Юнски бебета 2024 - Тема 3

• 47 390
  • 793
  •   1
Отговори
# 105
  • София
При мен периодично се появяват някакви стягания и неразположения, което е много странно (три дни нищо, и на четвъртия ме почват).Рязко започват и рязко спират.
Пих и аз Но шпа преди два дни.
Довечера съм на лекар и направо тръпна.

А ако не си пипнете корема твърд ли е или не, усещате ли това стягане?
Аз усещам,все едно някой с ластик ме стяга.Със сина ми имах много стягания,много са неприятни.Сега рядко,но пак си имам.

# 106
Днес е доста по-добре положението, но ще вървя за магнезий със сигурност. През нощта си спах добре и не ме боля. Не съм била на преглед от 06.02, но бебето си е активно и няма да бягам по доктори, малко съм темерут в това отношение. Притесних се, защото не ми се е случвало до момента, но може и да се е завъртал както предположи Фрезия. Голяма упора сте, момичета, благодаря 💗

# 107
Та минах за бърз преглед и разбира се днес като трябва да отида, нямах никакви болки или стягания(класика!!). Та не се видя да има контракции, но си продължавам магнезия на макс доза до края.
Lucy - на мен като цяло си ми е винаги по-твърд корем, но когато имам тези “схващания”, на пипане и лек натиск е пщоще по-твърд. А като усещане е че става изведнъж по-тежък( идват и да го придържаш с ръце, все едно ще падне😅), кожата сякаш те дърпа и все едно е много опъната. Иначе другите болки, са онези по- “лигавите” тип менструални и са повече отзад при кръста при мен. Та това съм имала усещания, които после на ехограф са ми казвали че са контракции…
Сега съм 27/28 седмица и мерихме разбира се шийката- 3.9 см, всичко Ок.
Малкият вече е минал килото 🥹🤘🏻!!! Ако така се движа, секциото ще бъде живот и здраве последната на май или първата юни. За последна фетална ме викат в 29 семица(30 най късно, че после ставало голямо и не се вижда така хубаво).
Но и аз съм +8 кила!!!😓😓😓😓🙈! Та пак ще се връщам към по-желязната диета, макар че волята ми нещо в последно време я няма и само глупости ми се ядат!!!

# 108
Та минах за бърз преглед и разбира се днес като трябва да отида, нямах никакви болки или стягания(класика!!). Та не се видя да има контракции, но си продължавам магнезия на макс доза до края.
Lucy - на мен като цяло си ми е винаги по-твърд корем, но когато имам тези “схващания”, на пипане и лек натиск е пщоще по-твърд. А като усещане е че става изведнъж по-тежък( идват и да го придържаш с ръце, все едно ще падне😅), кожата сякаш те дърпа и все едно е много опъната. Иначе другите болки, са онези по- “лигавите” тип менструални и са повече отзад при кръста при мен. Та това съм имала усещания, които после на ехограф са ми казвали че са контракции…
Малкият вече е минал килото 🥹🤘🏻!!! Ако така се движа, секциото ще бъде живот и здраве последната на май или първата юни. За последна фетална ме викат в 29 семица(30 най късно, че после ставало голямо и не се вижда така хубаво).
Но и аз съм +8 кила!!!😓😓😓😓🙈! Та пак ще се връщам към по-желязната диета, макар че волята ми нещо в последно време я няма и само глупости ми се ядат!!!

Да, така като обясняваш е много вероятно да е имало и при мен такива стягания, същото и с лигавите болки + тези в кръста.

И мен ме викат за ФМ в 29-та по същата причина. Къде ще раждаш? Сигурно си споменала някъде назад, но не съм запомнила.

# 109
Пак съм в Токуда. И първото( секцио беше) , преди 2,5 години бях там и бях много доволна от болницата, условията, и страхотни бяха неонатолозите. И моят лекар е доц. Марков беше много внимателен ( белег почти нямам дори от първата операция, незнам как го постигна това чудо)и пак с него обсъждам да раждам.

Да, така като обясняваш е много вероятно да е имало и при мен такива стягания, същото и с лигавите болки + тези в кръста.

