✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 3

• 39 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Аз още не съм изгледала всички, но да кажа няколко неща за тези, които видях:

1. Танцът на Дара не беше впечатляващ, но не е виновна тя, а партньорът ѝ (или който е измислял хореографията). Нямаше достатъчно салса стъпки, твърде модерен прочит на танца е и не беше "разгърнат" добре по цялата площадка. Досега не смеех да го кажа, но малко съжалявам, че са я сложили с него. Тя има потенциал за много по-сложни и интересни хореографии. Също той е твърде дребен за поддръжки с нея.
2. Емануела има много добра горна част, гърбът ѝ е точно като на танцьорка, погледът - също. Но няма достатъчно бързина, пъргавина и закачливост, отиват ѝ танци от типа на румба, но на джайв някак не мога да си я представя.
3. Ивет сякаш започва да свиква с по-елегантната си визия и всъщност има доста напредък. Не ми е любимка, но всъщност е сладка и схваща бързо.
4. Дънди...ами забавляваше, но се радвам, че е отпаднал.
5. Неделя и Наско - по-нервен валс не бях виждала, учудвам се, че са първи в гласуването на зрителите. Обективно се справят много добре, но заради пренавитостта си не успяват да придадат необходимия магнетизъм на танца.

Нямам търпение да видя и останалите.

# 661
Заслужени са оценките , но пак не ми оправя вкуса , че така гадно прецакаха Натали !!!
Е, "прецакаха", от възможни 4 до 40 точки да получиш 39.... дай Боже всекиму такова "прецакване".
Направо съм изумена от публикуваните разбивки със зрителския вот. Първи са Неделя и Наско. После Ивет и Тодор. Емрах също събира доста голям процент.
Аз пуснах СМС за Емрах и Веселина.
Емрах е с доста точки заради семейство Стораро , няма какво друго да е. ! Ако журито го пореже , може тогава да има аут !
Защо така мислиш? С колеги си говорихме онзи ден за Дансинг старс, имам няколко колежки, които точно на Емрах и на Натали симпатизират.
Ако намекваш за "попфолк фенове", не са. То ако феновете на Емрах му осигуряваха този зрителски вот, значи и Емануела щеше да има висок вот, заради чалга феновете. Емрах не се справя зле.  За всички е видно кои се справяха зле.. Дънди (още от първата вечер), Серафим и най-вече Свилен.  Емрах има опция да е грациозен и пластичен... докато Свилен и Дънди са тромави. Нона Йотова също беше тромава.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 13:09 от diziler

# 662
Емрах е най-хубавият член на семейството. 😁 Не коментирам талант.

# 663
  • София
Емрах е най-хубавият член на семейството. 😁 Не коментирам талант.

Моето мнение е точно обратното. Grinning

# 664
Много са ми сладки Емрах и Веси, дано е е против волята и този флирт на нейн гръб.
Не мога да търпя погледът на Щонова, толкова преиграва, толкова ми е фалшива, не мога да повярвам, че са първи по зрителски вот

Папи беше супер снощи, Дара, Натали, но те са ми  и фаворитите.
Валери...нещо не го оцених като за 40 точки, но вярно се поразкърши

# 665
А защо смятате, че е фалшива? Познавате ли я в живия живот, откъдето да имате впечатления, че е съвсем различна от това, което показва? Може пък и реално да си е толкова позитивна. Аз вярвам в доброто и приемам образа ѝ за автентичен. Пък и мисля, че ако беше с кофти енергия, нямаше да ѝ се получават танците, както например си личи при Емануела. За нея има достатъчно информация, че си пада не особено приятна особа.

# 666
Ау, Галена Великова на младини, падам...

Жалко, че не съм гледал предаването преди 15 години. Има го във ВиБокс, но през януари 2024 махнаха всички клипове от ВиБокс, заради авторски права.

# 667
Франческа се казва, не Франциска.

# 668
А защо смятате, че е фалшива? Познавате ли я в живия живот, откъдето да имате впечатления, че е съвсем различна от това, което показва?

Не, не я познавам, но такива вечно нахилени, екзалтирани, говорещи с прекалено  интониране, влажно гледащи жени ....айде сега....Усмихната и добродушна ми е Ивет

# 669
Не е ли Франциска? 😁

# 670
Франциска е

# 671
Франческа се казва, не Франциска.

Франциска Йорданова се казва!

# 672
  • Bayern
Емрах може и да не се справя мн.добре с танците , но ми е симпатичен. Ангажимента в шоуто добре му се отразява, в първите епизоди беше по-безотговорен към задачите си. Предпочитам той да остане по-дълго и да се развива .
Моите любимци са Виктор и Папи Revolving Hearts Revolving Hearts .
Ивет, Дара  и Мила също са ми в топ 5 ,но предпочитам да спечели някой от момчетата Smile

# 673
Благодаря за клиповете!😘 Към днешна дата  членовете на журито ми харесва повече!Галена си е все така красива...Виждам, че преди са връщали обратно двойки в предаването-това ще е хубаво да се случи и сега. Нека има опция за втори шанс.

# 674
Признавам с поклон постиженията й в спорта, но за мен Ивет е много тромава и бавна. Не разбирам прехласването по нея и високите оценки на журито. 
Много бездушни и безразлични са ми танците на Емрах, Валери, Емануела и Мила. Нещо липсва винаги или бързина или активност в танца или грация.
Натали, Виктор, Папи и Дара са прелестни. Кипят в танца, усещат го, стараят се имат ритъм. Много ги харесвам

Общи условия

Активация на акаунт