ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 821
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 815
Като гледах 7 епизод, Нани като налази Алек , се замислих колко човека са наоколо докато те се млящят "тайно". Поне 2 камери сигурно , дали има и други от екипа?

# 1 816
Аз първите 2 сезона не съм гледала. И този нямаше да гледам, ако на работа не бяха пуснали. Видях за сефте от малко преди скандала между Християна и Силви. От там нататък го гледам, като днес по стечение на обстоятелствата видях чак, когато Алек отиде да говори с Валерия и си тръгна от вечерята. Утре ще потърся къде мога в интернет да видя началото.
Чудя се - и в предни сезони ли е било такава пошлост, денонощно наливане с алкохол?
Ще си споделя мненията за повечето участнички.

Киара и Васка са ми безлични, но леко злобни.
Кристина е невзрачна, няма и безлична.
Криси Горджъса ми е адски неприятна. Не знам даже какво е, ама ми се повдига от нея като си отвори устата да говори, от погледа ѝ, всичко.
Мария ми е неутрална. Не я виждам да е от много злобните, не блести с нищо. Не е лоша като външност. И определено знае как се флиртува с един мъж. Не случайно без почти никакъв контакт преди това с нея, Алек я целуна.
Милена е красива душа, никак не лоша и като външност, но не мисля, че мястото ѝ е в такъв формат и че тя самата очаква с Алек да намери любов.
Надя ми се стори ок в началото, сега я смятам за селска клюкарка.
Йоанна е ок, нито зле, нито пък блести с нещо. Но е над средното за каста IQ. Макар че тази вечер и тя взе да злобее.
Теа - за нея Надя беше права, олицетворение на чалга културата. Хубава е, не е злобна. Но е с мозък, гладък като аспирин - една гънка за физиологични нужди и до там.
Барбара има хубаво лице. Не ми пречи и физиката ѝ. Но тя е злобна, глупава и елементарна.
Валерия е странна. Определено е травмирана, определено е и злобна. И мисля, че е по-добър стратег от повечето. Не е лоша като външност, татусите ѝ са ми твърде много, но загледах, че явно си е татуирала майка си, което пак се връзва с травмираността.
Екатерина - сладка, не е и злобна, хубава е, прилича на детенце. Но не ми се струва човек с много субстанция и интелект. Не виждам как би задържала вниманието на Алек дългосрочно.
Силви - красива е, но е надменна и това отблъсква, включително и Алек. И определено е изключително странна
Сестрите - едно, че са деформирани от корекции. Това е най-белият кахър. Памела е куха, но не ми се вижда злобна. Габриела обаче е изтъкана от злоба, непрестанно плете интриги. Личи си, че няма никакъв интерес към Алек и въпреки всичко гледа да мачка всички по пътя.
Надежда - симпатична ми е, според мен има много добра тактика спрямо Алек и за отношенията с другите жени
Виктория - за разлика от повечето, не ме дразни. Да, не е красива, напротив (за мен основно заради джуките - без тях, с оправени зъби - и то не тип холивудска усмивка и около 5 кг отгоре ще изглежда съвсем различно). Но Виктория има мозък в главата и съвсем сериозно мисля, че тя е една от може би 3-4, които наистина изпитват нещо. За мен тя не е получавала мило отношение от мъж. Видя малко от Алек и това я разтопи и се бори да продължи да го има това. И не лицемерничи. И наистина смятам, че Виктория е хлътнала.
Магдалена - в началото ми беше фаворит, взех да си развалям обаче мнението за нея.
Трите най-поносими за мен са Надежда, Виктория и Магдалена, но не защото са супер, а просто еднооките в царството на слепите.

Колкото до Алек, смятам, че има и сценарий, има и искреност от негова страна. Харесва ми отношението му в повечето случаи. Като мъж на мен ми харесва, най-вече според мен си е добър човек.

