ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 918
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 025
Хораа, аз пак се чудя Йоана и Алек дали са роднини.Тази прилика.. а сега видях, че и двамата са Младенови. Да не се окаже, че и той е влязъл със сестра си.
Това е моята версия от мига в който я видях.  Приликата беше "очеизбождаща". В темата със спойлери ме разубедиха. Но аз казах, че ще се откажа само ако ги видя да се целуват. Ми досега не са. Снощи и целуна ръка. Освен това тя каза на Габриела " със сигурност с Алек имам много повече общо отколкото ти"..Снощи пък му каза "имам чувството, че те познавам отдавна" и странно се засмя...та почна да се подновява моето предположение...
Може да е къртица и да му снася информация какви ги вършат девойките и коя става и коя не.

# 2 026

Надежда явно им се кефи като гледам какви сърца им праща.
То филтри,  то чудо
#natural Trollface

Аха, а на живо буци с пъпки Simple Smile

# 2 027
Защото беше психолог на Big brother едно време и имаше незабравими образи. После не съм я следила точно къде е работила... Затова го казах. Нямам близък поглед

Тези нейните предавания тип Лична драма никога не съм гледала, но от рекламите, мисля, че не струваха.

Излиза, че Ани Владимирова е била психолог за кастинга на този сезон. Очаквах повече от нея...
Защо? Тя отдавна избяга от професионализма и силно се комерсиализира. Със съжаление пиша това, но актуалният каст го доказва.

# 2 028
Стана му тъпо, защото лъсна голата истина, че девойките са там, за да се рекламират и промотират в последващи публични изяви, не да го държат за ръце и да въздишат по него. Те някои не го и правят това де....Искам като в Биг Брадър да разкарат половината (ако не и всичките) и да вкарат нови моми.

И аз съм на мнение,че за това му стана тъпо, но моля някой да ми обясни това с розите кому беше нужно:)

# 2 029
Ми що да не викне сестра си за подкрепа, човекът.  И без това някои мъже имат толкова силна връзка със сестрите си, че ако можеше направо те да им одобрят жените, да после да няма цър-Мър, щеше да е най-добре. Много ще се радвам, ако Йоана наистина е сестра на Алек и му отвори очите за някои персони там. И без това онези двете-еднаквите започнаха да стават супер досадни и чакам с нетърпение момента, в който ще ги изпратят да си ходят - по възможност в комплект.

# 2 030
Според мен  Алек си тръгна и от двете вечеринки заради думите на Виктория, а не заради фасоните на Валерия. И като каза, че не може да продължи преди да има представа за цялостната картина, имаше предвид това, че някои са обвързани в реалния живот. По тази причина смятам, че скоро ще изхвърчат Габриел и Васка.
И Васка ли ще се окаже обвързана?

# 2 031
Аз се замислих, че Йоана няма как да му е сестра по една много проста причина. Това е прекалено добър сюжет за това предаване.

# 2 032
Аз също мисля, че най-много Алек се изнерви от разговора с Виктория. Дори й отговори леко агресивно "Ти какво целиш сега да ми кажеш" и тя се стресна. Плюс непрекъснатите оплаквания на коя какво й било или й казали...

Чак тя почна по-късно "стихове" да пише имаше за какво да е гузна...

# 2 033
Много ще се радвам, ако Йоана наистина е сестра на Алек и му отвори очите за някои персони там.

Ми нали му отваряше очите снощи, после що нацелува лошата?

# 2 034
В предния сезон имаше силни характери, доста по-интересни като персони, а и по-устойчиви. Не знам колко са харесвали Евгени, но имаха моменти, в които личеше, че искрено се забавляват. Емоцията от срещите беше по-истинска, бяха по-игриви в борбите и състезанията. Момичетата бяха по-класни като външен вид и обноски - сегашните всички са на нивото на Ивето максимум. Предните ми бяха интересни като хора и даже някои ги последвах в IG, тея даже не съм ги търсила.

А и доста приятелства разцъфнаха в миналия сезон, които си продължават и досега (видно от социалните мрежи). Валерия и Елена пък имаха много интересна и спортсменска конкуренция - хапливи, но умерено и в рамките на добрия тон, с уважение към другата. Приятелството на простачките Габи и Ели беше по-забавно и истинско от това на Мими и Хриса. Даже "комичната" им ергенка Поли беше класи над новата "комична" Тея.

Сега имаме една истинска хубавица (Катето), 2 силни характера, които идват от това, че дамите са живели 7-8 години повече от конкурентките си, 2-3 съюза по интереси, които минават за дружба и селски крясъци и надвиквания коя е "лицемерка", "ти си, аз не съм".

Даже хармониката на Силви е по модела, но и тя издиша (операта на Ивелина беше по- същия модел, ама поне беше фън и й отиваше). Да не говорим, че освен напълно еднакви скучни прически и носове, всички имат еднакви грешки в миналото и еднакви проблеми...

# 2 035
Много ще се радвам, ако Йоана наистина е сестра на Алек и му отвори очите за някои персони там.

Щото не е сестра му.

# 2 036
Те и да са обвързани, направо си представям как ще са тези връзки - за чудо и приказ. Кой нормален мъж ще приветства идеята приятелката му да се мляска в ефир с някакъв, който освен това се мляска със всички? И след това изобщо ще иска ли да е с нея. Не толкова от конкуренция би се притеснил Алек, отколкото за съмнителния морал на тези жени. А той доста ми изглежда като човек, когото такива неща го вълнуват. Дано не съм прекалено наивна, де, но поне така го играе.

# 2 037
Скрит текст:

Щото не е сестра му.

Естествено, че не е, искам да посоча противоречията само и да се спре с тая сестра на Алек, че мине се не мине и някой подхваща песента за сестрата... Иди доказвай после, че нямаш сестра Joy

# 2 038

Може ли ако не те затруднява да ми дадеш линк за руските серии на Ергена?

Аз навремето го гледах в youtube. Сега не зная къде може, съжалявам.

https://serialytut.me/view/888-holostjak-8-sezon.html
Сърдечно благодаря!

# 2 039
Скрит текст:

Щото не е сестра му.

Естествено, че не е, искам да посоча противоречията само и да се спре с тая сестра на Алек, че мине се не мине и някой подхваща песента за сестрата... Иди доказвай после, че нямаш сестра Joy
Разбрах те. Реших да използвам повода да се пошегувам. 😁 Скучен сезон, не ме вини.

Общи условия

Активация на акаунт