ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 127 230
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 990
Аз пък ще защитя Габи. Grinning Ако някой ми забие така пай в лицето - не на сервитьорка, а не знам на какво ще ми стане. Факт е, че беше злобно.

Йоана и Надя си изглеждат като злобарките на къщата. Даже не точно злобарки, а от типа хора, които ще седят в ъгъла, ще говорят за всеки, накрая нищо не са казали, нищо не са чули.

# 991
Хубаво би било да се пускат на ергена и игрите на момичетата, когато той не присъства, защото тогава си показват рогцата. Така, човечеца ще има пълна представа за кандидатките коя как действа в дадена ситуация.

# 992
Стигнах до коктейла. Официално си връщам думите за всяка една, Магдалена ми е най-противният персонаж. Злобна душица, прави се на жертва и изглежда отчаяна, все едно наистина Алек е последният влак.

# 993
Направи ми впечатление, че Милена каза, че е имала ''връзки'', т.е. не само една, май не е толкова свенлива, за колкото я представят. Ще се окаже, че има и повече опит от ''отворените''. Не мисля, че няма самочувствие, ако нямаше, нямаше да се бори за мъж, който визуално е много над нейното ниво. Явно продуцентите са вмъкнали интересна ниша за '' тормоза''.

# 994
Добре и е направен носа на Надя .
Стига бе.. мислих че й е естествен, затова седи така като човка, а той бил правен така 🤦‍♀️

# 995
  • тук и там
Маги се опитва да го играе новата Александра-всички били против нея и тя била сама..Аз истински хейт видях към Надя. Силви  и Йоана,  не към Маги.Може би щото към нея очевидно има специално отношение, не смеят да я захапват много, иначе до сега да я бяха изяли..
Теа не знам що го играе и тя говорител на групата, като горката нито речник има, нито ясна мисъл.
То "блясък", "бляскаво",блести" и производните  използва по 100 пъти в изречение..Околните трябва да и подсказват думички, че иначе сама не се сеща ..

# 996
Господи, изчетох ви!😆 И не, сън не съм спала заради Ергена, а заради бебо, но щом съм имала време да чета значи не е толкова зле положението 🤪
Докато правих мляко, закуска и обяд в кухнята си гледах Ергена в YouTube , последния епизод. Стигна до средата на играта и какво да кажа....
Габриела е много злобна, адски злобна. От онези агресивни момичета в класа, които нямат какво да делят с теб, ама да ти покажат кой е тартора. Това ми е нейният вайб.  И определено не може да подбира думите си в нормален разговор... "Женско" чувство чух че казва, в синхрона за даденото сърце на сестра си. Еми, в случая е сестринско чувство. И друг път съм я улавяла, и даже после тук съм чела потвърждение на мнението ми - сиреч и друга СФ го е споделяла.
Между другото мисля, че смята Йоана за красива и се изпълва със злоба, че няма такава нежна външност. Това натъртване за грима.... Ох, разхилех се с глас... Йоана изглежда толкова естествена, (да знам колко време изисква точно естествения грим), и в същото време и без грим тя е толкова нежна... С надутите си устни и преправения нос Габриела само може да мечтае за  естествена визия...
Уж гледам всеки епизод, но нещо ми се губи, защо мислите Йоана за злоба...
Изглежда нормална... Но не гледам внимателно, защото съм заета да шетам 😅
Габриела познава със сигурност много хора, но далеч не са от ВИП средите, които пък аз познавам. Сиреч говоря за долното ниво на ВИП - който както иска да го тълкува.
Ще стигна и ще пиша дали и аз съм чула за футболистите...
Иска ми се, да споделя мнението си за Милена, че тя променя хората около себе си. Но за съжаление не го мисля. Прочетох, че на церемонията всички са я гледали с нежност, но да си кажем истината в очите - всички знаят, че тя няма как да им е конкуренция. Причината е в средата - те не са хора, подлежащи на промяна. На самата Милена се възхищавам изключително много, че е преборила минимум един страх влизайки в предаването. Но, не случайно, както казва във визитката си, тя е била във връзка с учен - това е нейната среда. Високо ерудирани и представителни личности, които ще намерят в нея типично нежна женственост, интелект и възпитание.
Теа е изключително....недосетлива... Лази ми по нервите направо... Направо незнам какво толкова ви развеселява.... Аз се ужасявам от нивото ѝ. Е, добрата новина е, че не само от нея се ужасявам в предаването 😤
Барбара наистина има походка на пехотинец.
Много тегава среща, съгласна съм, да видя дали на масата ще има раздвижване ( до там съм стигнала)
Много ми е интересно да чета коментарите тук и после да сравнявам с моето си мнение когато гледам предаването. Много се смях тази вечер, добре че сте вие, че по-добре да не спя, когато бебо решава да ме буди на всеки час 😆🥳😍

# 997
Само за Йоана не съм съгласна, че е нежна, тя си е бая грубичка. И на нея, и на Габи, ще им трябва някой по-едричък мъж, че да изглеждат добре до него. Grinning Малко са ми като черната Златка.

