ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 821
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 110
Киара не ми харесва. Не си поддържа кожата и устните и са обезобразени. И не знам дали само аз го забелязвам, но има една стойка/положение на главата: леко вдигната и наклонена на една страна, тип батка в кръчмата, докато отстрани му свирят барабанчета Grin

Васка в началото много ви хареса, но дали заради простоватостта и, вече ми има простовата физиономия. Просто характерът обезличава физическите данни.

Теа красива??? Може би, ако го нямаше този 5 кг фдт, евтините екстенщъни и нескопосан грим. Но и тя си има простоватото.

Барбара е мъжествена.

Въобще, нито от младичките, нито от по-опитните нещо ми грабва окото.

Преди малко разбрах, че Надежда е набор 90, а Маги е 88. Надежда е почти на моята възраст. Ами и двете приличат на добре поддържани 40-и жени. С уважение, но момичетата (все още ни смятам за момичета Simple Smile ) на моята възраст, не изглеждаме по този начин. Тези пластики са ги съсипали и двете. Елена също е близка до моята възраст и си има момичешкото излъчване все още.

Магдалена я харесвах в началото, но вече започна да си показва комплексите. И тези шини... През 2023 г да си жена с възможности и да сложиш метални шини. Що за лош вкус. Има алайнери, има бондинг... С тези шини не мога да я възприема сериозно, а ми попада в категория Виктория. Без тях има потенциал на красива и стилна жена, която си стои на мястото

# 1 111
Някой може ли да бъде така добър да каже с две думи какво е направила Маги, че аз още не съм гледала снощния епизод.  Маги за мен има излъчването и чара на Афганска хрътка, с известно предимство за хрътката.
Grinning абсолютно - фигура - не, чар - не, характер - не. Само във визитката й беше симпатична. Но това явно, защото е актриса и го е докарала с монтажа и репетициите.
Относно Габриела. Няма как изпускането на нерви и агресията да е равносилно на силен характер. Точно обратното. Просто понеже е жена и се очаква вместо да се перчи, да реве и да се вайка, острите реакции се приемат за някаква сила и смелост, но всъщност са безсилие и защитна реакция.
Има излъчване на мутра, да. Но не заради реакцията й е силен характер - реакцията й си беше абсолютно адекватна на плесването й с такава агресия. Откроява се в групата, не случайно й казват тартор. Не всеки силен характер е еднакъв и топ. Да сложим малко ластик на дефиницията.

# 1 112
Намам представа защо много хора не могат да направят разликата и да видят, че носът на Надя е намален. Формата му е същата, но е по-малък от преди
Скрит текст:

# 1 113
  • София
Много моля, на 56 никоя не изглежда като Магито тук. Трябва да си много барната, че да изглеждаш тъй на 56. Моля, без чак таквиз абсурдни неща. И миналата година четох невиждани щуротии тук как в кварталния супер ще срещна кифла като Кристина адвокатката миска. JoyJoy Магито абсолютно си изглежда на годините. Не е стара ама е много далеч от 20 годишната си версия.

Магито може да не изглежда на 56, но определено не изглежда и на 36. Поне жените около мен на тази възраст изглеждат много по-добре.

# 1 114
Много моля, на 56 никоя не изглежда като Магито тук. Трябва да си много барната, че да изглеждаш тъй на 56. Моля, без чак таквиз абсурдни неща. И миналата година четох невиждани щуротии тук как в кварталния супер ще срещна кифла като Кристина адвокатката миска. JoyJoy Магито абсолютно си изглежда на годините. Не е стара ама е много далеч от 20 годишната си версия.

Магито може да не изглежда на 56, но определено не изглежда и на 36. Поне жените около мен на тази възраст изглеждат много по-добре.
Има много отпусната кожа, което може да в ген, а може и да е в резултат на начин на живот - нощни заведения, алкохол, недоспиване и пр.

# 1 115
Намам представа защо много хора не могат да направят разликата и да видят, че носът на Надя е намален. Формата му е същата, но е по-малък от преди
Скрит текст:

Не знам как може да се съди по тези тийн снимки?
Има разлика между детско/тийн лице, и това на жена, каквато вече е.

# 1 116
Добре де видяхме, че Алек не се свени да целуне , която и да е. Ако толкова харесва Надежда, защо до сега не я целуна?

Няма време от Маги, дето му се натрапва и в тоалетната сигурно Satisfied
Глупости, един мъж ако има желание за нещо ще намери време.
И точно там пък да не намери време за целувка, при все че целува доста други освен Маги, и вече беше на среща с Надежда. Не е искал, не я е целунал.. това с храстите беше много крийпи.

