✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 642
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Точно поддръжката в този танц ме подразни. Няма общо с шопските танци. Да покажат, че могат, но не на място.

# 151
Докторката все да се изтъкне какво може. 😁
По принцип в харесвам, ама е натегачка.

# 152
Наско и Неделя как си пасват. И двамата някакви пренавити и амбициозни, и двамата реват, и на двамата естрогенът май им е в повече.

# 153
На мен пак са ми пренавити, даже Месечков по едно време беше по- бърз от професионалистите. Не е това техният танц.
И аз забелязах, че много изпреварваше професионалистите. Много пренавит е Наско. Честно казано не ми хареса танцът, имали са доста по-добри.

# 154
Много подпират Неделя и Наско. До момента най-много ми харесаха Виктор и Михаела и Мила и Кристиян.

# 155
Не ми въздейства танца на Неделя и Васко, не ми допадат въобще.

# 156
В края на танца на Неделя реакцията ми беше "Браво, бе!", обаче докторката така да е пренавита, иска да каже, иска да изпее, иска да изтанцува...
Хич не го харесвам Наско, обаче явно фрактурата му е сериозна, а все пак е на сцената тази вечер, страшна амбиция е това.

# 157
Ами не мога да се отърва от усещането за позьорщина и натягане при Щонови.
Ето отново, разбира се, че ще играят български народен танц да разчувстват масата. И тази сълзлива история с контузията на Наско и как въпреки всичко той е продължил да танцува, нали...

# 158
Мила ми е абсолютно непозната. Лигавее повечко, но тази вечер ми хареса танца им. И Кристиян ми е много симпатичен.

# 159
Много популиски го раздават!Тенденциозно да ни бръкнат в душичката!Неделя,ние не сме глупави!

# 160
Харесаха ми Наско и Неделя, но поддръжката ми дойде в повече. Не ‘и е мястото в шопски фолклорен танц. Освен балетната постановка на Щонова, която Франциска отбеляза, тази поддръжка беше другото, което изглеждаше като сатенена кръпка на вълнени потури- с една дума “нелепо”.

# 161
Неделя, поне до танца да се беше спряла, но иска и още, трябваше да попее...
Танца, носиите харесаха ми.
Виктор и партньорката му, ми харесаха най-много.
Чакам огнената Дара с нетърпение!

# 162
Облеклото на Натали много ми харесва , като принцеса е ! Дори танцува като такава , по едно време имах чувството , че гледам принцеса на Дисни !

Харесва ми танца ! Браво !

# 163
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Привижда ли ми се, или бившия партньор на Емануела Иван участваше в танца на Натали и Димитър?

# 164
Бившия партньор на Емануела в танца на Виктор, също участваше.

Общи условия

Активация на акаунт