ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 898
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 010
И на мен не ми харесва Алек. По-напред потребителка каза, че щяла да се влюби също, ако била на мястото на момичетата; на мен ми е малко като руски селянин Алек, с това лунолико лице и руса обрасналост.

Една от момите не го ли сравни с Левски на външен вид и той каза нещо от сорта на "Нека не закачаме Левски и той да си остане там, където трябва"? Иначе вече ми е по-симпатичен, но явно ще го играе строг и справедлив герой. Но аз го разбирам, той сам си каза нещо което аз схванах така - не мога да съм пъдарин, съдник или психолог на всички жени в имението. Горкият... ама иначе целува ли целува...

Да беше изгонил и трите основни действащи лица на вечерта, щеше да е най-добре. Виктория, Валерия и Надя.
Надя пък какво действащо лице беше, тя беше бездействащо лице, скрито в ъгъла.

# 2 011
Хораа, аз пак се чудя Йоана и Алек дали са роднини.Тази прилика.. а сега видях, че и двамата са Младенови. Да не се окаже, че и той е влязъл със сестра си.

Е стига дее, само защото са от светлите българи. Аз също съм с много светла/червена кожа и съм руса и в училище винаги са ме питали дали имам роднинска връзка с което и да е друго русо дете. Не сме чак толкова рядко срещан вид, а и двамата - Алек и Йоана имат доста различни черти според мен.

# 2 012
Оф, ай стига с тея нафталини,вече сме трети сезон.
И този сезон всичко се върти около Валерия. 😁

Алу,тъкмо преди малко ми попадна това.
Е вече виждам истинска химия между тия двамата като ги сравня с положението е сегашния сезон 🤣

Скрит текст:
Не знам дали са нафталини. Аз не бях гледала сезоните досега и от любопитство започнах Сезон 2. Ми класи над този е, участничките са интересни, има много равностойни претендентки за ергена, има интрига, въобще всичко е много интригуващо. Тук е....досега се писа какво. Зверилник от комплексирани жени. Плюс това най-нормалните ментално са възрастово неподходящи за Алек. И освен до Екатерина, не виждам до кого би седял добре. Мое мнение.

# 2 013
Излиза, че Ани Владимирова е била психолог за кастинга на този сезон. Очаквах повече от нея...

# 2 014
  • София
Гледах само оттук-оттам снощи, за останалото се информирах от вас. Grinning
Ще му простя на Алеко тези фасони в Генчов стил, защото и той е човек, сигурно вече му прелива от жалби, клевети и недомлъвки. Само се опасявам до края на сезона да не изтрещи съвсем и да обърне дебелия край.

Гледах как обясняваше, че много обичал да си прави барбекю с компания, така се сближавали хората. Беше положително настроен и очакваше с нетърпение вечерта. А какво получи? Вместо всички дружно да се завъртят около барбекю, патладжани, чушки и све, да си приказват и общуват - госпожиците се разположиха на масата да чакат ядене, сал една Виктория го полази да го облъчва с отрицателна енергия. А, отбелязвам точка за Мария, която все пак го попита "Как си?".

За последвалите драми и оплаквания не мога да се изкажа - мярнах само как Барби бичмето седи и мълчи умно, след като сама си е изпросила срещичка. Stuck Out Tongue Closed Eyes И нелепото сричане на някакво писмо от Виктория - явно В.Щ.не може да си удържи творческите напъни и трябваше да слушаме за сладки дини и пъпеши... Satisfied

Епизодът завърши нелепо и неудовлетворително.

Не знам за вас, но за мен няма по-разочароващо нещо от епизод, в който никоя не си тръгва. Аз основно това чакам да видя.
Hands Thumbsup

# 2 015
На мен пък Алек ми харесва. От тримата до сега е единственият, който ако срещна в реалния живот, бих имала интерес.

И понеже се говореше за чуждите версии на Ергена: гледала съм американския, зависи от сезона, но като цяло повече се акцентира на срещите и романтиката... на мен епизодите са ми по-скучни от нашенския. Любимият ми американски сезон е сезонът на Питър (забравих номера), който американците заплюха като най-лош заради постоянната драма и ергена, който не можеше да вземе адекватни решения. Какво да направя, обичам си сеир.

# 2 016
Ивелина разказа, че по време на нейния кастинг не е имало психолог.
Излиза, че Ани Владимирова е била психолог за кастинга на този сезон. Очаквах повече от нея...

# 2 017
Да, знам. Тук така чух в началото, че се запознали с Валерия на кастинга https://youtu.be/9X23V5MqJKw?si=SpPyQFkVgxoPDiba. Още не съм го изгледала.

Ивелина разказа, че по време на нейния кастинг не е имало психолог.

# 2 018
Аз мисля, че задачата на психолозите в реалити форматите е да подбират точно тези които са най-лабилни психически за да може да става шоу. Ако всички ергенки бяха сдържани и устойчиви психически, да са прекратили формата още след първия сезон.

# 2 019
Трябва да има поне 3 нормални, около които да се завърти любовната история... Все пак е и романтично предаване уж, уж...

# 2 020
Аз мисля, че Ивелина не е имала психолог при кастинга, защото на психолозите им е било неудобно от свинщините си пред нея.

# 2 021
Не разбрах Алеко защо се фръцна. Обиди се на Валерия, а пък после я целува? И ако е сърдит на нея, защо не се утеши с останалите?

Много тъпо изрежисирано. Така изиграно сякаш се уплаши да не яде бой от гаджетата на момите. И реши да не ги глези с пържоли.

# 2 022
Стана му тъпо, защото лъсна голата истина, че девойките са там, за да се рекламират и промотират в последващи публични изяви, не да го държат за ръце и да въздишат по него. Те някои не го и правят това де....Искам като в Биг Брадър да разкарат половината (ако не и всичките) и да вкарат нови моми.

# 2 023
Защо? Тя отдавна избяга от професионализма и силно се комерсиализира. Със съжаление пиша това, но актуалният каст го доказва.

# 2 024
Според мен той изигра един типичен мъж, който, виждайки плачещо момиче, решава, че лошите каки нещо са му казали и им... Казва им лека нощ. Поне според мен това трябваше да е сценарият.
Не разбрах Алеко защо се фръцна. Обиди се на Валерия, а пък после я целува? И ако е сърдит на нея, защо не се утеши с останалите?

Много тъпо изрежисирано. Така изиграно сякаш се уплаши да не яде бой от гаджетата на момите. И реши да не ги глези с пържоли.

Общи условия

Активация на акаунт