ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 924
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 1 935
Викито май се е поподготвила с информация преди да влезе в предаването. Още като каза на Алек, че половината са с гаджета отвън, ми се стори прекалено дръзко, за да е изтърсено просто ей така. Човек като нея обикновено е готов да даде доказателства за твърденията си. Алекчо пък беше изненадан, сякаш наистина е смятал, че всички са влезли заради сините му очи.

# 1 936
Вики да не знае много, че и за нея се говори колко гонещи топка са се запознали по-лично с нея.

# 1 937
Брадъра имам чувството, че са го скъсали на курс за стюардеси.
В миналия сезон си имахме баш 2 стюардеси. И какво лошо е да си стюардеса? Това си е доста отговорна работа, особено в екстремни ситуации, а графиците са убийствени понякога (знам го от моя братовчедка, която беше 10 г. стюардеса) и накрая не издържа да я лашкат от днес за утре от САЩ до Азия и не само, ставане по нощите и т.н. В активния си период стюардесите са с вечно приготвен куфар за пътуване и всичко зависи от авиокомпанията. Не са само летящи сервитьорки, които се опъват по плажове на екзотични места, но и отговарят за безопасността на пътниците.

# 1 938
Положението е точно “присмял се хърбел на щърбел”. Едната лицемерка обвинява другата лицемерка, че е лицемерка. Нито една не може да ме заблуди, че си пада по ергена, най-малко пък Виктория. Просто иска някой да ѝ почеша нараненото его.

# 1 939
Тия дъвки за необятната човешка психика и нейната сложност аз много не ги обичам. Не е критика към факта, че се коментира, по-скоро съм раздразнена, че изобщо ни се сервира като тема в това предаване.
Не съм специалист, че давам диагнози, препоръки и експертизи кой, как, защо.
Гледаше ми се нещо разтоварващо и романтично.
Ергенът никога не е бил и не е разтоварващо и романтично шоу. Това е проект, който цели да изкара на показ най-ниските човешки страсти и затова избират предимно момичета с лабилна психика, или такива, склонни към скандали. И затова има толкова висок рейтинг.
Там е работата, че така го правят у нас, в световен мащаб не е така. Гледала съм два сезона на руския Ерген, а приятелка, живееща в САЩ, ми разказа и за тамошния, въобще не се набляга така на "ниЗките човешки страсти", наистина излъчват и романтика, отношенията не са толкова в отрицателния спектър. Да, пак има интриги и недоразумения сред момичетата, но при нас е на N-та степен.

# 1 940

Надежда явно им се кефи като гледам какви сърца им праща.

# 1 941
Мисля, че съм гледала един епизод от немско или американско издание на "Ергенът" и уклонът беше съвсем различен. Наистина акцентът падаше върху евентуалните бъдещи отношения на ергенът с кандидатките и дори и бегъл намек за интриги нямаше. Но пък броят на ергенките беше не повече от 3 в този епизод, та може и да е имало някакви излагации в предишните епизоди. Обикновено като останат 3-4, започват вече наистина по същество да го карат.

# 1 942
Хораа, аз пак се чудя Йоана и Алек дали са роднини.Тази прилика.. а сега видях, че и двамата са Младенови. Да не се окаже, че и той е влязъл със сестра си.
Това е моята версия от мига в който я видях.  Приликата беше "очеизбождаща". В темата със спойлери ме разубедиха. Но аз казах, че ще се откажа само ако ги видя да се целуват. Ми досега не са. Снощи и целуна ръка. Освен това тя каза на Габриела " със сигурност с Алек имам много повече общо отколкото ти"..Снощи пък му каза "имам чувството, че те познавам отдавна" и странно се засмя...та почна да се подновява моето предположение...

# 1 943

То филтри,  то чудо
#natural Trollface

# 1 944

Това е моята версия от мига в който я видях.  Приликата беше "очеизбождаща". В темата със спойлери ме разубедиха. Но аз казах, че ще се откажа само ако ги видя да се целуват. Ми досега не са. Снощи и целуна ръка. Освен това тя каза на Габриела " със сигурност с Алек имам много повече общо отколкото ти"..Снощи пък му каза "имам чувството, че те познавам отдавна" и странно се засмя...та почна да се подновява моето предположение...

А сигурно ще се мляскат и това ще е точно начина да махнат подозренията. А всъщност ще се окаже вярно, че са брат и сестра JoyJoy вече нищо няма да ме изненада

# 1 945
Разбира се, че нямат никаква връзка Йоана и Алек. Не са брат и сестра.

# 1 946
Момичета, наваксвам в бг-мамската си логорея с още един коментар, защото започнах да ви чета коментарите, които не бях погледнала. Действително всяка си има някаква драма - понякога по-голяма, понякога - по малка и не всяка може да излезе с вечна усмивка на фона на това, което й се е случило, но от предаването мисля, че доста спекулират с емоционалното състояние на участничките и всяка първа роза е все за най-драматична история. Би трябвало уж това да е в покрепа (дори и публична и социална) на хората с проблемна съдба, но на нас ни остава все пак чувството за спекулация донякъде от потърпевшата като зов за внимание или оправдание за неприемливо поведение. Иначе вярвам, че всички там са на работа, изцедени до краен предел от продукцията за снимки и т.н., но и вярвам, че понякога това е много добро оправдание да си изпуснеш нервите и да кажеш - "ами изтощена бях психически и физически". Госпожи участнички, сами сте се записали там (хехе, е повечето са ги записали приятелки и сестри де...), има си сезони и епизоди и никой не ви е крив за това, че не сте се запознали с характера на шоуто, нито умеете да владеете емоциите и характера си, че истината за вас и взаимоотношенията ви извън ефир ще лъснат, нито за имиджа, който сами си създавате, защото продукцията каквото и да направи и да монтира, ако вие не се изложите, то няма как това да бъде отразено и видяно от нас

То филтри,  то чудо
#natural Trollface
.

Кои са тези?

# 1 947
Детективска агенция "бг мама" , кажете нещо за бившите гаджета на ергена, знаем ли нещо? Типаж?

# 1 948
Откъде дойде това с Йоана, беше казано по-напред как се казват сестрите му и сред тях няма Йоана. Дори да лъжат за първото име, щяха да сменят и второто. Освен това е супер безсмислено да вкарват сестра му, с каква цел, според вас? Аз и прилика не виждам, но хайде.

# 1 949
Откъде дойде това с Йоана, беше казано по-напред как се казват сестрите му и сред тях няма Йоана. Дори да лъжат за първото име, щяха да сменят и второто. Освен това е супер безсмислено да вкарват сестра му, с каква цел, според вас? Аз и прилика не виждам, но хайде.
Аа не, приликата я потвърди дори Габриела, като на нейното " имам повече" общо отговори.."какво...освен визуално"...

Общи условия

Активация на акаунт