# 1 117
  • Melmak

Не знам защо отивате в крайности. Къде чак споменавате 56?! Не изглежда на 56, ама и на 36 не изглежда. Приятелките ми на 36-7 изглеждат доста по-добре от Магито. Мм не можеше да повярва, че Магдалена е под 40. Мислеше я за някоя негова кака. Мм ще прави 39 сега, не е като да не вижда наборките си около него. И гооворим за обикновени жени, с работа, семейство без претенции за миски и плеймейтки.

# 1 118

Схванах и преди, че тук всички се пишете за не знам си кви. Всяка жена се има за изключение JoyJoy ама голата истина е, че трябва ген. Някои хора остаряват много по-добре от други и/или базово имат по-добра поддръжка тренировки, начин на хранене, по-малко стрес. Окей си е, преиначавате яката тук и разбирам, че всички сте на вълна 40 е новото 20. JoyJoy Ама трябва да живеете и в реалния свят чат пат. Магито гони 40 и Нанито има по-добри гени, имат само 2 години разлика.

Аз гени не видях по лицата им, виждам опъвания, интервенции, операции...какъв ген бе,брат...при толкоз игра на скалпела.....

# 1 119
Дообре, не изглежда на 56г, но със сигурност изглежда на 46 не и на 36.

# 1 120
Аз имам теория за Маги и всичко тръгва от нейното дупе, което споменах 100 пъти!! Grinning

Според мен цял живот е разчитала на ген. Красива е била и преди корекциите, висока, слаба, стройна. Обаче в един момент е разрала, че годините си казват думата, вече не е толкова желана от контингента по нощните заведения и етц, та се започват едни корекции. Обаче, колкото и пари да дадеш, ти ако не си се грижил за себе си - няма как да стане. Ето, Нани тренира, доколкото виждаме, а Маги разчита само на гени, обачееее...вече не бачкат по тоя начин. Та, да. Не ми харесва. Също се е и опълнала твърде много, до такава степен, че изглежда все едно прикрива бръчки на 20 години по-възрастна.

# 1 121
Отделно, да не забравяме, че МагитУ не е и раждала. Една бременност се отразява върху организма, не визирам единствено фигурата. Та- за НЕраждала 36- годишна мома, с корекции по нея, не е нищо уау Магдаленчето.

Не зная дали малкото Наде си е правило носа, но както писах, важното е, че дори да Е, е направено така, че да не личи от 10 метра разстояние и е запазена формата на нос, не му е придадена такава на ски- шанца.

# 1 122
  • София
Разгледах Инстаграма на Магдалена, не виждам да е имала никакъв проблем със зъбите. Много са странни тези шини.

Схванах и преди, че тук всички се пишете за не знам си кви. Всяка жена се има за изключение JoyJoy ама голата истина е, че трябва ген. Някои хора остаряват много по-добре от други и/или базово имат по-добра поддръжка тренировки, начин на хранене, по-малко стрес. Окей си е, преиначавате яката тук и разбирам, че всички сте на вълна 40 е новото 20. JoyJoy Ама трябва да живеете и в реалния свят чат пат. Магито гони 40 и Нанито има по-добри гени, имат само 2 години разлика.

Разбира се, че някои хора остаряват по-добре, и някаква част е ген, друга поддръжка. Но на мен Маги ми изглежда по-стара от възрастта си, особено сравнена с други жена на същите години. Не знам какво подскачаш толкова, та чак цяла хипотеза кой какъв се опитвал да се изкара заформи Joy Истината каква е не решаваш ти, а имаш точно толкова мнение по въпроса, колкото и всеки друг Wink

# 1 123
  • Street of Dreams
Ако не идваха приятелки да гледат предаването вкъщи, нямаше да продължа да го гледам. Това с тортите беше толкова УНИЗИТЕЛНО и единствено Силвия реагира адекватно, но явно я върнаха, защото са решили да правят точно този тип грозен сеир за народа. Изкуствени и неприятни са както скандалите, така и жените. Приятен ми е единствено Ергенът, който явно се е насладил на много добро възпитание. Но няма какво да даде от себе си в тази среда. Теорията с бягството му ми се струва единствена логична.

# 1 124
Аз искрено ще се зарадвам за това момче Алек, ако накрая им остави писъмце, че страда от "тежка венерическа болест" и ги остави с пръст в...уста тия хитри свраки.

Общи условия

Активация на акаунт