✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 523
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Снощи Натали и Димитър взривиха сцената от емоции и се справиха великолепно със сложната хореография по музика на Destiny’s Child. Бяха просто уникални!!! Моите фаворити!!! Heart

Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/C4_CoaTsCPU/?img_index=1

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 08:01 от SHE_IS

# 616
Емрах е с доста точки заради семейство Стораро , няма какво друго да е. ! Ако журито го пореже , може тогава да има аут !

# 617
Баш на финала заспах, но по две думи за видяното:

Ивет - тромава работа. Прави стъпките момичето, но ѝ липсва всякаква грация.
Дънди -  на него също му липсва грация и техничност, но ентусиазмът му е заразителен.
Емануела - язък за красивото лице и тяло. Наистина ми прилича на мързел нейното.
Наско и Неделя - аз буквално настръхнах цялата от танца им. Опасен е този Наско бе. ( признавам, че Неделя почти не я гледах) Голяма страст, голямо нещо. Невероятен! Как не се записах навремето да ме научи на някой танц като беше в града, хем всеки ден го заварвах на тренировки. Тююх. Ма сигурно по-добре, че не съм, че сигуР щях да се влюбя.
Дара на мен ми беше за 10-ка. Тя е нечовешки талантлива и изобретателна. Не знам какви кусури ѝ намериха пак.
Валери -  прекрасен беше този път. Браво на момчето. И има много свежо чувство за хумор.
Виктор - той ми е слабост по принип. Партньорката му е ефирна и нежна и има спойка между тях, макар и да дървенее Викторчо.
Емрах....лигавщинА голяма. Момичето мисля, че му беше бясно. Ще изтърве той да се сваля с хубавата танцьорка - ама друг път.
Папи го проспах. И сигурно още някого. Сега се връщам да чета, за да разбера кой си е заминал.

# 618
Специално за Емрах вариантите са 2:

1. Наистина е лапнал по момичето. Но тъй като е инфантилен лигльо, това няма да прерастне в нищо сериозно след предаването, ако изобщо стане нещо. Просто в момента прекарва много време с нея и затова става така. Като се върне към стария си начин на живот, мерака му ще секне. Не си заслужава момичето да хаби време с него.

2. Правят го нарочно, за да се задържат по-дълго в предаването. Направи ми впечатление, че когато Краси ги попита дали има нещо, той смотолеви лекичко "Ще видим" и се хилеше закачливо. Прозвуча, като "Оставете ни в предаването да видите дали има нещо или не." Та може и това да е - като няма с какво друго да блеснат, поне по любовна линия да се задържат още малко.

# 619
ММ: "Защо се е облякла така?"
Аз: "Като Клеопатра ли?"
ММ: "Като телевизор с покривка отгоре" 😂🤣😭
ММ: Какъв е тоя полилей на главата? 🤣

# 620
Видях целувката на ретроспекцията - струва ми се, че е част от танца, нали се "ядосват" взаимно. Танцът беше доста добър. Защо не харесвате момчето всъщност? Аз за първи път го виждам и съм неоредубедена, може би затова ми харесва.

Натали беше хубава, както винаги. Тя каква е , с какво е известна?

На Папи танца като танц изобщо не ми хареса, но първо беше добре изпълнен и второ - най-после нещо различно от латиноамериканската досада цяла вечер.

Според мен целувката не беше по сценарий, но имаше възможност да си я открадне и се възползва в точния момент. Точно като влюбен мъж, по-силно беше от него. Нея я притеснява показността. Склонна е да си тръгне по-рано, а и осъзнава, че не са реални претенденти. Иска да си спести публични вълнения.

Папи ми беше абсолютната свежа глътка въздух. Единствения танц, който си пуснах 2-3 пъти. Песента също беше свежа.
Май спомена целувката по време на репетициите.

# 621
Натали е синоптичка.
Не, тя е водеща на прогнозата за времето.  Много я надценихте. Истинските синоптици са учили 5 години метеорология, хидрология, климатология... повечето работят в НИМХ към БАН.  Натали чете от ауто кю готови прогнози, изготвени от истински синоптици.
Скрит текст:
От тези, които наистина са синоптици и в момента представят времето по телевизиите са Христина Балинска по БНТ и Стаси по БТВ.  Емо Чолаков също е синоптик, но той отдавна не води прогнозата.  По БНР също прогнозата се представя от истински синоптици.
Иначе всички тези дългокраки фръцли, които дават по БНТ, БТВ, Нова... Кикирезова, Станкулова, Малкоданска, Трифонова, Филипова... никога не са били синоптици, няма и да бъдат.

И да, Натали води и КУЛТ по БТВ
Тъжно. Аз си мислех, че е. И какво заради дългите крака са я избрали. 👏

# 622
Натали със синоптическата си визия не ме кефи хич - нещо куца в стайлинга там. Но в Денсинг старс е съвсем различна и много ми харесва. Излъчва чистота и доброта.

# 623
  • На южния бряг

Това е визия на Уитни от филма Бодигард

# 624
По принцип Натали не я харесвам нито в прогнозата, нито в други предавания, които води. Самото ѝ излъчване не е на моята честота и ме е яд на порочната практика, която телевизиите започнаха преди няколко години да наблягат на красотата на момичетата, а не на умствения багаж. На мен пък много повече ми харесваха Христина Балинска и Стаси. Спекулираше се, че първата са я сменили заради възрастта, а тя е метеоролог, което е ужасно.
Също така да кажа за жената, която се чуди кой в днешно време гледа прогнози. Ами ние гледаме не една прогноза, ами ако има време и всички. Когато работата ти е на открито и това какво ще правиш утре или докога ще го правиш зависи от времето, нямаш избор да не гледаш прогнозите. Приложенията на телефона не са достатъчно надежден източник за целта.

И все пак тъй като сме в Денсинг старс да кажа, че тук Натали ми харесва. С тези дълги крака просто толкова красиви се получават танците. А как добре се съчетават с партньора просто супер попадение са.

# 625
Съжалявам, че отпадна Дънди. Беше забавен и в същото време подходи доста сериозно и отговорно и се стараеше.
Добра танцувална и физическа форма придоби.

Ивет ми е тромава и неграциозна. В снощния танц много си пролича.

Емрах ми е толкова безинтересен, че въобще не ме интригува целували ли са се наистина или не.

На мен Натали ми е много приятна. По принцип, а и тук, в шоуто. Даже често не разбирам хейта срещу нея в Звездните компромати.

# 626

Това е визия на Уитни от филма Бодигард

Знаем, но на Илиана хич не стоеше добре.

# 627
Щонова каза на Наско "Обичам те".
Емрах се прави на влюбен - сценарий е това и той сам го призна накрая. Но така го прави, че на Веси и идва в повече.
Дънди с право отпадна.
Натали - в началото я определях, като вдървена, но става все по-добра. Снощи тя и Димитър бяха най-добри в моите очи.

# 628
Щонова му го каза това в контекста на разсъжденията за позитивните чувства. Както се обича приятел. А може още и в образ да е била. Много е миличка. Разката я по сцената той. Satisfied

# 629
Натали без хляб няма да остане, ако случайно ѝ закуца кариерата в ТВ, може спокойно да направят шоу с Димитър - и двамата изглеждат прекрасно. Ясно е, че Димитър е профито, но и тя добавя някаква стойност.
Щеше ми се Дънди да поостане още малко.
По-интересен ми е, да речем, от Емануела.

Общи условия

Активация на акаунт