Отговори
# 375
  • София
Едно нещо не разбрах съвсем обаче - 300 000-те хиляди до самия край ли ще са в играта на острова или има вариант сумата да намалеее при отпадането на даден участник по определен начин?
Тази сума остава докрай (независимо кой кога и как отпада: гривните на отпадналите отиват в други играчи и например ако някой се контузи, преди да излезе решава на кой да завещае гривните си).
Тук обаче има едно голямо НО. Накрая на финала по всичко личи, ще отварят кутии (всеки от тримата кой колкото гривни е спечелил толкова кутии ще има, като една от тях е бомба): и в зависимост от това колко късмет (и топки) имат: толкова по-голяма сума може да спечелят (стига да не уцелят бомбата).
Отново за справка: в трите завършени досега сезони при 1 милион общ награден фонд тримата от всеки сезон сумарно са спечелили между 170 и 210К
П.С Сега загледах по-подробно промото от днес, и съм много разочарован, надявах се нашите да решат и да се откажат от една от началните сцени на оригинала (където всички се юркат да грабят кой каквото свари от продуктите), но уви сеирът в този случай надделява: това ще бъде тежко да се гледа (пак по-добре че нашите са само 30 и няма да има чак толкова колизии, щото при другите при 100 беше много грозно)

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 18:57 от dido2k

# 376
Това го правеха и в Сървайвър и също не ми е допадало.
Много силно се надявам участниците да имат визитки. Ако за трети път направят грешката да пуснат пилотен епизод и да изглежда все едно си изпуснал 2-3, ще призная БТВ за пълни глупаци. Публиката е свикнала да гледа визитки и да съди хората на първи прочит и това няма да се промени.

# 377
  • Другата България
На мен ми допадна анонсът.
Но аз си го чакам с нетърпение, каквото и да е, ще го гледам.

# 378
Дано да имат визитки участниците.
Дано поне в началото им изписват имената, когато разговарят помежду си, че като са много участници и се забравя кой, кой е.
Дано озвучаването е добро и да не се налага да влизам в телевизора, за да чуя какво си говорят участниците.

# 379
Погледнах какви са правилата на играта, не е лоша иначе.
Правилата са добри, обаче в досегашните сезони, финалът тип "Сделка или Не" е развалил всичко добро от преди това и затова нито Австралийският, нито оригиналният нидерландски имат нови сезони

А замисляли ли сте се, че може да има и друга причина за това? Примерно създава се нов формат, прави се един сезон колкото за “мостра” и след това се продава на телевизиите по света. 🤣
Що се отнася до предаването, едно “птиченце” ми прошепна, че ще е мега интересно.

# 380
Знаем ги тези птиченца.
Преди всеки формат казват, че ще супер интересно, ще е нечувано и невиждано. Накрая... разочарование.
Дано ме опровергаят този път.
Харесвам такива формати тип Сървайвър, та ще му дам шанс.

# 381
  • София
А замисляли ли сте се, че може да има и друга причина за това? Примерно създава се нов формат, прави се един сезон колкото за “мостра” и след това се продава на телевизиите по света. 🤣
Що се отнася до предаването, едно “птиченце” ми прошепна, че ще е мега интересно.
Тепърва ще се разбере колко различни държави ще го купят, защото засега ми е известно само за Българският вариант и целият остров (абсолютно същият на който и Австралийците снимаха миналата година) е бил екслузивно само за нашите. Може би се тества още различен редуциран формат, защото 100 човека много малко телевизии могат да си позволят, и в зависимост от успеха на този, може и други да се вържат и да го купят. Но заявките на БТВ как това бил най-горещият формат в света и други подобни изхвърляния си остават само "тинтири-минтири" на този етап. Винаги съм скептичен, когато нещо започва да бъде хвалено под път и над път.
За астралийците знам със сигурност, че не им е допаднал изобщо формата, но те си имат дълги традиции със чист Survivor и подобни игри с голяма доза късмет в тях не се приемат толкова топло.
Относно това колко ще бъде "мега интересно", силно се надявам и стискам палци да се сбъдне и пожелавам успешен първи сезон на екипа и на зрителите (най-малкото за да има истинска конкуренция на онези другите Joy ), мен винаги най-голямата ми критика е била за финала, за който вече от няколко места чувам, че щял да бъде променен, но както се казва: поживëм, увидем.
Edit: чудех се дали на това сега му е времето, но на пръв прочит съм силно разочарован от женския каст: 14 жени (спрямо 16 мъже), но нито една от тях не грабва вниманието от раз да бъде "wow фактор" и нещо повече от пълнеж на сезона (дано поне 1-2 да ме опровергаят), но по мое лично мнение, ако редакторките на предаването се бяха пуснали като участнички, би се получило доста по-добре

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 11:38 от dido2k

# 382
  • Бургас
Очаквам предаването с нетърпение!
Изглежда обещаващо!
Харесвам и Косъма - Сано!😍

# 383
  • София
От програмата на БТВ и в Понеделник и Вторник епизодите ще бъдат по 3 часа, да не видят и те от игрите, направо ще ни скъсат първите дни, да се чуди човек кое да гледа първо Joy

# 384
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Наистина, това са около 7 часа сумирани епизоди на двата формата дневно.
Не знам и аз как ще успеем, няма да си лягаме ли,що ли?! Rolling Eyes

# 385
За тези, които не гледаме Игрите е лесно.
Нямам търпение и аз да започне.

# 386
Фокусът ми ще е върху Острова, така че не толкова как ще смогвам ме притеснява, колкото какво ще сложат като съдържание в 3 часа. Игрите не вярвам да са прекалено дълги. От това, което видяхме са сървайвърски. Повече оцеляване ли ще показват, да видим. Дано да са измислили интересни неща, за пръв път май няма да имаме проблем да "побългарят" някой формат

# 387
  • Другата България
Много се надявам да има редовно гледащи и споделящи видяното тук, за такива като мен, които няма да успеят да гледат всички епизоди.
Иначе, и аз с нетърпение чакам да започне, дано само първите епизоди да са с такава продължителност.

# 388
От програмата на БТВ и в Понеделник и Вторник епизодите ще бъдат по 3 часа, да не видят и те от игрите, направо ще ни скъсат първите дни, да се чуди човек кое да гледа първо Joy
Това си е направо жестоко, особено за хората с подкасти Satisfied

# 389
Ох, бе, Ауткасте, чак жив те ожалих! Simple Smile)) То това си е къртовска работа! Абе какво ще се мъчиш да гледаш всичко! Чети форума. И после наготово. Ние ще си мълчим. Другият вариант е да се затвориш за два месеца като по време на ковида, с пълен хладилник и много бира. И не забравяй тоалетната хартия!

Общи условия

Активация на акаунт