Отговори
# 720
тоя/тая Мимо малко левак ми се струва.
Аха малко Joy

# 721
Той си го каза!

# 722
  • София
Кънчо не е ли от неговия отбор?

# 723
  • Буркина Фасо
Той си го каза!
не съм го чул. Smiley
осъзнат или не ?

# 724
  • София
Няма конспирации за мен, виждаше се с просто око как Виктор копаеше около три пъти по-бавно от розовия потник.

# 725
Дзами утре май ще продължава да вдига нивото на противност.

# 726
  • София
Кънчо и Александър от лагера на Мимо вече са ми в лагер - неприятни

# 727
На мен целият им лагер ми е анти

# 728
Включ.
Засега предаването изглежда интересно - много по-интересно от предния сезон на "Игри на волята". Има по-голям елемент на случайност (стрелката определя кой ще е номера на човека, който ще държи контрола). Хареса ми как в начачалото дадоха  възможност на всеки да си награби храна и уреди. Това напомня на "Игрите на глада". Добра идея е да се прави бартер, това отваря възможност за социална игра.Възможни са сделки, ще се види кой не издържа без цигари и пр. Жалко че не показаха повече кой какво граби. Не видях някой да взима нож. имаше чук но не видях откъде взеха пирони за навесите. Имаше фенери, дърва, плодове, кремвирши, луканки,както и хранителни добавки, но не видях откъде измъкнаха тенджерите. Дъските си бяха на плажа..... добра идея е и че златогривният ще получава постоянно храна, но пък от друга страна той не е застрахован, че някой няма да му вземе гривната. В такава екстремна ситуация бързо си проличава кой е егоист.
Тъпо е обаче, че и тук са събрали хора, които се познават.

За стратегията - смятам че стратегията вчера да бъдат номинирани четиримата приятели беше много грешна, реално гривните се въртят в тях.

П.С. Тоя Мимо ще имм направи шоуто. Абсолютен анархист и егоист, голям дразнител. Затова смятам, че ще му ударят едно рамо, ще е интересно да видим какво ще направи. Няма как да не се изпълнява това което мнозинството реши, другото е анархия. Тогава щом няма да се изпълняват нито решения на лидер, нито на мнозинството - отделяш се, живееш самостоятелно, няма водоизточник за теб.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 23:35 от Лорд Сняг

# 729
Харесва ми, ще се гледа. Единствената ми забележка е да понамалят личните изповеди и размисли на глас в стил Искрено и лично. Или спирам звука или ги превъртам, голяма досада, че и провлачена във времето.Sleeping

# 730
Гогов сам се закопава.
По принцип нямаше правило да не се преписва, тук опира до личен морал. питаха го преписвал ли е, казаха че  не е забранено и няма да го накажат, нормално беше да признае - не чух да е забранено, това е екстремно риалити, действах на закона на джунглата. Някои дори щяха да харесат това, че си е признал. Да, конкурентът му щеше да се поразсърди, но в крайна сметка това е екстремно риалити.
Другият вариант беше да отрича до дупка.
Това което направи - първо да отрича, после да влиза в обяснителен режим - беше тъпотия.

# 731
Включвам се и аз в темата, щом няма спойлери, ще ми е интересно да дискутираме Hug Ппц съм ИВ фен, но реших да му дам шанс и ми харесва, за сега ще се гледа. Заформя се интересно за сега.

# 732
Конфликта между Дзами и Яна.
По принцип Яна постъпи доста егоистично, но не бързам да я съдя, защото в онази ситуация всички бяха озверели за храната. Дзами беше твърде рязък рече и отсече на своето и не пожела да я изслуша.  Нито един от двамата не ми е "бял" герой.

Ванеса ми прилича на човек, който лесно се ръководи по чуждо мнение. Реално след като имаше такава голяма власт трябваше сама да вземе отговорността кой да вкара в сътезание. Разумният подход беше да избере себе си и някои от по-слабите сътезатели - например Грозденка (която явно не може да плува), Яна и още някоя от жените. Така би се сдобила с 6 гривни. Ако не може да победи дори слабите сътезатели за какво се сътезава?

Идеята да набутат четиримата приятели един срещу друг бе безумна. Това не е е Игри на волята да се стремиш да разкараш един човек, а по-скоро нещо като екстремен Сървайвър. тук целта е да се трупат гривни, а елиминирането на сътезатели е на втори план.

Игрите ми изглеждат много по-комплексни от ИВ. Поне последния сезон там бяха супер силови битки.
Секулички например бе доста слаб в плуването и ходенето по гредата, но после набра скорост, представи се доста добре. Тук се иска повече комплексност.

Гогов - добре е, че сложи себе си. Не ми харесва че преписа, но това е екстремно риалити. Обаче вместо да си признае като мъж, взе да увърта. Вкара се в обяснителен режим, когато никой не му иска обяснения. това издава неувереност. Тъпо.

Лагер "Глория" - пълна анархия. Първо всички харесваха Мимо. После всички го осъдиха че не приел инициативата, но никой друг не я пое. Реално в този лагер няма лидери. Всички мрънкат че никой нищо не прави, но никой не иска да поеме иницитивата. Сега - засега най-интересно ми е там. Реално има две възможности.
Някой да изпъкне като лидер  (не и Мимо) и да се конфротира с Мимо. Или  всички да се водят по акъла на Мимо и да стане пълен разпад. Каквото и да стане ще е интересно.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 23:59 от Лорд Сняг

# 733
Точно. Намирам логика в избора на Ванеса, но има добра логика и в това да включиш себе си. Но по-скоро не го направи, т.к. беше първа игра и все още опипваха почвата. Определено ме дразнят коментарите що Виктор 1 и 2 се били с две жени, бла бла. Игрите са комплексни и ми изглеждаха абсолютно равностойни за двата пола, нищо силово. ИВ се превърна в състезание на спортисти със супер силови игри, което започва силно да дразни

# 734
Да, определено вчера опипваха почвата но за мен Ванеса яко се прецака. Кой знае дали ще има шанс пак да избира кои да участват. Можеше да избере себе си и още 3 сътезатели и бързо да набере преднина. Вместо това сега направи двама души от противниците си много богати, а от  останалите двама няма гаранция че ще отпадне някой

Чисто стратегически за мен Гогов днес дейставше по-правилно - включи се в играта, готов бе да приложи принципа "целта оправдава средствата" с цел да победи. Друг е въпроса, че трябваше да си признае, но явно не успява да се адаптира в елемента на социалната игра.

ИВ е супер силова. Не че и тук няма разни "Батки", но вчера Секулички ясно показа, че може в един етап на играта много да изоставаш, а изведнъж рязко да дръпнеш.
Много ми хареса как Сано коментираше настрани, че Георги си е усложнил живота, но не му каза директно в какво е сбъркал. В ИВ Димо и Ралица непрестанно помагат на някои играчи. Например някой сбърка и те веднага му казват, че е сбъркал.

Тук за разлика от ИВ има два елемента - от една страна трябва да елиминираш конкуренти, но от друга страна трябва да мислиш, дали не е по-добре да изградиш съюз със силни и инициативни играчи, които да ти помогнат в оцеляването. Не че и там няма коалиции, но не са толкова екстремни нещата и повече се набляга на интригите. Впромем целта да елиминираш конкуренти е на втори план, основната цел е да трупаш гривни. Трябва да съчетаваш двете неща.
Тук номинацията не е непременно нещо лошо - така получаваш шанс да станеш по-богат.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 00:10 от Лорд Сняг

Общи условия

Активация на акаунт