Отговори
# 465
  • София
А в ИВ през това време дори не можаха да скрият двама, че са бивши гаджета. Ралица всичко изпя. 🤣

# 466
А в ИВ през това време дори не можаха да скрият двама, че са бивши гаджета. Ралица всичко изпя. 🤣

То това е традиция там Grinning

За стратегическите играчи пък с каква цел ги вземат и това не мога да разбера, само за да ги изпортят в даден момент, че да има драма ли

# 467
  • София
На мен въобще не ми се вида арогантен Николов, напротив, толкова пъти каза, че е могло и по-дпбре да се справят, че не е сигурен дали ще се хареса от зрителите, но се надява.

Нормално е продукцията да помага за среща, то иначе няма как да се срещнат от различните племена.

# 468
Нормално е продукцията да помага за среща, то иначе няма как да се срещнат от различните племена.

По принцип е така, но зависи все пак какви са целите на продукцията Grinning Можеха да се намесят, така че да не е в полза на участниците

# 469
Не е само до пестене на пари, просто няма ресурс от хора, които хем да имат някакъв опит, хем да могат да отсъстват от дома си 3 месеца, за да се заснеме предаването.
Е по принцип се излъчва 3 месеца, но го заснемат за по-малко от 2 месеца.  Сано-то каза, че са снимали точно 54 дни.

# 470
  • Sofia
Ресурс от опитни кадри няма, именно заради пестенето на пари, а не защото кадрите не съществуват.
И тия пари не точно се "пестят", защото тях всъщност ги има предостатъчно в тв бизнеса. Тези пари просто отиват, в голямата си част, по джобчетата на една шепа хора.
А кадрите се ориентират в друга посока, за да дойде новата млада, неопитна, евтина работна ръка, която няма да има претенции за следващите няколко сезона, поне докато вярва в мантрата "няма пари, затова работим така и това е нормално"...

# 471
Мдааа. Това на мнооого места е така, особено в медиите.
Помислих си същото, гледайки подкаста с Ники Николов, като каза, че редактори се сменяли в движение. Ти им давай по 3 бона, пък да видим дали ще се отказват в движение.

# 472
Ресурс от опитни кадри няма, именно заради пестенето на пари, а не защото кадрите не съществуват.
И тия пари не точно се "пестят", защото тях всъщност ги има предостатъчно в тв бизнеса. Тези пари просто отиват, в голямата си част, по джобчетата на една шепа хора.
А кадрите се ориентират в друга посока, за да дойде новата млада, неопитна, евтина работна ръка, която няма да има претенции за следващите няколко сезона, поне докато вярва в мантрата "няма пари, затова работим така и това е нормално"...

ИМЕННО!

# 473
  • Разпиляна във въображението
Аз тръгвам с оптимизъм Simple Smile

# 474
Това е българския реалити формат, който ще следя тази есен. Дано да е интересен.

# 475
  • Разпиляна във въображението
Не остана Simple Smile

# 476
Записвам се и аз в темата.

Отворих си сега инстаграма и видях няколко сторита на инфлуенсъри, които следвам - тече масово промотиране за гривните довечера. Явно са им изпратили по някоя друга гривна и сторитата им са с почти идентичен текст: "тази вечер гледаме btv, 20:00 ч. Островът на 100-те гривни" или нещо подобно.

Сторитата, които видях са на инфлуенсъри, различни от тези, които ходиха да тестват игрите.

# 477
  • София
Да стискаме палци за един силен сезон и един нов полъх в нашата телевизия с този риалити формат. 😊
Желая ви приятно гледане и най-вече да ви е приятно в темите!
Аз ще гледам на запис през утрешния ден по една стара традиция. По-удобно ми е, а и ми помага при записките.

В перспектива да кажа, че нова тема ще има чак уикенда. Защо? Ами защото първите два епизода ще представят визитките, а и няма смисъл да се пуска нова тема между два излъчени и два оставащи епизода. Реално Островът ще се излъчва до четвъртък. Петък нарочно ще оставя без нова тема, за да се пише по един естествен начин като отзвук след последния излъчен за седмицата епизод и така, живот и здраве събота направя новата тема.

И хей, да коментирате много! Нека всички дружно да подкрепим тежкото и така рисково ново начинание! 😋

# 478
Дано ми хареса...не ми се гледат ИВ...

# 479
И аз се надявам да ми хареса, всъщност трябва да е много зле, за да гледам ИВ вместо него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт