✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 634
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Браво на Папи и Ани! Страхотни бяха.

# 196
Аз през цялото време гледах танцьорката. Тя привличаше вниманието, Папи не го забелязвах особено.

# 197
  • София
Уау, страхотно танго! Хареса ми хореографията, хареса ми и Папи. Само не успя да докара страст в изражението си, иначе се справи чудесно. Ани беше невероятна!

# 198
Малко нечестно ми се вижда разпределението на танците. Логично Дара и Джими получиха висока оценка.

# 199
За мен Ани прави най-стилните и хубави хореографии. А пък как изтанцува това танго...нямам думи.

# 200
Да, Ани беше чудесна. Папи не го забелязах, а се бил " вживи", според Илияна Раева. Joy

# 201
# 202
Май дойде реда на Дънди. А ми се ще да е Емрах. Много неприятно момче

# 203
  • Берлин
Харесах Виктор.
Танцът на Дара ми се видя обикновен.
Моят човек е Папи.

# 204
Защо се заядоха на Филип? 🙄

# 205
Страхотна е тази вечер. Всички без Валери ми харесаха. Бяха красиви, изпълненията им бяха прекрасни и на много високо ниво, те се раздадоха на макс - явно доста сериозно са се готвили.

# 206
За мен Ани прави най-стилните и хубави хореографии. А пък как изтанцува това танго...нямам думи.

Танцьорите са чудесни, ама продукцията така и не им дава шанс реално да си покажат уменията с хореографии и всичките са взети от чуждите формати. Единственото оригинално от тия 5 седмици беше ... народния танц на Неделя тази седмица, че него нямаше как да го вземат от другаде.

Това е оригинала на танца на Папи и Ани, минимално променен в началото, че в нашето студио няма стълби:

# 207
Определено не беше за първи резултат Папи. Ани може, но не и Папи.

# 208
Да, разбрахме, че хореографиите са чужди, няма нужда непрекъснато да го натъртваш и натякваш в темата.

# 209
В случая беше уточнение. Защото съфорумката изказа мнение, че Ани прави хореографията. И беше добронамерено.

Общи условия

Активация на акаунт