ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 815
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 920
Извън всички мелодраматични събития, се замислих дали пък не ги достигна някое Силвено проклятие Надя и Йоана, понеже подгласяха на Хриси по време на големия скандал? То и те може да се светнали, че тъмни сили може да са замесени с внезапното обръщане на групата срещу тях. Иначе защо чак ще ръкопляскат на свирукането на мис най- най-.
Толкова от мен, че иначе ще стане дълго, а толкова сте писали, че едвам изчетох почти всичко. Не ми се иска, но се очертава слаб слаб сезон.

# 1 921
Благодаря за безценните съвети! Днес някои хора са в особено менторско настроение!

# 1 922
MegaMeg, Гаджето на Габи е французин, играеш в Лудогорец. Оливие Вердон се казва.

Вердон често качва сторита от салона, но понеже има семейство се колебаех дали не става въпрос за бившия футболист на Лудогорец - Абел Анисе, който се е вдигнал от Израел за откриването. До снощи тя следваше и двамата, а нея я следва само Анисе.

# 1 923
Може ли инстаграмите на тези двама хубавци /кандидатите за сърцето на Габриела/

# 1 924
Сега забелязах, че Габриела носи верижка с името си на врата. Винаги ми е било малко странно, когато видя някоя дама да си носи името така... Тази мода май тръгна едно време от Кари Брадшоу.

Макар че за шоуто е хитър ход. Поне в началото на Алек му е било по-лесно да се обръща към нея, ако не си спомня името на някои от останалите. Не ми казвайте, че не се е случвало да ги забравя в първите дни, колкото и да ги запаметява човек, има дори повтарящи се...

# 1 925
Много моми си хващат женени гаджета и после са жертва на изневери и нещастна любов в тия връзки 😆 Чудех се дали и случая с Маги не е бил такъв.
Габриела накрая се извърти, че тя е там само за да пази сестра си. Сестра ѝ обаче е мистерия защо е там. Напълно безсмислени участнички, напълно ненужна драма.
На тези верижки аз им викам “кучешките нашийници”. Знам, че модата датира от Кари Брадшоу, но и на мен винаги ми е било странно. На Габриела това ѝ е най-малкият проблем.

# 1 926
Никакъв тийн не е човек/жена на 20 години. На тези години много хора са имали и имат деца и отговорности, включително моята майка.
Лигавщини и извинения изсмукани от пръстите.

# 1 927
Може ли инстаграмите на тези двама хубавци /кандидатите за сърцето на Габриела/
Не знам дали може като линк, но ето:
https://www.instagram.com/anicetabel12?igsh=MTBpc24wMHNmenB3ZQ==
https://www.instagram.com/olivierverdon?igsh=MjRmZmhrb3ZhNTVm

# 1 928
За Валерия имам теория какво се е случило, защото и аз съм била в подобна ситуация. Там напрежението е огромно, в изключително стресова ситуация са и в един момент нещо малко като грим и прическа провокира цялата емоция да се излее. Аз ясно помня как ревах, че ми се скъса сандала, а всъщност беше кулминация на няколко дена голям стрес. Бях на към 16, сега знам да намирам отдушник за емоциите си преди да се натрупат толкова много. Оправданието с майка й със сигурност има общо със ситуацията, но не е основното според мен.

А Виктория ми е много смешно как му дава въдички с информация без да му казва нищо конкретно: "аз искам да си говорим положителни неща с теб, затова няма да ти кажа как в къщата се караме. Знай, че съм тук само за теб, не като другите момичета с гаджета навън." Забавлява ме колко е очевидно манипулативна към него. Надявам се той да го усеща това, но в живота си знам мъже, които се хващат на такива манипулациики. Мен би ме извадило извън нерви. Или имаш нещо конкретно да ми кажеш, или не ми намеквай нищо.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 17:10 от Vaflichka81

# 1 929
  • Варна
Аз Валерия не я обвинявам че е ревала и се е разстроила. Грозна беше интригата след това.

# 1 930
Тази мода май тръгна едно време от Кари Брадшоу.
Модата е тинейджърска, то и акълът им такъв.

# 1 931
  • Варна
Ергенът всъщност какво правеше на яхтата?
Той изчезна и за един дълъг период ми се струва...

# 1 932
  • София
Преди малко видях Магдалена, седнала до прозореца в La Bicicletta Trattoria на Дондуков (София). Сама беше - или чакаше някой или човекът е бил във ВС-то. Финна, с вързана на опашка коса, както е в ергенът.

# 1 933
Пак сте изписали Света за няколко дни, нямате изчитане!
Малко пресни впечатления от последните два епизода, които гледах с превъртане, особено срещата на Барбара и разни скучновати клюкарствания на жените пред камерите, "които не забелязват".
Та, гледам колко хейт отнасят Виктория и Теа, затова, че били глупави и т.н. Ами за мен не са, опитаха се да ги набутат в тази роля, но момичетата макар да следват донякъде зададения сюжет, ме изненадаха искрено, защото и двете не са глупави, хайде визията не я коментирам. Дори Теа ме разсмя с чувството си за хумор след маската/пая.
Йоана за мен беше изненада на играта и на вчерашния коктейл, в който реши да бъде наставник на Надя, може би за да се опита да излезе от това, че я наричат нейна сянка.
Надя пък, изобщо не разбрах защо е хейтена толкова, явно съм гледала с едно око предаването, защото Надя, Мими, Васка и още едно момиче за първи път ги видях да си отворят устата и да влязат в кадър, дори Милена е по-забележима последната вечер (макар още да ми е мъка да я гледам в този формат).
И да, съгласна съм с повечето от вас и не харесвам нито сестрите (ъъъ брат и сестра...), нито Барбара. Отделно не харесвам Киара и Валерия, все повече се впечатлявам негативно от госпожата с прякор на марка матраци а.к.а. Нани и наборката й Маги.
Силви е пълно копие като визия, държание и образование като моя близка позната, затова освен да ме разсмее, не може да ме подразни толкова с магии, молитви и самочувствие, подозирам, че ще остане още дълго в предаването.
Уф, то май не остана да харесвам някого...мъка, мъкааа! Май най-ми харесаха визуално и като  двойка Алеко и Катерина, докато тя по детски му обясняваше за пчеличките, а той беше във възтрог, че поне една не го натоварва а лее само погледи, усмивки и неангажиращи приказки.
Коя е Криси Горджъс, видях я в анкетата ама нищо не ми идва на ум като визия...?
ПП: Ергечно нещо го раздава раздразнителен в последните епизоди и нормално, поне като е мълчалив и замислен не се смее така, че да му виждам всички пломби и сливиците. Браво, Алек, започваш да се очупваш като главно действащо лице и май ще биеш Генчо по нацелувани дами, упс ... женоря.

Последна редакция: пт, 15 мар 2024, 13:54 от FreakOnALeash

# 1 934
Ама Габи наистина ли е имала връзка с някакъв по време на предаването? Може да са се разделили и тогава да е влязла. Вики от къде е изровила тази информация вътре, те колко преди това се познават?
Те се засичат по кастингите, намират си инстаграмите, гледат си снимките. Вероятно разпитват общи познати една за друга. Щом Виктория е в БФС, а този е в Лудогорец - ясна е работата.

Общи условия

Активация на акаунт