Естетични процедури за лице и тяло – 54 тема

• 74 306
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
За естествени устни силно препоръчвам др Чилингирова от Дерма Акт

# 316
За мен истински професионалист е д-р Дичева в Alpha aesthetics clinic.

# 317
  • Sofia
За естествени устни силно препоръчвам др Чилингирова от Дерма Акт
И аз съм си правила моите само при нея и никой не може да предположи, че са ми пипани. Слагала съм 2 пъти по 0.5 мл за 4 г. Ефекът е, че просто се възстанови изгубената с годините пухкавост. Това е, което аз целя. Силно препоръчвам. Бях на консултация и при Михайлов и той потвърди, че устните ми са прекрасни и нищо не трябва да се прави повече там на този етап.

# 318
Може ли отзиви за д-р Михаилов? Той в какво е добър - устни, подмладяване?

# 319
  • София
Здравейте, опитах се да си запиша час при д-р Присадашка за дерматологична консултация с цел лазерни процедури за зачервена кожа, петна от пъпки и други проблеми, но ми отговориха, че тя не извършва такива, занимава се само с филъри.
Само д-р Мартина Янева и д-р Петя Петкова консултират за такива проблеми. Имате ли отзиви за тези дерматоложки, Янева е придобила специалност съвсем наскоро - 2023 г. и не знам дали мога да се доверя. От друга страна, ми се иска да правя процедурите в Дерма Акт, чета тук, че апаратите им са добри. Отворена съм и за други предложения, ако имате личен опит.

# 320
Ммм… Ана Битолска ми е правила СО2 там.

# 321
  • София
Добър е в предлагането на излишни процедури за много пари.

# 322
  • София
Добър е в предлагането на излишни процедури за много пари.

И аз, останах с такова впечатление. Имам по принцип голяма уста, ни с годините ми увиснаха ъгълчетата на устните и той ми каза, че с 0,7 мл филър не може да се коригира, което е абсурд.

# 323
Здравейте! Нямам никакъв опит с ботокса. Честно казано малко се притеснявам да си сложа, т.к. от познати имам лоши отзиви. Разбира се, добрите са повече, но съм си малко страхлива.
Бих искала да помоля за мнение за Scluptra или мезотерапия при д-р Присадашка.

# 324
Има ли дами,които са поставяли филър в устни или лице,но са диагностицирани с Хашимото. Аз хубаво мисля да си слагам,но до колко е удачно?

# 325
Аз имам Хашимото и съвета на лекаря е да не слагам филъри. Зная че има дами при които всичко е ок, но ме е страх, че аз може да изтегля късата клечка.

# 326
  • София
Има ли дами,които са поставяли филър в устни или лице,но са диагностицирани с Хашимото. Аз хубаво мисля да си слагам,но до колко е удачно?

Гледах един лайв на Дерма Акт, където казаха, че категорично отказват да поставят филъри и ботокс на пациенти с автоимунни заболявания

# 327
и конци е опасно да се поставят на хора с автоимунни заболявания.

# 328
А може ли да обясните защо е опасно?

# 329
Момичета Хармониката е 1.25 мл стига ли това?
Щото две става 2.50 и ще е много сякаш.
А в едно поставяне може ли да се комбинира със скин бустер или “се бият”
Ефекта веднага ли видяхте или търпи още развитие?

Общи условия

Активация на акаунт