куче, пилета, кокошки на воля и никаква мисъл за нехигиеничност и болести не е идвала наум на никого. Щом едно дете е здраво, яде добре и е пълно с енергия за сто бели, значи всичко е наред. То в подобно детство не оставаше време да се сетиш, че някой може да ти липсва изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт