✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Щях да се радвам Мила да отпадне !
Филип отпада обаче според мен

Няма да е честно Мила да отпадне преди Дънди, Валери  и Емрах. Много по- добра е, доста се старае

# 286
Емрах или Валери трябваше да отпаднат, а не Буков.
Но може той да е пожелал поради ангажираност.

# 287
Аз пък останах изключителни впечатлена от тангото на Папи. Страхотна харизма и характер излъчваха в него. Също ми харесаха Дара,Натали и Виктор. На Ивет изпълнението беше много въздействащо и заслужено ги оцениха според мен. Емануела не беше нищо особено,някак не я възприемам с новият й партньор. Също би ми било интересно как ще се справи при бърз танц с него,тъй като две седмици е в бавно и монотонно темпо,а тя и преди това се справяше не лошо в такова.

# 288
  • София
Валери беше най-зле тази вечер. Ще ми се той да отпадне, както и Емрах. Да ги последва Мила и Емануела. Галена беше много права, когато каза, че Емануела има снобско изражение

# 289
  • Пловдив
Нищо не разбирам от танци и всички ми харесаха Simple Smile

# 290
Аз попринцип бях за Дара, но последните две седмици страшно много ми харесват Натали и Димитър. Много химия има между тях и според мен заслужават да спечелят. Като цяло според мен трябва най-сплотената и добра двойка да спечели, а не най-добрата звезда.

# 291
  • София
Натали се справя добре в стандартни и бавни танци, в бързите мяташе крака навсякъде, но има време. Отиват ѝ танците. Виктор също изглежда добре при стандартните танци и двамата имат правилна и красива стойка.

# 292
Мисля,че ще сменят Наско и Неделя ще има нов партньор.Вчера се надявах тя да си тръгне ,и не защото танцува зле-напротив,но ми изглежда като принавита натегачка.Визитките преди изпълненията им също са ми едни сълзливи-първо плакахме при срещата й с дъщеря й,после пък акцентираха на годините й,вчера цял ансамбъл трябваше да ни разтърси...Ами такива неща ме отблъскват,вместо да ме привличат...Прилича ми на показна драматичност!Знам,че мнението ми не е популярно и ще понесе критики-няма да влизам в полемики😘

# 293
  • София
И аз не харесвам драматизма на Щонова. Въпреки това я смятам за мил и добър човек. Дано й сменят партньора и да е някой по-земен и естествен, а не пренавит като нея и Наско.

# 294
  • София
Лош сигнал ще бъде за шоуто, ако един от таньорите е контузен и те го оставят да се вихри. Наско е амбициозен и може да продължи, независимо от травмата, но лошото е, че тя може да му навреди дългосрочно, а и кому е нужно??? Дано го принудят да се лекува. Нито една победа не си заслужава цената на здравето.

# 295
Снощи всички ми харесаха, нямаше много слаби изпълнения. Виктор, Ивет и Папи ми харесаха най-много. Всички имат голям прогрес, браво! Филип не заслужаваше да отпадне.

А бТВ могат ли да са такива нагляри, поне да гледат къде си слагат рекламите, половината танци са отрязани от идиотските им реклами. На 5 мин клип сложили 3 пъти реклами.

# 296
Наско беше така пренавит и в предишните си участия в предаването. Сега е истинско чудо, че попадна на също толкова екзалтирана и превъзбудена партньорка в лицето на Щонова. Не си влияят добре един на друг и визитките им стават все по-наивни и абсурдни. В началото си мислехме, че той ще я изпочупи с нервозните си хореографии, а то какво стана - той се контузи. Ако наистина има фрактура, по-добре да го сменят. На никого няма да му е приятно да гледа как някой танцува на обезболяващи и после журито да са принудени да сипят хвалебствия за себепреодоляването. Просто не си заслужава заради предаването да си усложнява положението.

# 297
Хубава вечер беше! Интересни изпълнения и развълнувани участници:) Разбира се някои имат по- голям усет за танци, повече пластичност в тялото и по-добра двигателна култура и затова са по-приятни за гледане. Но всички се стараят колкото могат и заслужават нашето уважение за усилията, които полагат, в една нова за тях област. Ивет и Тодор направиха невероятен финал на вечерта. Те са такава сладка двойка! И двамата са много естествени, позитивни и спокойни, държат се непринудено и мило и просто те карат да се усмихваш като ги гледаш. Професионалистите страшно ме кефят! Това ми е неосъществената детска мечта Simple Smile Аз исках да се занимавам със спортни танци, но все живеехме по провинциите и нямаше такива възможности за развитие. Сега си доставям удоволствие като ги гледам, включително и във формати като този:)

# 298
Иван да подхваща Неделя, а Месечков да се лекува.

# 299
Мен много ме зарежда енергията на Наско, дано да се оправя бързо, за мен ще е загуба, ако го няма. Винаги е зареждащо да гледаш някой, който очевидно обича това, което прави.

Общи условия

Активация на акаунт