Отговори
# 600
Е, с този хазартен елемент с колелото на късмета няма как спонсорите да не са хазартни сайтове.
Забранено е със закон, да не говорим, че го направиха като скрита реклама.

# 601
Забраната явно не касае подобен тип реклами без назоваване.
Аз съм много доволна от епизода. Усетих и аз, че ще липсват отборни битки, но не е болка за умиране за мен. Перфектно поднесена пилотна серия, отделно от това ми харесва, че поправят всички грешки на Сървайвър и Игри на волята като например, че хем обясняват предварителните познанства на зрителя, хем оставят на играчите шанс да изберат дали да ги разкрият. Ще гледам с интерес.

# 602
Определено ми допадна пилотния епизод. Но още след Надкаста с Ники Николов имах тайни надежди, че са подготвили нещо добро. Леко прилича на Сървайвър, но не съвсем. Доволна съм, ще го гледам.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 08:32 от ant

# 603
Merri_An, изпреварила си ме малко с Дзами. Много се зачудих, когато издаде 4-ката на останалите от племето. Бил ги виждал на рождения ден на Сами Хосни. Всичко точно, ама ти като човек, имал подкаст с въпросния Сами Хосни, и присъствал на рождения му ден дали не ги познаваш, дали не си близък с тях. Еляса като инфлуенсър дали не им е приятелче и той, барабар с Дзами.

Оттук разбирам какво е 8888. Как са се измъкнали след като е забранено да рекламираш хазартни игри по телевизията??

Много ми хареса предаването, както и водещите. Диляна е богиня просто, толкова е красива! Допада ми липсата на патетични изказвания и зле написания сценарий в съседния формат. Интересни образи, красиви гледки, многокомпонентни игри, даващи възможност за обрати. Ще гледам приоритетно Гривните, ИнВ на запис, ако имам време.
Хареса ми, че продукцията ни разказа кой с кого се познава от преди. Може би идеалният вариант би бил да не се познават, но има ли едно риалити в България, където това да се е случвало? Май не. Така че добре са измислили как да се справят с този проблем.

# 604
Аз съм в самото начало, но скочих само да кажа, че определено от към картина са в пъти по-добри кадрите и качеството. Диляна е много красива, но нещо още не мога да я усетя, Ралица повече ми допада, по-нахъсано води. Диляна малко сякаш на заспиване.  Саното е готин, повече енергия има.

# 605
Моля оценете епизод 1[/size]

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 606
Сано е много по-добър водещ, отколкото очаквах.

1. Въобще не е добър,рецитира все едно чете текст на научнопопулярен филм за хипопотами.Липсват реални емоции.
Всичко му е сценарии и си личи,че си е назубрил фразите.

2. Не разбирам защо всяко мнение е сравнение с ИВ,по никаква линия не мога да ги сравня - нито като участници,нито като битки,нито като правила и локации.
Като толкова държите, сравнявайте със Сървайвър,повече се доближава.

3. Участниците не ми харесаха - половината са някакви фрикс.
Няма участник,който да ме грабне и лагер, на който симпатизирам.
Неприятен и скучен ми е лагер 3 и аз просто не мога да разбера защо се организираха около лузърчето Гарсия нещо си,който видимо е отишъл там за безплатната екскурзия и въобще не го е грижа за хората и племето (това било негова гледна точка,защо да се сърдят? ЛОЛ) . Дано се разкара скоро,много ми е противен.
Другия клоун с неговите наклонности (Кен) поне весели племето си.
Лора ли беше - "мъжете за нищо не стават, жените ме мразят". Аз съм най-най. И тя да си ходи бързичко.
Не ми харесва в лагер 1,че са се събрали тестостероновите и вече си мислят,че играта е тяхна.

Като плюс - хубави кадри на Филипините + игрите са интересни.
Голям минус - кастинга. Очаквах мноого повече.

4. Ще го гледам на запис,не ми е приоритет и да пропусна някой епизод.

# 607
Има ли го онлайн или ще гледам през крив макарон?

# 608
  • софия
Има го на btvplus. Предполагам, че ще го пуснат и в тубата. Ще видим.

# 609
За съжаление Мари Мар не качва вече епизодите. И май няма друг 'хакер' на ниво да го прави ей така без пари и за наш кеф.

Eda12,
Ами да, в тази ще пишем, докато не се пусна нова тема.
Добре дошли и приятно гледане.

преди в бтв плюс файлът беше един, а сега е нацепен на множество малки сайтове. Иначе преди си ги дърпам. Имам няколко от старите сезони на фермата, изтеглени по този начин.

Здравейте. Добре сте се ориентирали със свалянето на стари сезони на Фермата. Много се извинявам и знам, че тук не е мястото, но кои сезони имате. Липсва ми Фермата тази година, но ще дам шанс на гривните. Simple Smile

# 610
  • София
Хоп и аз съм тук. Още съм в началото, но се заформя интересно предаване.

# 611
Надявам се това не е спойлер, но Ники Николов в Надкаста акцентира най-вече върху този Мимо. Каза, че дори е бил на косъм да се провали на кастинга, понеже са го сметнали за ненормален, но после нещо е станало и дори Туджаров, който е бил за кратко на острова, се включи да го похвали. И мен ме дразни леко, но правилата на тази игра са по-скоро да надделява социалното пред физическото. Тоест ако Мимо се окаже по-умен отколкото го раздава, няма да се учудя да овърти доста по-силни от него играчи и да ги прати вкъщи.

Единствено това, че златногривния ще решава кой да отпадне не ми харесва, но като се замисля, за да стигнеш до там той да е гласът, който ще те изгони, ти трябва да си загубил в три битки, което е доста. И ако си паднал в три битки, може би наистина е редно да си ходиш. Като казах битки, много лош избор на това момиче (21 номер) за хората, които ще се бият, но го отдавам на това, че са още объркани в началото и е рано да се усетиш стратегически, кой трябва да избереш. Лошото е, че и никой не й помогна, но може би правилата и на тях са им още мъгла. Очаквам като влязат в ритъма на предаването, да стане много интересно откъм коалиции и игра, а физическите изпитания да са просто между другото.

# 612
Има го на btvplus. Предполагам, че ще го пуснат и в тубата. Ще видим.

Тъпо!

# 613
О, откачен е тоя човек със сигурност. Но това не пречи да е умен. Засега не изглежда такъв, но да видим.

# 614
  • софия
Ех, Soney, дано намерим къде да го гледате извън България. Точно ти ще се изкефиш много, доколкото те "познавам" по отношение на качество и правила и ненагласеност на игрите.
 Относно звука, Ники е държал да имат брошки, въпреки ужасните атмосферни условия и влагата. Постоянно се разваляли и подменяли. Голям зор са видяли, но поне за първи епизод, мисля, че озвучаването беше на ниво за подобни формати.
 Картина и операторско майсторство, въобще не коментирам. Красива работа. Това с мегафона и сирената също много ме радва. Много "Игри на глада" вайб ми даде самото начало.
 За визитките, най-накрая визитки, които да са ми интересни, различни. Писнало ми е да надуват перки и в крайна сметка след два епизода се оказва, че всичко е раздути драми и биене в гърдите.
 Пуснах да видя на сайта, какво е допълнителното съдържание към тях. Хареса ми. Участниците ни вкарват в дома си, запознават ни с децата и близките си. После от работното място.
 Чакам с нетърпение следващ епизод.

Общи условия

Активация на акаунт