✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 637
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Определено Емануела има напредък , поотпуска се , има изправена стойка и й влие добре новия партньор ! Браво !
Добър танц , макар и да не е нищо сложно .
Не е нещо уау .

# 211
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Браво, харесаха ми Емануела и Калоян, на мен цялостната концепция и танц на тях двамата тази вечер ми е фаворит.

# 212
Прекрасна, прекрасна Емануела. Толкова красива, елегантна, фина и нежна. Изпълнението им беше толкова красиво. Определено е по-добра с новия партньор. Явно са си паснали и той успява да извади най-доброто от нея.

# 213
За мен Ани прави най-стилните и хубави хореографии. А пък как изтанцува това танго...нямам думи.

Танцьорите са чудесни, ама продукцията така и не им дава шанс реално да си покажат уменията с хореографии и всичките са взети от чуждите формати. Единственото оригинално от тия 5 седмици беше ... народния танц на Неделя тази седмица, че него нямаше как да го вземат от другаде.

Това е оригинала на танца на Папи и Ани, минимално променен в началото, че в нашето студио няма стълби:

Е страхотно изпълнение . Папи на светлинни години. Тук не можеш да различиш коя е звездата и кой професионалиста .
На Дара щеще да и лепне.

PS И какво , като е припомнила потребителката  , още повече в контекст .  Прескочете поста , а  то  и негативен коментар се прави .  Аз не чета  всеки ред и не знаех , че всичките / повечето танци са от чужди формати

# 214
  • София
Малко нечестно ми се вижда разпределението на танците. Логично Дара и Джими получиха висока оценка.
През всички танци ще минат. Предишните вечери други двойки бяха с валс, идеята е да има разнообразие за зрителите. Двойките минават през всичко.

# 215
Обаче тази вечер е много силна , за момента няма слабо или излагация , както предните тематични вечери . Май труден финал за завършек ще имаме тази вечер !

# 216
Финалът беше черешката на тортата тази вечер. Уникален танц от където и да го погледнем. И перфектен синхрон между двамата. Напълниха ми душата. Най-добрите.

# 217
  • София
оооо, страхотен финал! Браво на Ивет и Тодор!

# 218
Много ми харесаха Ивет, аз не харесвам народни танци по принцип.

# 219
Браво , браво , браво !!!!
Страхотен танц на Ивета , всички станаха на крака !!!

Тя ли е измислила хореографията !?

Тука ще има само 10-ци!!

# 220
Какъв динамичен жив танц! Браво на Ивет и Тошко ,страхотни бяха.

# 221
  • София
Ехааа, каква хореография на Ивет, страхотна, огнена, най-добрият танц тази вечер! Heart Eyes Поддръжката беше извънземна, браво! Чудесно настроение, заряд и енергия! Фантастичен финал!
И като цяло това беше най-силната вечер, всички много се бяха постарали и беше истинска наслада да се гледа!

# 222
Ивет и Тодор наистина бяха черешката, много интересна комбинация.
 Страхотна двойка са.

# 223
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много, много ми харесаха Ивет и Тодор бяха уникални, номер 1. Това е народен танц, който да те разчувства, повдигне настроението и да го запомниш, заслужават само десетки. Много добро пасо добле и народен танц.

# 224
Много ми харесаха Ивет, аз не харесвам народни танци по принцип.

И аз така.
Хич не си падам по народните мотиви - песни и танци, но Ивет и партньор бяха страхотни!
Много ми харесаха! Нищо общо с натегнатите Щонови.

Общи условия

Активация на акаунт