✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 513
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Натали и Димитър бяха страхотни. Той е много харизматечен и успява да разтопи студената красавица. Вижда се, че общуват с лекота и тя не се притеснява да се доближи до него. Намерили са точния баланс в приятелско-професионалните отношения. В тяхната двойка тя взима от неговата харизма.
Дънди и Елена също са много готини. Той е симпатяга и не е напрапчив и така успя да я накара да му се довери и доближи до него. Ще ми липсват, въпреки че той не се справяше с танците, но с присъствието си изпълваше сцената.
При Ивет и Тодор забелязвам дистанциране в последната седмица. Може да се е уплашил от постоянните намеци, каква химия има между тях или да е имал домашни проблеми.
Дара и Джими са готини сами за себе си, но има неравнопоставеност в двойката.  Стремят се да се държат професионално, но се вижда че няма страст в танците им.
Неделя и Наско танцуват добре, но гледат на представянето си много сериозно. Това все пак е забавен формат, а на тях им липсва харизмата.
Мила ми е антипатична, но като двойка с Крис стоят добре. Той се опитва да прави максимума и я води добре.
Емрах се държи, като нерез. Независимо дали Веси го харесва или не, той не би трябвало да си позволява подобно държание, защото е видно, че на нея не и харесва.
Емануела след смяната на партньора започна да се представя по-добре. Явно проблемите с Иван са им пречели, дори и да тренират.
Другите двойки останаха извън полезрението ми. Танцуват и полагат усилия. Някои от тях са много симпатични, но не попадат във фокуса ми.

# 631
Не че защитавам Емрах, но той е само на 21 години, дано да е заради това поведението му.
Чак пък като "нерез" да се държи  Laughing - не съм съгласна.

# 632
Не че защитавам Емрах, но той е само на 21 години, дано да е заради това поведението му.

Да - 21 годишен с поведение на 16-годишен лигав, татин пубер. Изобщо не е готов за сериозни отношения и това се вижда от самолет. Дано и момичето го вижда, за да не се наиграе с тази връзка - еднодневка, която може да й предложи. А може пък и на нея да й хареса една такава връзка, която ще й даде допълнителна популярност след шоуто. Но, като я гледам, не ми изглежда такова момиче.

# 633
  • София
Да ви кажа, като танцуват Виктор и Михаела се улавям, че само краката на Михаела гледам. 😄Може на Натали да са по-дълги, но Михаела е по-секси.

# 634
И аз съм така с Михаела.

# 635
Да ви кажа, като танцуват Виктор и Михаела се улавям, че само краката на Михаела гледам. 😄Може на Натали да са по-дълги, но Михаела е по-секси.

Аз бях така с Йовита - партньорката на Свилен. То красота, то гъвкавост, то крака, то стойка.......

# 636
На мен последните две седмици Мила много ми харесва. Държи се професионално, раздава се, много задобря и в стъпки и в артистичност и се усеща уважението и към Крис. Беше мило и че благодари на Йовита пред камера.

# 637
На мен последните две седмици Мила много ми харесва. Държи се професионално, раздава се, много задобря и в стъпки и в артистичност и се усеща уважението и към Крис. Беше мило и че благодари на Йовита пред камера.
И на мен ми харесва участието и във формата. Преди я приемах, като натрапвана дъщеря на тикаща се майка. Крис много и помага да стои добре.

# 638
  • София
Имаше две целувки - едната по време на танца - по устните, а след танца  - отстрани на челото, но искаше по бузата сякаш.
Мислех, че от дискусията става ясно, че обсъждаме целувката по време на танца. Нали коментираме дали е била заложена в хореографията или си е своеволие на Емрах.
За мен си беше лично негова идея, след нея изглеждаше горд като хлапак, а на Веси й пролича изненадата и колко й стана неприятно. Много ми е симпатична и се надявам да не поддаде, заслужава нещо по-добро.
Иначе целувките бяха даже три, защото в края на вечерта като ги спасиха, пак я целуна.

# 639
Аз пък не харесвам никак Щонова - толкова театралничене и превзетост виждам в нея. Но трябва да призная ,че се справя страхотно,работи упорито и влага много в танците!
   Михаела - снощи това коментирахме с ММ , че когато е на обувка  с  ток, направо е страхотна! Много изящна и секси.
   Харесват ми Натали и Димитър. И Валери и Дорина снощи много ми харесаха , Дорина повече.
  За мен най-добрият танц беше на Натали и Димитър.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 12:00 от марулета

# 640
Михаела я видях в онзи сериал за майсторите, още тогава ми направи впечатление стойката и походката, актьорските качества не🤣 Пък тя била уникална танцьорка, Виктор ми беше фон на нейните крака и стойка, охх направо завидях, талант ли е, много труд ли е, браво на нея. Йовита и тя, пъргава като газела и пластична като пантера, с тази грацилна фигура е уникална! Днес пак ше ги погледам за настроение.
При Емануела уж всичко като по учебник, красота, фигура, стъпки, ама нещо липсва. Направо се дразня на глупостите на журито, ами то от телевизора си личи нещо празно там и няма с какво да се запълни.
Дара ми е супер, не ме дразни, явно се работи на макс при тях.
Емрах не го бях чувала, брат му Фики видях за сефте в Капките, доста артистичен, неговото превъплащение в Бионсе? ако не греша, беше култово.
При Натали най-интересното е партньорът, за мен поне, уникален!

# 641
И според мен Веси заслужава по-добро. Хич не вярвам в приказките как лигавия плейбой ще се промени заради истинската любов. Иначе има доста статии как те двамата излизат от седмици и Тони Стораро много я бил харесал за сина си. Не знам дали е така. Възможно е и момичето да иска да си изживее флирта с Емрах извън камерите и да се ядоса, понеже той очевидно иска да афишира, че има нещо повече между тях. Никой не мога да съдя. Ако има голяма химия и страст няма лошо и да са заедно за известно време и после да се разделят. Въпросът е, че е хубаво да има разбирателство от двте страни, а не единия да притиска другия с публичност.

# 642
Аз пък Мила сефте я чух в това предаване. Нито й знам творчеството, нито знаех коя е майка й. Харесва ми, защото танцува добре и се относя отговорно към репетициите. С всяко предаване става все по-добра, а вчера страшно ми хареса, като кукла.

Аз пък не харесвам никак Щонова - толкова театралничене и превзетост виждам в нея. Но трябва да призная ,че се справя страхотно,работи упорито и влага много в танците!

Щонова наскоро беше пуснала някакъв дълъг, мъдър пост във ФБ за това колко малко неща му трябват на човек. Нещо от сорта на това, че простичкия живот - без много пари, скъпи, маркови дрехи и показност се живее по-добре. Като цяло съм съгласна, обаче написано от човек, който е инвестирал доста пари във визията си, за да може на тази възраст да изглежда по този начин, ми е леко цинично.

# 643
  • Street of Dreams
Aма те от предаването много искат да има такава интрига - направо прекалиха с коментари за сватба и не знам какво. Просто искат хората да говорят. Момчето може да си играе ролята, може и наистина да се е увлякло по момичето - лошо няма.

# 644
  • София
И БТВ да преосмислят стайлинга на Натали като представя прогнозата за времето. Страхотно й стоят разкроени дълги поли.

Общи условия

Активация на акаунт