Отговори
# 480
Здравейте и от мен тук!
Днес ще гледам началото на живо, ИВ ще са на запис, че ми е интересно новото шоу. Не знам какво ще правя с толкова участници и тук, и там...каша Grin

# 481
  • София
Е, ще го подкрепим, ако ни хареса. Очертава се поне да не е продукционната нагласистика (хм, почти произлиза от "наглост") на гномите оттатък.
Но иначе и Николов много се взе на сериозно последните години. Фермата си беше хубаво предаване до преди последните 2-3 сезона. Нито го раздвижиха в положителна посока, нито го спряха навреме.
Скрит текст:
(По повод младите, стажантите, заплатите и някога/сега...
Още 91-а като тръгна Дарик, Радев - лека му пръст! - беше обещал "министерски заплати" и ги даде. Макар, типично за времената, да не ни осигуряваха баш на тях. И текучество нямаше. А когато Р.Ивайлов в нощния блок се издъни професионално, си го махнаха. Работеше се много, но нямаше хора "по-по-най" и практически всички създаваха радиото. Основно там бяхме "ХристоБотевци", а сегашният директор Косьо Вълков беше студент-диджей в петъчното ни вечерно муз.предаване. Николов беше от екипа на Ники Кънчев със съучастия и при Томето в спорта. Те си бяха и тогава малко "по-странична губерня" - даже и защото бяха нещатни. Всъщност, хоноруваните не взимаха чак толкова.)

# 482
В тази тема ли оставаме ?

# 483
Ще качвате ли епизодите на гривната. След игрите може и да го гледам на запис? Каква е схемата наизлъчване?

# 484
  • София
За съжаление Мари Мар не качва вече епизодите. И май няма друг 'хакер' на ниво да го прави ей така без пари и за наш кеф.

Eda12,
Ами да, в тази ще пишем, докато не се пусне нова тема.
Добре дошли и приятно гледане.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 23:29 от Diavolo

# 485
Приятно гледане на всички, вярвам, че ще е приятно като няма намеси от страна на продукцията

# 486
Ще се включа и аз към 21 часа, не ви носи нищо това мое мнение, но нека пишем повече, за да създаваме интерес Grinning

# 487
Здравейте!И аз давам шанс на новото предаване,така и така от конкурентното почти никой не съм запомнила,а и ми поомръзна доста и регламент и всичко.
Приятно гледане ви пожелавам и дано е интересно и забавно!

# 488
За съжаление Мари Мар не качва вече епизодите. И май няма друг 'хакер' на ниво да го прави ей така без пари и за наш кеф.

Eda12,
Ами да, в тази ще пишем, докато не се пусна нова тема.
Добре дошли и приятно гледане.

преди в бтв плюс файлът беше един, а сега е нацепен на множество малки сайтове. Иначе преди си ги дърпам. Имам няколко от старите сезони на фермата, изтеглени по този начин.

# 489
Някакви супер странни хора са избрали за това предаване. Grinning

# 490
15 минути се чудих, какво гледам, защото в горния ъгъл седи реклама "Островът на 100...." утре в 20ч

# 491
В сайта ще са налични пълните визитки на участниците след епизода.

# 492
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Фрийк шоу досега, дано първото впечатление лъже.

# 493
  • София
Странно представяне. Не ми допада.

# 494
  • София
Ха-ха, ами не е Фермата. И наистина доста странни птици. Може да е на хубаво - все пак, тук (уж) сприятеляване и разсприятеляване се поощрявали.

Общи условия

Активация на акаунт