Отговори
# 585
Реших да го гледам. Разбирам, че са много хора, но предпочитам визитки.

# 586
визитки има в епизода имаше текст да се изгледат в сайта на бтв ако някой го интересува и за мен така е по-добре

# 587
Прегледах на запис. Диляна е много хубава жена, спор няма, но и гримът ѝ и дрехите ѝ са страхотно подбрани.

Всъщност, мисля да си открадна някои стайлинг идеи Grinning

Самите игри иначе не ме грабнаха особено много, а този сводест надпис, змиите и хлъзгавата повърхност ми бяха като дежавю на ИВ и Един за Друг.

# 588
  • Другата България
Изгледах и аз.
Доста неща бих казала, но в този час не ми се иска да съм голословна, утре повече.
На първо четене - определено това е моя формат, не съжалявам, че заложих на него пред поредния сезон на ИВ.
На второ - не видяхме всички визитки, Ники Николов в подкаста си каза, че няма да ни ги изсипят наведнъж, а на части. Все още не мога да се ориентирам кой кой е, а и ми се струва, че засега /в този епизод/ наблягат над едни и същи персонажи, които явно генерират интерес, или така се предполага. Чакам новата тема с нетърпение, за да видя всички визитки и да се запозная подробно с участниците.
После - непопулярно мнение, но за мен мястото на Диляна Попова не е там. Сано се справя в пъти по-добре, Диляна не показва никаква емоция, стои изкуствено, един монотонен глас, като една красива статуя, по-скоро декор. Ралица е в пъти по-добра от нея, що се отнася до водене на такъв тип формат. Диляна обаче е по-красива, малко, но по-красива.
Продължавам - каста засега ми харесва с уговорката, че все още не сме видели всички участници, по-скоро не сме видели всичко от всички, образи, диалози, отношения....но от видяното - няма мускули, калистеника, фитнес, каскадьори, боксьори, кросфитъри и т.н. Има обикновени хора, Шериф дори е с шкембе. И игрите са точно като за обикновени хора, без варели, вериги, мръсни басейни, люлки на смъртта и прочие втръснал инвентар. С разнообразни компоненти, точно като в турския Сървайвър, който откъм игри за мен беше ок.
Накрая /но не на последно място/ много ми харесва регламента, все още не съм го схванала докрай, но дава много широк диапазон и на стратегическото мислене, каквото се надявам да имат повечето от участниците, и на коалициите, и на преговори, заговори и всякакви завери.

Продължавам да НЕ симпатизирам на Грозденка и на Златногривния, който говори за себе си в 3л.ед.ч.

# 589
От четиримата водещи Димо е най-непривлекателен, но на мен най-много ми харесва. 😁

# 590
На сайта качиха вече част от пълните визитки. И не са заснети в студиото.
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/

# 591
Да се изкажа и аз за днешния първи епизод. Прекрасен формат - красиво заснет, добре воден и завързан. От двамата водещи , определено предпочитам Сано. Чистосърдечен и артистичен ми е, Диляна е красива, но за мен изкуствена. Поне не пръска злоба и злост като Ралица в другото предаване.
Много правила и са леко сложни. Това ме притеснява за гледаемостта - мразим сложни предавания. Но пък е нещо свежо и различно, омръзна ми от еднакви изтъркани предавания.
Ще се гледа и коментира. За сега симпатизирам на Лагер 2 - свежарки са ми повечето. Още бъркам кой къде е, но ще се запомнят. Трети Лагер е за жал направо. Жалко за двете момичета, имат повече потенциал от лагера в който се намират.

# 592
Не, ме кефи, че трябва да диря допълнителен контент. Вече се чудя кое предаване да гледам. Има ИнВ, ОнСГ, ДиК, КнИ. 😶😬😁

Какъв е този Дзами? Много е дразнещ.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 00:23 от Alucard

# 593
  • Другата България
Ютубър и подкастър /не е за вярване какви думи, понятия и професии научих покрай тези формати/.
Аз го видях тази вечер за първи път, но по-интересното е, че като написах името му в гуглето първата новина, която ми излезе за него е, че има някакъв подкаст с Дани Петканов и.....Сами Хосни. Joy Който пък е брат на Шериф.
Който пък Шериф уж е в коалиция с другите трима.
Та, този Шериф ще излезе, че е влязъл с много ....познати. А и Дзами не спомена /поне до момента/, че го познава.
Или аз съм изпуснала такъв сегмент/момент?

# 594
В едно видео Ауткаст беше навързал кой кого познава покрай Сами.

# 595
  • България
Аз по начало не гледам Игри на волята, ще следя това предаване, когато успея. След Островът Къщата на инфлуенсърите ме приспа!

Харесва ми, че е стратегическо шоу, със сравнително достъпни игри (за мен някои компоненти пак са сложни), има социален елемент. Не ми допада нуждата от въртене на колело и дозата късмет. Но каквото такова.

Двете гимнастички, които само мрънкаха, че в техния лагер никой не гради нищо и правиха театър да вземат те да съградят някой навес. На базата на какво имат такива претенции и командорят останалите? Изглеждат здрави, прави, да запретват бухалки.

# 596
Огромен минус заради рекламата на бг хазартен сайт. Аз и Сано заради това не харесвам. Изложиха се още от ден едно!

# 597
  • България
Е, с този хазартен елемент с колелото на късмета няма как спонсорите да не са хазартни сайтове.

# 598
Аз доколкото разбрах, 8888 става основен спонсор на зала Арена София и ще се казва зала Арена 8888 София. https://www.mediapool.bg/zala-arena-sofiya-stava-arena-8888-sofi … r-news362775.html

Така че рекламата ще е навсякъде.

# 599
Какво е това Gen Z с цайсите? 😂😂😂

Този Берке колко се харесва. 😃

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 00:46 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт