Отговори
# 360
По БТВ си въртят от няколко дни промото направо с лицата на участниците. Нито един от тях не ми е познат. Което е добре.

# 361
  • София
По БТВ си въртят от няколко дни промото направо с лицата на участниците. Нито един от тях не ми е познат. Което е добре.
Те повечето уж са известни (но по Българските стандарти, т.е общо 14 човека ги следват в ИГ Joy). Инак аз не виждам нищо лошо в това имената и лицата на участниците на дадено предаване да бъдат показани и представени преди началото на предаването (дори и преди снимките): за повечето чуждестранни продукции това си е стандратна практика. Само при нас искат да те вкарат в затвора ако кажеш, че от дадено промо си разпознал еди кого си JoyJoyJoy

# 362
  • София
Основното мнение в темата е обновено с последно налято инфо от официалните сайтове. 😊
Благодаря на Бубанка за съдействието!

# 363
Пуснаха нова реклама днес

# 364
  • Разпиляна във въображението
Супер!

# 365
  • София
И ни показаха имената на всички участници JoyJoyJoy
Това сега ще се смята ли за спойлер или не?

# 366
За мен не е спойлер, особено когато самата продукция го показва.
П.С. Не че не знаехме имената на повечето участници в това предаване. Sweat SmileSweat Smile

# 367
Хубав анонс. Апостол Пенчев го озвучава.
Ама пусто… само 30 участници, трябваше да са 100, като в оригиналния формат. Grinning В някои държави е излъчен със 100 участници.
Аз си чакам и “Задруга” като в Сърбия (10 месеца, 100 участници. Дето и Емо Каменов участваше)

# 368
Анонсът нещо не ме грабна. Както и Сано за момента. Най-добрият водещ за мен досега си остава Владо Карамазов.

Погледнах какви са правилата на играта, не е лоша иначе.

# 369
  • София
Погледнах какви са правилата на играта, не е лоша иначе.
Правилата са добри, обаче в досегашните сезони, финалът тип "Сделка или Не" е развалил всичко добро от преди това и затова нито Австралийският, нито оригиналният нидерландски имат нови сезони

# 370
Саното са го докарали , като Димо Алексиев Joy

# 371
Е може и това да е била целта. Да конкурират Нова.

# 372
  • España
Баш , с прическа “ торба за боклук” 🤪

# 373
Едно нещо не разбрах съвсем обаче - 300 000-те хиляди до самия край ли ще са в играта на острова или има вариант сумата да намалеее при отпадането на даден участник по определен начин?

# 374
  • Разпиляна във въображението
Не съм се интересувала от правилата, но мисля, че гривните се трупат от участниците. Поне логически така си го обяснявам.

Общи условия

Активация на акаунт