✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 577
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
В Тик ток Месечков казва,че се възстановява и във вторник ще танцуват с Неделя,коята също е контузена

# 391
Погледнах резултатите от анкетата (не съм гласувала). Май ще си ходят в този ред 😁

# 392
В Тик ток Месечков казва,че се възстановява и във вторник ще танцуват с Неделя,коята също е контузена
Тия двамцата се изпотрошиха от прекалена амбиция. Nerd
Уважавам амбициозните хора, които се раздават на макс в това, което правят, но нека раздаването не е до последна капка кръв, а само до последната капка пот, все пак.Nerd
Стискам им палци да се възстановят и да пазят здравето си, то е по-важно от едно класиране в някакво реалити.Simple Smile

# 393
Дано отпаднат Атанас и Неделя. Твърде анимационни хора не са ми по вкуса и съм сигурна че зрителя също няма да ги изпрати на финала.

# 394
  • София
Здравейте!
Някой знае ли откъде може да се сдобием с билети ,покани за шоуто

# 395
Те наистина се изпотрошиха от сложни подръжки. Бива ли такова нещо. И то зрели хора - Неделя е на 50+

# 396
  • Mediterraneo
Най- малко симпатичната двойка са ми Неделя и Наско. Никога не съм ги харесвала и поотделно, за двойка пък съвсем. Пренавити отвсякъде. Точно го каза- анимационни хора. Дано отпаднат скоро.

# 397
Гледам епизодите със закъснение.

Неприятно ми стана, че изгониха Филип и Ралица. Мисля, че си подхождаха и танците им се получаваха. Освен това, във шоуто все още има по-лоши танцьори от Филип. Например Емрах - това момче е пълно дърво, добре че баща му е известен та и той да бъде също.

Припомням, че в предишните вечери и Дънди имаше танц на запис.

Като цяло в последните две седмици - има много изненади за мен. Двойки, които не очаквах да се представят добре ме опровергаха.

# 398
Елена и Ралица са дъщери на Атанас Мерджанов от БСП от първия му брак с професор и поетеса Яна Мерджанова от СУ. Хич не са неизвестни. Наско се занимава с издаването на ГеникаНюз.
С какво са известни Елена и Ралица? Не ги бях чувала преди. То и сред звездите някои са известни най-вече като деца та родителите си или вдовици на мъжете си. И все пак голяма част от тях са известни благодарение на успехите си.

# 399
  • София
Известни са в танцовите среди. За съжаление наистина танцьорите в България не се радват на особена популярност, а би трябвало. Тези хора, освен че са талантливи, са вложили такъв огромен труд в това, което обичат, че е жалко, че не са достатъчно оценени. Дори в това предаване ги представят само с малките им имена.

# 400
Чака ни седмица на световните хитове😘

# 401
Известни са в танцовите среди. За съжаление наистина танцьорите в България не се радват на особена популярност, а би трябвало. Тези хора, освен че са талантливи, са вложили такъв огромен труд в това, което обичат, че е жалко, че не са достатъчно оценени. Дори в това предаване ги представят само с малките им имена.
То и каратистите не се радват на голяма популярност. Колко каратисити освен Ивет Горанова можем да изброим? Момичето е постигнало грандиозен успех и това е причината да е толкова популярна. По-лесен е живота на артистите, певците и работещите в телевизията. На показ са и много по-лесно стават популярни. За тях не бих казала, че превъзхождат танцьорите по вложен труд и постигнати професионални успехи, но средата им е по-благоприятна. Иначе и на мен танцьорите ми харесват много и се раздвам, че формата ни ги показва.

# 402
Чак снощи успях да си върна предаването. До преди последния танц, бях за Виктор. Супер много ми хареса техния танц. Папи, Натали, също супер. Дара нещо стойката и не ми хареса. Дънди се справя все по-добре. Най-малко ми харесаха Емрах, Мила и Валери, като за мен Валери трябваше да си ходи. Неделя и Атанас - too much ми беше с ансамбъла. Като лекар смятам решението на Атанас за безотговорно и болна амбиция.
Като цяло, всички много задобряват.
Ивет и Тодор бяха УАУ! Заслужени 40 точки!

# 403
Чака ни седмица на световните хитове😘

Аз искам I was born to love you. Не знам на какъв стил ще я докарат, но ми е писнало от най-баналните хитове. Дано изберат хубави, но не най-втръсналите...

# 404
  • София
И аз изгледах със закъснение. Харесаха ми народните танци, но при Неделя както единствена Франциска забеляза липсваше шопското натрисане на цяло стъпало. Но и двете изпълнения ме накараха да настръхна. Хареса ми Виктор, Натали, абе май все едни и същи. Емануела ми допадна, Дара също. Следващият отпаднал вече сигурно ще е Дънди. Или Емрах. Цялата концепция за вечерта беше супер.

Общи условия

Активация на акаунт