✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Танцът на Мила страшно ми хареса

# 136
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мила има прекрасно тяло, с тази рокля беше убийствена просто. Може да е лигня, но учудващо за мен се справя добре. Имаше леко разминаване, но танцът им се получи добре.

# 137
  • София
Ми добре, ама някак е тромава Мила, липсва ми елегантност.

# 138
  • София
Изпуснах Виктор, ще трябва да си го върна после. Хореографията на Валери и Дорина ми хареса, но изпълнението не беше добре - нямаха синхрон, той през цялото време изоставаше, движеше се някак тромаво и изглеждаше, че от време на време си забравяше стъпките.
Мила не ми хареса, в началото на танца размахваше ръце безобразно, партньорът й трябва да й обърне внимание как да ги държи.

# 139
Ми добре, ама някак е тромава Мила, липсва ми елегантност.
Същото си мислех и аз.
Иначе външният ѝ вид е супер тази вечер.

# 140
  • София
Ужасен танц и изпълнение на Валери на уникална песен, коя е обаче,  знаете ли? Опитвала съм се да я търся, но не успявам

# 141
Мда. Изоставаше Валери през цялото време.

# 142
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ужасен танц и изпълнение на Валери на уникална песен, коя е обаче,  знаете ли? Опитвала съм се да я търся, но не успявам
Jerusalema е песента на Master KG

# 143
Атанас не мога да го харесам. При него е всичко или нищо.

# 144
Признавам, че се насълзих и разплаках !
Докосна ме много танца и много ми хареса , както и хореографията !
Много са красиви , отива им да са в носии , а може и просто да сме красиви - ние БЪЛГАРИТЕ ❤

Неделя не се разминаваше от професионалните танцьорки , справи се страхотно ! Иска се чудесно кардио .

Пожелавам им да имат 10-ци !

# 145
Поддръжката на Атанас и Щонова беше уникална, браво. Иначе Атанас от толкова голяма амбиция и пренатягане става неприятен, евала на Неделя за играта и физическата и форма.

# 146
Да, Неделя и Наско бяха страхотни. Шопските танци са прекрасни, но са много, много трудни и бързи. Играла съм няколко години и се искат много сериозни репетиции, за да се направи всичко както трябва. А те за седмица са успяли да се подготвят толкова добре. Голямо Браво!

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 21:15 от Lady Cassiopeia Duval

# 147
  • София
Много добри бяха Неделя и Наско. Аз него по принцип не го харесвам особено, но тук откривам, че не ме дразни амбицията му, разбирам я и ми е симпатична - когато гориш в нещо, искаш да покажеш и дадеш най-доброто от себе си, да го извадиш и от партньора си.
Хореографиите им наистина винаги са амбициозни, а поддръжките трудни. Респект, че успя да танцува така със счупена кост.

# 148
  • София
На мен пак са ми пренавити, даже Месечков по едно време беше по- бърз от професионалистите. Не е това техният танц.

# 149
Наско и говори и прилича на Мон Дьо

Общи условия

Активация на акаунт