ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 147
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 720
Офффффф тъпи разговори, клишета нон стоп и пъпчиви жени. Скучни срещи с Ергена и никаква емоция. С какъв спорт се занимава тази Габриела? Налита на бой, сякаш е от "махалата".

# 721
Алекчо си е направо за сцена роден! То не бе прехласване с всяка една мома, то не бе чудо! А иначе от хеликоптер се вижда, че не му е комфортно с никоя! Чудя се наясно ли е, че не участва в кастинг за  филм?! Викторе, Генчо, на кого ни оставихте? Joy

# 722
Някой може ли да ми обясни на коя от Кристините викате Горсжъса и защо? Благодаря предварително Laughing Heart Exl

Варненката, днес говори със Силви до един парапет.

# 723
Тази Надежда кърти мивки. Съчинения-разсъждения 6 клас. Освен това мяучи все едно има колики или е вдишала хелий. Много секси.

# 724
Сеирджията в мен ликува, тази вечер:blush:
Стайлинга на ВикитУ, топка, бухалка или лента?!?! Без да обиждам златните момичета!

Милена изглежда много, много добре. Радвам се, че имаше и малко ефирно време.
Нани, ма какво е туй кукуригу, на главата ти бе? Душица...
Маги май му се кара вече(,, Може ли за малко?,,) Тряяяс! Малко си вкара фатален автогол. Нещо си повярва.

# 725
Офффффф тъпи разговори, клишета нон стоп и пъпчиви жени. Скучни срещи с Ергена и никаква емоция. С какъв спорт се занимава тази Габриела? Налита на бой, сякаш е от "махалата".
Плуване, ама като малка

# 726
Велико!!!!

# 727
  • София
Много грозно от страна на Магдалена. А лъжата и замазването после бяха още по-зле. И как се оплака от останалите, сигурна съм, че си мисли, че е много хитра. Жалко, че Алек е толкова лесен за манипулация и й се върза!
Аз лично не виждам и не усещам абсолютно никаква химия между тях, въпреки високопарните и пресилени обяснения. Като двама некадърни актьори са ми, които рецитират някакви силни думи.

# 728
Харесвам Нани, но няма една среща, в която да не си направи комплимент. Ясно, много се харесва.
И на мен ми беше симпатична, но репликите при връщането на Барбара, а и сега звездопада, доста ми я елементаризираха.
Буквално няма коя да харесаш тази година. Дано не изгони бързо Кристина (така ли се казваше безмълвната девойка?), може пък оттам да излезе заек.

# 729
Маги съчетава най-гадните черти на Елена и Валерия
И Сашка помахва зад тях. Страшен мутант си имаме този сезон.
И като казахте “Мутант”- Габриела е абсолютно подобрена версия- мутант на бай Ел от предишния сезон….  И един съвет към  Габриела/ако чете, а тя чете/:
😉Ако си спрял да плуваш на 14 г. и нищо особено не си регистрирал като спортен успех, имаш родител сервитьорка/щото нали чухме това за стюардесите/ и нямаш ясна професионална идея занапред, различна от салон за красота, по-добре замълчи, скрий се и мутирай тихо в дракон или змей- горянин….не занимавай със себе си другите…🤨

# 730
Според мен имат въпросник, като лексикон какви въпроси да зададем на Ергена - имаш ли Role Model...wow

# 731
Обаче МагитУ как беше нервна на срещата на Надежда 😀
И е такъв нарцис, че минава през другите с елегантността на самосвал.

# 732
А защо не дадоха някои момичета на кого пляокват тортата ? Аз малко със закъснение гледам, но ви чета

# 733
За Алек всички са "най" в нещо.

# 734
Само мен ли Надежда ме плаши отблизо?!

Общи условия

Активация на акаунт