ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 3️⃣!

• 126 676
  • 2 559
  •   1
Отговори
# 2 130
Забелязали ли сте колко усилия е положила Габриела да трие коментари под снимките си в инстаграм, и вероятно да банва определени думи за да не могат да се коментират .. Като й погледнеш профила няма и помен от предаването. Сигурно не се гордее особено с участието си.

# 2 131
Добре де, няма ли да се появи някое момиче, което е имало връзка с Алек? Възможно ли е да е някоя чужденка, защото досега някой все щеше да изрови информация за предишните му любови? Все пак е на 30 години...Алек ми се струва бунтар, луда глава, интелигентен, мислещ, отговорен...Едва ли би избрал пластмасова кукла с една мозъчна гънка за партньор в живота.

# 2 132
Обективната истина няма как да я знаем. На нас ни показват това, което решат - може да е много изопачено и извадено от контекста, но в крайна сметка предаването има някаква сюжетна линия и гледат да поддържат интригата. Освен това всеки има различни очи за нещата и ситуациите се тълкуват по много начини. За мен лично, Надя е изключително злобна. Йоана не чак толкова, но на нея ѝ падат акциите покрай приятелката ѝ. Има и други, които не им отстъпват - Габриела, Силви, Виктория. Дразнителите този сезон са много повече, отколкото приятните.
Наистина приятни няма.

# 2 133
Криси сценаристката е готова да замести Щерева следващия сезон. Дори първият коментар под поста е “Това звучи като интро за турски сериал”. 😁
Скрит текст:

# 2 134
Но пък си е избрала най-хубавите кадри.

# 2 135
Викито и ортодонтията няма да я спаси. Най- много да стане незабележима. В момента се набива много яко на очи заради зъбите и грозните устни, но ако ги оправи поне няма да прави отрицателно впечатление. Без да я обиждам, но на мен ми прилича на ромка.

Еми здрасти..за последното изречение. Очеизбождащо е.

# 2 136
Само на мен ли не ми харесва как изглежда Силви? Излъчването ѝ е страшно надменно, което я загрозява. А маниерите и начинът на изразяване са покъртителни.
И на мен грам не ми харесва. Прекалено ми е обикновена, ама нищо привлекателно не намирам там, някой мъж да се включи и да каже такава жена би ли се харесала повече в днешно време, абстрахирайки се от държанието й. Прекалено старомодна ми идва…Ето една Надя, която, да не ме разберете погрешно, никак не ми допада като човек, но пък хем е с естествен външен вид, хем изглежда в крак с времето си, някак по-модерна, не изглежда като ученичка в 12ти клас от 80те.

# 2 137
  • гр.Пловдив
А,обърнали ли сте внимание на Милена ,колко уплашен и страшен поглед вади ?Мен чак ме дострашава ...в условията на спорове и конфликт тази жена имам чувството,че е на предела на силите и емоциите си!!!
Адски налудничаво и неадекватно гледа ,т.е толкова не й е мястото там,че имам чувството,че ако постои още малко и ще й се нанесат дълбоки психологически травми!
Та тя изобщо не е за там-горката жена !

# 2 138
  • София
Не знам защо продукцията изгони Ивелина на толкова ранен етап. Нима вярват, че Киара или Барбара допринасят повече за зрителския интерес и за предаването?! Може Ивелина да е имала и по-интересни разговори с Алек, но при монтажите да са изрязани.
Сезонът е дъно заради подбора на участниците и творческата немощ на сценаристите. Или подценяват аудиторията или толкова си могат.

# 2 139
  • Варна
Защото Ивелина не може да се изложи като Барбара и Киара 🤣

# 2 140
И на мен грам не ми харесва. Прекалено ми е обикновена, ама нищо привлекателно не намирам там, някой мъж да се включи и да каже такава жена би ли се харесала повече в днешно време, абстрахирайки се от държанието й. Прекалено старомодна ми идва…Ето една Надя, която, да не ме разберете погрешно, никак не ми допада като човек, но пък хем е с естествен външен вид, хем изглежда в крак с времето си, някак по-модерна, не изглежда като ученичка в 12ти клас от 80те.
Силви наистина сякаш не приема промяната. На снимките си преди 11-12 години изглежда по абсолютно същия начин. Същите грим, вежди, прическа, стил на обличане, излъчване. Единствената разлика е, че вече се появяват първите бръчки, иначе е 1 към 1. Не знам как може жена на 30 да се носи по същия начин, по който като е била на 18… Но щом се харесва.

# 2 141
Смехът на Теа и на Памела - кой е по-противен се чудя? И двата издават глупост, но в тоя на Теа има допълнителна екстра - пошлост, та май той печели класацията.

# 2 142
Аааа не, "Мххххм" няма кой да бие.

# 2 143
  • гр.Пловдив
Цитат
Силви наистина сякаш не приема промяната. На снимките си преди 11-12 години изглежда по абсолютно същия начин. Същите грим, вежди, прическа, стил на обличане, излъчване. Единствената разлика е, че вече се появяват първите бръчки, иначе е 1 към 1. Не знам как може жена на 30 да се носи по същия начин, по който като е била на 18… Но щом се харесва.

Лошото е,че тя на 30 не изглежда като на 30 ,а на 40 и не искам и  да я мисля ,много е скопена емоционално и иамм чувството,че е бомба със закъснител..Юррррист,адвокат,консулт,ама има и по-важни неща от това ...емоционално закостеняла е ,с високо самочувствие и имаща претенции да е все на 30 ..,но тя реално не е щастлива и по нищо не й личи !

# 2 144
Наистина приятни няма.
Хайде, бе!!! Всички са….уау, невероятни!!! На бас, че Алеко си скубе косите, че не е станал мормон. Щеше да ги вземе всичките.
А вие, вие ги хейтите яко, защото завиждате

Общи условия

Активация на акаунт