Отговори
# 555
Дзами е Дамян, прякор е.
Да, просто гледам с 30-35 мин. назад. И още не бях чул, че Дамян е Дзами и че Шериф е брат на Сами.

Точно преди рекламите в 21.15 дадоха доста спойлери. Излъчиха кадри от сцени напред в сезона. И дадоха Дзами силно отслабнал. Което значи, че не отпада скоро.

# 556
  • Варна
Ах,Мимо, Мимо...

# 557
Този Шериф много различно изглежда от снимките в нета.

# 558
Доста съм назад, но засега да кажа, че е много интересно. И по десетобалната имат 11 за визуално представяне. То само като превключиш от БТВ на Нова изглежда все едно са ти са се запотили стъклата - в Игри на волята е като снимано със стар телефон Huawei...

# 559
Но факт, водещата е уникално красива. Страшно тяло Fire EngineNature Fire

# 560
Невероятна е Диляна.

# 561
Сано е много по-добър водещ, отколкото очаквах.

# 562
Малко ми е странно само как гледат повече към камерата, сякаш съм свикнал водещите повече да гледат участниците като говорят или поне досега не ми е правило такова впечатление

# 563
През какъв ли кастинг е минал Шериф, при условие, че брат му е първи приятел на продуцента Ники Николов и участник във Фермата!? Аман от връзкари! В същото време кой знае колко други, които са достойни за участие, са ги отрязали!
Тея двамата бабаити  какво се нахвърлиха върху жената с тенджерата
Ми щото е крадла. Те напълниха тенджерата с провизии и докато я бяха оставили за малко на пясъка, тази хитруша я открадна Grinning

# 564
Много лош късмет има Кирил с тая шавлива змия

# 565
да, другите змии лежаха неподвижно сякаш са упоени,  а неговата се мяташе и опитваше да хапе. Лош късмет за Кирил

# 566
  • България
Тази игра със змиите и влечугите ми се вижда опасна. Аз щях да съм пас.

# 567
И на мен не ми харесва този със златната гривна, също и Еняси/Енеси.
Еляса може би Wink
Хора, възхитена съм. И от начин на заснемане и от озвучаване.
E озвучаването на някои моменти куца. Едната фръцла от отбор Мимо-Гарсия не се чуваше на моменти и й слагаха субтитри.
Еляса е българомохамеданин от едно Гоцеделчевско село.
Благодаря за пояснението, точно това питах Wink

# 568
Гледам на запис, тъй като все още съм вярна на ИВ, а и първите епизоди с визитките искам да ги прехвърлям.

За момента тези визитки ми харесват безкрайно много. Кратки, ясни и оставят първо впечатление за участниците без излишна театралност.

Диляна Попова е несправедливо красива жена. Александър Сано ми е слабост.

# 569
Дано и Кирил и другия застрашен останат

Общи условия

Активация на акаунт