Сега, относно отношенията.
С Катето не виждам особена химия. Приятно им е заедно, но не виждам особена тръпка.
С Надежда има някаква химия и определено тяхната целувка е най-сякаш страстната за сезона.
Най-интересни за мен са отношенията с Магдалена. В момента, в който той отиде да я види след откраднатата среща, наистина ми изглеждаха като хора, които се влюбват един в друг. Начинът, по който на следващия коктейл си я привика пак първа - също. И след това мисля, че Маги забрави в кое предаване е, реши, че вниманието ще е само за нея. И когато това разбираемо не се случи, тя се напрегна, пренави, взе да преиграва, което Алек го усеща и го отдалечава от нея. Последните 2 епизода е много по-дръпнат от нея. А преди винаги погледът му търсеше нея сред морето от жени. И мисля, че Надежда започва да я измества.

Цялостно, повечето от тези жени не знаят как да се държат с мъж. Всяка почти гледа да приеме ролята на жертва, да прекалява с описания колко се вълнува и почва да си разказва целия житейски път. Грешна тактика. Разпитайте го за него, патки! Пускайте по някоя тънка реплика, която да го накара той да ви пита за вашия живот, оставете нотка на мистерия около себе си. Баш ей това Мария много добре го направи и му блеснаха очите и я награби, а цялостно не мисля, че има интерес към нея. Да, той малко има и saviour complex, така че е склонен да защити някоя жертва, но прекаляват и той вече според мен го схваща и почва да му писва. Което беше и една от причините да си тръгне от вечерята - да си почине от драмите им.
И все пак, не те на него трябваше да се извинят (освен Валерия - която трябваше да иде при него в началото, да каже "не се чувствам добре, няма да мога да бъда на вечерята", както Памела направи на два пъти), а той на тях. Заряза ги като мръсни котета.
По същия начин и церемонията. Разбирам да иска да разбере каква е реалната картина преди да изгони някоя, ама да не беше давал изобщо никаква рози.

На база на промото смятам, че другия път ще се разбере, че Габриела и Памела са сестри и ще си тръгнат или и двете, заради факта, че един вид са лъгали by omission, или поне Габриела ще си тръгне, което ще разклати много Памела.

П.П. За Маги чух, че е била едно от гаджетата на Слави Трифонов.
Ето нейни снимки като Мис Варна 2006

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 14:20 от holly_mac

# 1 817
Не знам откъде се появи това, че е била със слави. Неговата магдалена мисля, че беше психоложка. Тази е много далеч

# 1 818
Не знам откъде се появи това, че е била със слави. Неговата магдалена мисля, че беше психоложка. Тази е много далеч
И възрастта не пасва, ама кой да мисли

# 1 819
Аз пък не разбирам... Трета тема със стотици страници и идва някой, слага снимка от младостта на една от фаворитките, смятайки това за сензация! Мислите ли, че при такъв интерес към предаването, редовно пишещите в темата не са изровили вече всичко за всички участнички? Че прочетете малко преди да пишете.
Скоро пак имаше някаква такава снимка, дъвкана и предъвквана 200 пъти, май от сватбата на Надежда.
Снощи нямаше какво да кажа, то просто... 🤐 Обаче Алек го гледам... Моето отношение ли се променя, защото го гледам вече толкова време, не знам, обаче взе да ми харесва! 😅 Физически имам предвид. Ако съм там, сигурно от тук нататък ще започна да се влюбвам. Много е странно. Всъщност е хубав, бе! Особено като е по-небрежен на вид и перчема му падне над очите, които пък са сииини. И както казах, че не обичам руси мъже, но пък мъжът ми е синеок, Алек определено би могъл да ме влюби в себе си. 😆😆😆 Полудях с тоя дебилен формат.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 08:29 от dia4ti

# 1 820
Някой има ли инфо кой е футболиста от Лудогорец 🙄
Не, но в крайна сметка разбрахме каква е интригата-явно Виктория има информация от външния свят, че Габриела има връзка с футболист на Лудогорец и за това му го каза това и на Алек, който за мен напусна срещата именно заради думите на Виктория, а не заради Валерия.
Явно ще става доста интерестно наистина-досега не са се вадили карти от външния свят.

