Отговори
# 615
Епизод 1

Ще се опитвам да качвам линкове на другия ден, стига да имам време и да не се напълни cloud-а. Може да свалите епизода, че този OneDrive е адски бавен за гледане директно. Би трябвало от всякъде да може да се свали

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 09:16 от outcast

# 616
  • софия
Епизод 1

Ще се опитвам да качвам линкове на другия ден, стига да имам време и да не се напълни cloud-а. Може да свалите епизода, че този OneDrive е адски бавен за гледане директно. Би трябвало от всякъде да може да се свали
Ванка, голЕм си! Благодаря!

# 617
И на мен обявяването по мегафона ми напомни на Игрите на глада Grinning

# 618
Нямам кой знае оформено мнение все още, но аз никога не съм гледала подобни формати и няма с какво да сравнявам. Водещите - Сано рецитира и стои неестествено сковано все едно са му дали "мирно!". Диляна по-ествестна реч вади, но и двамата са доста дистанцирани от играчите. Все едно пред тях има пионки а не хора.
Кастинга - Мимо е противен до немайкъде с неговите празни философствания с които си оправдава мързела и безхаберието и пълната неадекватност. Едната гимнастичка, Мая май беше засега показва присъствие. Мачовците са си типични образи като по калъп.
Това със змиите беше ужасно. Особено при Киро дето змията беше агресивна.
Гледам засега и ви чета.

# 619
На мен винаги са ми били интересни такива персонажи тип Мимо и онзи дето харесва Глория (много подходящо наречен по-горе  тип Кен). Изглеждат невзрачни, аутсайдери, а понякога размътват водата на другите, че и печелят.
Лора е дамата, която каза, че си е самодостатъчна, че мъжете не ставали и че им увисвала долната мандибула (🤣, няма долна мандибула, мандибула е долна челюст, горната челюст е максила). Неприятна ми е и на мен.

# 620
Включвам се в темата с отлични впечатления от пилотния епизод на Гривните- стегнат, балансиран като информация за участници: всички по- любопитни и бързо разгръщащи се образи бяха акцентирани, останалите явно са съхранени за момента, в който ще се разгърнат. Сега очертават леко антагонисти и протагонисти, хорът е на линия😉 Изобщо няма да е скучно откъм характери, друг е въпросът чий таргет са те.
Леко съм притеснена за 65- годишния учител, не знам чисто социално и психологически как би се справил?
Не мига да повярвам на очите си- Шериф / Сами😵💫😵💫- само по усмивките и бликащия оптимизъм си приличат.
Давам шанс ба формата и заради почти минималната възможност за манипулация и режисиране. Прилича по- скоро на социален експеримент по самоорганизиране и самоопределяне в социалната стълбица на различни индивиди, поставени в екстремни условия.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 10:40 от ellis

# 621
Никой не ми е неприятен все още, дори Дзами, макар да имаше няколко неадекватни изказвания, особено спрямо Яна. Определено ми харесва сървайвърския подход към каста, защото хората са разнородни по възраст, умения и бекграунд, което вероятно ще създаде интересна динамика. Първият епизод беше добре, макар и много странно едновременно твърде много и твърде мудно, но опрделено заслужава шанс.

Притеснява ме дали ще успеят да балансират игрите и обратите със социалните взаимоотношения, защото не искам да гледам по два час някакви хора как само си говорят.

# 622
Пуснах записа сега, Диляна Попова е жестоко красива.

# 623
Влизам и аз в темата. Определено ще гледам 100 гривни. Природа, водещи, правила, участници-браво! Кратки визитки, добре обяснени правила, самостоятел избор на племена, на случаен принцип след завъртане от водещия, ще се определя кой ще е "силния" за 24 часа. Нямам търпение да гледам развитието на играта. Нямам търпение да видя стратегиите на участниците. Харесват ми, че няма някакво силово съревнование, на което наблягаха в ИВ. Този е по-добър/по-силен от еди кой си от сезон ... Кому е нужно това? Всяка игра си е отделна за себе си. Ще се гледа определено. За щастие след последния Сървайвър се бях отчаяла, че няма да има друг такъв формат, но за сега ми показаха, че ако искат, могат да направят нещо добре( за протокола-голям фен съм на Сървайвър, но след миналата година в която гледах как има хора, които изобщо не знаят за какво става на дума, бях разочарована. За мен един от добрите сезони беше на Зоран и Бо).

# 624
  • Асеновград
Ще гледам гривните , харесва ми засега. Водещите много приятно ме изненадаха , супер са.
Участниците са много интересни , още никой не ме дразни , но има време.
Много повече ме грабна този формат , от колкото Игрите.

# 625
Обявяването с мегафон явно е впечатлило много хора, на мен ми напомни на песничката ог Squid games JoyJoy
Мимо мен не ме дразни, интересно ми е да ли нямаше да се окаже някой, който всъщност ги врътка всички на малкия си пръст. Такива образи са ми любопитни - тези, неправолинейните.

# 626
Е да, това е винаги! Пътувам постоянно и ми е ясно, че  БТВ ПЛЮС и НОВА ПЛЕЙ се виждат само в България (с изключение на новините и сутрешните им блокове).  В YouTube не си качват нещата и е забранено.
НОВА поне си качват във Vbox7, макар и на части.  С БТВ е трудна работата.
При мен вече ми дава, че е unavaiblе. Не ми е драма засега, гледах епизода снощи. Но интересно е, че някой вече се е опитал да го свали.

# 627
  • София
Обикновено образи като Мимо и Кен избутват поне до средата. Вижте как в началото се появиха добри души, които да вземат по крилото си Мимо (едно момиче каза - аз без Мимо не отивам...), а после мимовците се оказват обиковени паразити.

# 628
Предполагам, че ще го пуснат и в тубата. Ще видим.
Няма шанс.  Никога БТВ не са пускали риалити предаване в тубата. Нямат право, заради международното разпространение, имат лиценз само за България. Ако някой е качил нещо в тубата, е било по пиратски път и бързо е сваляно.

# 629
Епизод 1

Има ограничения при отварянето - дневни. Мислех да се пробвам да събирам многото .ts файове. Мерси за линка.

Общи условия

Активация на акаунт