И мен ме викат за ФМ в 29-та по същата причина. Къде ще раждаш? Сигурно си споменала някъде назад, но не съм запомнила.

# 110
Да се похваля какъв тоалет за изписването си имаме от мама (може и да е голям ама ще понавием ръкавките, че много ми харесва):

# 111
  • София
LucyFord , много е сладичко.И аз нещо такова си представям за изписването.Не мисля да взимам цели комплекти,тъй като ще се ползва от него одеялце евентуално и ромпърчето.

Alexandrova17 , страхотни отзиви имам от две приятелки за секциото при доц.Марков.

И малко да се посмеете, вече имам сериозен проблем с бръсненето долу, НИЩО не виждам 😂 Карам на посоки.

# 112
Alexandrova17, знаеш ли в Токуда от коя г.с. започват тоновете? Тази седмица бях на преглед и забравих да питам, а следващия час ми е чак в 31 г.с.
Чакам резултатите от изследванията и мислех да пиша на др. и за това, но май ще е чак в понеделник.

Иначе и мен ме викат за 3та фетална в 29 г.с.

# 113
Може ли да ми препоръчате,магазини в София за детски колички,с мъжът ми утре ще пътуваме и искаме да разгледаме магазини в които има голям избор от модели и марки.

# 114
Трагично е и при мен положението, аз карам с епилатор краката и междукрачието ама сега като не виждам опипом и каквото хвана, страх ме е от огледалото 😂😂 Хубавото е че ММ излезе деликатен, не се е оплакал 🤫😂

# 115
Бабъл то положението хич не е за смях,на мен ми се реве Joy
Минах си прегледа днес в 27 г.с и госпожицата е точно 1кг.
АГ ми каза,че съм късметлийка с тази предна плацента,защото ми бият яко шутове.
Стана ми много мило,гледхаме я на 4д и е абсолютно копие на брат си Heart Eyes

# 116
Аз ходя там долу на козметик. Малко ми е неудобно (не като срам), ами като трябва да се завъртя. Моята козметичка каза, че ходят жени при нея и в 9-я месец преди раждане, та няколко дни преди секциото ще отида при нея, че после така или иначе след операция нито ще е ми е до това, нито ще е удачно да си ги махам. Краката си ги махам сама и ми е вече трудно. Ще моля мъжа или пак на козметик.

# 117
На мен ми казаха че ще почнат от 31/32 седмица ( така бях и с първата бременност). Но все пак е хубаво да чуеш следящ ти АГ, защото видях че някои ги викат от по раничко ако сметнат че има нужда.

Alexandrova17, знаеш ли в Токуда от коя г.с. започват тоновете? Тази седмица бях на преглед и забравих да питам, а следващия час ми е чак в 31 г.с.
Чакам резултатите от изследванията и мислех да пиша на др. и за това, но май ще е чак в понеделник.

Иначе и мен ме викат за 3та фетална в 29 г.с.

# 118
Да си споделя аз днеска щооо рева . 😄 Не знам за вас ама аз си поревавам .

Чух ей тази песен и като ми текнаха едни сълзи и сополи и чудо ...
https://youtu.be/qP17yAjnTQI?si=8j3jPCyUfkEIN1cW

Пожелавам всяка една от нас един ден да си прегърне здравото бебче и да си отдъхне .

Вие ревете ли или не сте така емоционални?

# 119
Да си споделя аз днеска щооо рева . 😄 Не знам за вас ама аз си поревавам .

Чух ей тази песен и като ми текнаха едни сълзи и сополи и чудо ...
https://youtu.be/qP17yAjnTQI?si=8j3jPCyUfkEIN1cW

Пожелавам всяка една от нас един ден да си прегърне здравото бебче и да си отдъхне .

Вие ревете ли или не сте така емоционални?

О, и аз си рева на някои песни и определено се разчувствам по-лесно от преди. Но и с другите беше така, знам че известно време след раждането ще се оправят нещата 😁

Alexandrova17 Наистина ли в Токуда го направиха 4К раждането?

Общи условия

Активация на акаунт