# 1 821
Ергенът е симпатичен и дори хубав. Чертите му са добри, брадата му ходи, перчем има и снощи с черното беше секси за мен поне

# 1 822
Момичетата не излъгаха като казаха, че има психарска усмивка.

# 1 823
Не ми е психарска усмивката на мен.
Надя поне изглежда нормално..нормални устни, нос, хубави зъби....страхотен задник, снощи се видя...
Чудят се какво да си изсмучат от пръстите вътре...
На Габо усмивките щот са много гот..като нажилена от оси е устата й...

# 1 824
  • тук и там
Това си е усмивка тип "усмихвам се,ама не ми е смешно".
Валерия е имала тежка съдба, още повече че е нямала и баща.До колкото разбрах от визитката, има и по-малка сестра, за която се грижи евентуално. Предполагам,или поне се надявам бликзки роднини всъщност да помагат за отглеждането на сестра и,(баба, дядо),  едва ли би могла тя наистина да се грижи за дете.Разплака ме на визитката си,но...последва мляскането със спагетите.Снощи не и попречи да се върне в къщата и да направи интрига че е била блъскана иот Надя, удобно пропускайки провокацията с парцала и после също толкова умело се възползва от житейската си драма, за да манипулира ЕргенЯ, а на церемонията на розите беше видимо доволна ,че и тържествуваща че е взела първа роза..Ми не ме кефи. Надявам се да е заради възрастта, защото има типично тинейджърски постъпки и  реагира, мисли  и действа супер незряло.Очаквам такива послъгвания, интрижки и търсене на удобрение  и оправдания  точно от 13-15 годишна девойки по принцип.Има да лекува травми,иначе рискува да бъде вечното  капризно дете, търсещо подкрепа и удобрение от липсващият  баща във всеки мъж.

# 1 825
Надя наистина напомня на Капитонова по глас, държание, отчасти визия също. Валерия па наистина е някъв хаос както беше описана. Лигавиш се, гавриш се, обиждаш, после цивриш за същите неща, за които гавриш другите. Изпаднала в ужас и паник атака от дрехи и жега. За човек с уж тежък живот, хич не ѝ личи. На хората с тежък живот им е изписано по тях отгоре до долу, физиономия, черти, стойка, ежедневно настроение, начин на мислене. Виктория и Милена звучат като хора с тежък живот, определено не Валерия независимо колко си лансира драмата. И да, таблицата със синхроните показва, че само Виктория едва ли не ражда няква мисъл в този сезон.

# 1 826
Много ми е симпатична Надя. Най - хубавата!

# 1 827
Добре де, аз само едно не разбрах, не даде рози на определени момичета, те не си тръгнаха, демек все едно си имат роза.
Защо беше това, не разбрах.
Мен ми стана жал за Валерия, единствено много тъпо беше това, че тя се заяждаше с Надя,а се изкара жертва.
На мен ми беше доста режисирано това с тръгването от срещата на Алек, макар, че наистина му дойдоха повече емоциите на момичетата.
Виктория хвърли страшна бобма с това, че половината си имат гаджета, реакцията му за мен не беше преувеличена.Истински се изненада.

# 1 828
Мен ми стана жал за Валерия, единствено много тъпо беше това, че тя се заяждаше с Надя,а се изкара жертва.
Честно, това не го разбирам. Тя кучка, братче, обиграна в мръсните номерца, сякаш е вряла и кипяла в такива игри, а е само на 20. Страх ме е да си помисля, ако не те харесва и я срещнеш като е вече на 30, какво ще е. И всички видяхме как постъпи с Надя, която с такова премерено спокойствие отблъсна гадните и, абсолютно преднамерени прояви и не си обяснявам с кое предизвика жал?! Изпечена малка мръсница. И това е парадокс. В реалния живот съм виждала същите случаи - хората успяват да си изсмучат оправдание за злата гаднярка, а спокойната, честна опонентка в подобен конфликт, е отхвърлена от групата. Това е някакъв абсурд. И било единственото тъпо, моля ти се, от цялата гадна случка.

# 1 829
Момичетата не излъгаха като казаха, че има психарска усмивка.

Е хайде сега. Тя отнесе най-много торти. Как да гледа? Но не ѝ е психарска усмивката.

Общи условия

Активация на акаунт