Ох, сега се сетих, вчера така съм се смяхме с мъжа ми. Накарах го да гледа с мен, имаме един познат, който е охрана, доста широкоплещест и стабилен човек на 40-50 години, гледа много страшно. Та, мъжът ми видя Габи и каза, че седи баш като него пред вход на дискотека. Grinning

# 998
Йоана определено е доста ръбата и далеч от нежна в лице.

Изгонил е Мими, на нея й стана скучно след като Хриситяна напусна.
Надежда.... как го насили да я целува, но и с нея целувката не беше хубава, просто Алек или не може, или не се старае, или не е страстен мъж.

# 999
  • София
Направи ми впечатление, че Милена каза, че е имала ''връзки'', т.е. не само една, май не е толкова свенлива, за колкото я представят. Ще се окаже, че има и повече опит от ''отворените''. Не мисля, че няма самочувствие, ако нямаше, нямаше да се бори за мъж, който визуално е много над нейното ниво. Явно продуцентите са вмъкнали интересна ниша за '' тормоза''.

Чак пък толкова. Ергенът не е толкова красиво неотразим. Средностатистически мъж си е. Милена има добра душа, може да говор, а това определено й дава много повече красота, отколкото тунингованите на 20+ момичета, които не могат да вържат 2 смислени изречения и единствено преливат от злоба и агресия.

Йоана трябва малко по-добре да се защити срещу нападките на Габриела, че е просто една стюардеса. Защото ми се струва, че Габриела и за такава не става. И ми е много странно какво толкова е постигнала, нали не е активен спортист от 10 години, защо я представят като състезател по плуване?! Същото и за сестра й - с какво точно се занимава това момиче? А самият факт, че обиждат друга жена, че е просто една сервитьорка, а собствената им майка е такава, говори колко ниско ниво са. Добре, че са получили одобрението й, явно това има е болна тема, щом обижда така Йоана. Отвратена съм от злобата и агресията на младите жени.

Виктория има сериозни комплекси и дефицити, трябва да поработи върху това, не е лошо момиче иначе, но трябва да излезе от този образ, който си е наложила.

# 1 000
Не ми хареса как Надежда награби Алек да го целува. Дойде ми малко прекалено, но си личи от поглед и думи, че я харесва. Маги бе мога да харесам и това е. Памела и Габриела сякаш са ми по анти от Надя и Йоана.

# 1 001
На мен ергенът грам не ми е красив и съм сигурна, че нито една от тези няма да го забележи в реалния живот, освен ако не носи банковата си сметка на челото. Grinning

# 1 002
Аз си легнах снощи, с Ачо /възглавката ми/, по-интересно ми беше от предаването Joy
Виждам Мими е излетяла..

Габриелата си изтърва нервите, Памела й го каза сутринта...кофти и да си изтървеш нервите, осъзнаваш го после, но е късно...веч си се изложил.
Силви добре го каза..трябва да си хлоднокръвен ..кефи ме тая жена, разсъжденията поне.
Хареса ми как и Надя, и Йоана когато отвръщаха на нападките, как говореха спокойно, бавно и без фалцет...успяха да си сдържат нервата...
Някой каза че Йоана трабвало да се защити по-добре....но как, като онова фъфлещото и шъшкащото не млъква насреща ти.

# 1 003
  • София
Бай Габриел май е прекалил с тестостерона. Много смешно ми стана как се хвалеше с познанства с баскетболисти и футболисти Joy В същото време нищо конкретно не каза обаче, само "знайш ли коя съм" и "знайш ли кой познавам". Обидите към Йоана бяха супер общи и видно не се отнасяха за нея. Просто няма акъл с какво да я нападне. После каза, че търсела внимание, което Йоана каза на нея. Интелектуално безсилие. Йоана яко я разклати, изобщо не можа да й се опре качествено. Това за майката според мен не е, защото сестрите имат прекалено одобрение, а обратното. За да се докарат да изглеждат по този начин, няма как да са имали майчиното одобрение. Видно не ги е харесвала и ги е стимулирала да се коригират.

Йоана много ми хареса как хладнокръвно се отстоя. Все пак стюардесите трябва да са спокойни във всякакви ситуации, може би не е случайно. Но като цяло никой лагер не ми допада. Всички са злобни, просто някои са и изключително прости и тъпи.

Нани определено ми е симпатична, въпреки че за това помага и ужасният фон. Маги пък е много досадна и противна.

# 1 004
Да я гонят тая Надя, че нон стоп се бърка с Надежда.

На мен ергенът не ми е класи над Милена. Той най-много ми харесва от всички ергени, но тя си е хубава жена, просто няма самочувствие, изгърбва се и говори ултра бавно.

Чудя се този човек, като му се оплакаха вече
5 жени какъв змиярник е вътре и как те са нарочените жертви, какво ли си мисли.

Има ли промо за довечера, че снощи го изпуснах.

Общи условия

Активация на акаунт