ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 865
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 755
всъщност най-големи психически проблеми явно имат продуцентите Flushed

# 1 756
Ох, голямо важно, Виктория. Гаджето на Габриела се вижда в рийл от откриването на салона им (в инстаграм профила на салона).

# 1 757
Според мен Валерия е получила нервна кризичка от нещо дребно, осъзнала е каква глупост е направила и сега съжалява, затова вади коза с паник атаките и тежкото минало. Тъпо, но стореното сторено. Най-противна ми остава Виктория - изключително дразнеща и жалка манипулаторка. Срещала съм точно такава пиявица в "живия живот" и от такива се бяга с пълна газ. Не разбирам защо уж умни момичета като Йоана и Надя не виждат в какви драми ги въвлича тази, раздухвайки всяка случка извън всякакви граници. Няма какво да ги съжалявам, явно носят от същата злоба като това зъбатото същество.
ПП: А дано не ме баннат за тоя коментар, но казах каквото имах за казване.

# 1 758
Бат' Габриел имал гадже , футболист от Лудогорец,това ли чух от промото за следващият епизод,или нещо ни пързалят пак.
Да, това казаха! А от мен - лека нощ, момичета и момчета!

# 1 759
Другата серия ще е ъжасна тъпня с тия танци на самодивите ..No Mouth
На Йоана ѝ отиваше с по-тежък грим.

# 1 760
Абе и той е извратен. Девойката вади историите за починалата си майка и болестта й, споменава думата рак. И той за да я утеши я натиска на целувки. Ами… супер неуместно. Разбирам, че й е трудно, но не може с трагедията си да върви напред. Подло е просто.  Както стана ясно и други момичета са преживели загуби и трудности. Не харесвам очевидно подли хора!

# 1 761
Според мен Валерия е получила нервна кризичка от нещо дребно, осъзнала е каква глупост е направила и сега съжалява, затова вади коза с паник атаките и тежкото минало. Тъпо, но стореното сторено. Най-противна ми остава Виктория - изключително дразнеща и жалка манипулаторка. Срещала съм точно такава пиявица в "живия живот" и от такива се бяга с пълна газ. Не разбирам защо уж умни момичета като Йоана и Надя не виждат в какви драми ги въвлича тази, раздухвайки всяка случка извън всякакви граници. Няма какво да ги съжалявам, явно носят от същата злоба като това зъбатото същество.
ПП: А дано не ме баннат за тоя коментар, но казах каквото имах за казване.
По-кофти е да попаднеш на хора, които използват тежка лична трагедия, за да извличат дивиденти. Малко е психопатско.

# 1 762
  • гр.Пловдив
Виктория е с по-сериозни психически проблеми от Валерия .

По-скоро е обратното

Аз само не мога да разбера,защо Виктория го играе говорител и коментатор, на продукцията и епизодите ?
Все тя говори,коментира и все нея гледаме и ни е натрапват..ми да включат малко Кристините,Киара,Милена ,Васка -толкова ли не могат да им дадат трибуна,ами все викито ще гледаме да хленца No Mouth

# 1 763

Синхроните след четвъртата седмица.

# 1 764
Виктория е с по-сериозни психически проблеми от Валерия .

По-скоро е обратното

Аз само не мога да разбера,защо Виктория го играе говорител и коментатор, на продукцията и епизодите ?
Все тя говори,коментира и все нея гледаме и ни е натрапват..ми да включат малко Кристините,Киара,Милена ,Васка -толкова ли не могат да им дадат трибуна,ами все викито ще гледаме да хленца No Mouth
Има такава роля в реалититата. Коментатор. Явно нея и Теа са избрали.

# 1 765
На Алек му се изчерпа таланта да се прави на пич. За малко да ни заблуди. Вече стана ясно, че са си лика прилика с ергенките. Заслужава си ги.

# 1 766
  • Някъде там...
Калеко Алеко да зарязва камионите и да си отвори психодиспансер! Докога безплатни терапии!
Може да вземе Ивелина. Тя има опит от затвора. Wink
То и Алеко не го впечат  камионите, а други неща ама и Ивелина е изписана легенда ( гледах я в подкаста на Неделчо и ... всъщност е училищен психолог след затвора и учениците много били впечатлени от живота в затвора - "много яко". Нередовна! Вероятно в някое частно у-ще са я взели на работа)
В СМГ е психолог всъщност. Sunglasses

# 1 767
  • тук и там
Ами как да ги включат Киара и останалите на синхроните,като те две думи на кръст не могат да кажат.За това само Виктория ни натрапват.Трябва им някой с пиперлив език и нахъсан като нея..Габриела би ставала за тази роля,ама тя пък реален интерес към ЕргенЯ няма,та да вложи емоция и хъс..

# 1 768
  • Melmak
Бат Габо какво гадже има? От мъжки пол ли? Бодигард ли му е? 🤣

# 1 769
Може да е всякаква Виктория, ама и работи ченето и има връзка с мозъка. Поне успява бързо да съставя изречения, които не са убийствено банални. Затова и дават думата, внася някаква доза спонтанност. Другите са...словесно немощни.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 23:43 от pandorina

Общи условия

Активация на акаунт