Ще имам близнаци! Тема с продължение 40

• 43 677
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Пловдив
Все ме е страх да не им е студено. Макар и в Пловдив да не е точно зима😂

# 1 066
Момичета какви документи се пускаха за влизане в майчинството … не помня вече

# 1 067
Момичета търся 2 кутии пролутекс. Знам,че не е в тази група мястото,но ако все пак някой има останали.

# 1 068
Здравейте! Присъединявам се с молба за препоръка. Бременна съм в 11г.с., с естествено заченати близначета. Имам и фактор възраст (42). Втора бременност е, планирана (макар и неочаквано удвоена Simple Smile ). Бихте ли споделили, особено онези от вас, раждали през последните 3-4 години, на кои специалисти се доверихте за проследяване и раждане? Става дума за София.
Благодаря ви и желая здраве на всички.

# 1 069
Здравейте, за фетална морфология препоръчвам д-р Димитрова, МЦ Марковс, за следене до шести месец д-р Венислава Александрова (има частен кабинет), след шести месец-доц.Сергей Славов,също в Марковс, за раждане пак той в Майчин дом. Имах спокойна бременност,родих в 37 г.с. и съм повече от благодарна на тези доктори. Леко раждане!
Здравейте! Присъединявам се с молба за препоръка. Бременна съм в 11г.с., с естествено заченати близначета. Имам и фактор възраст (42). Втора бременност е, планирана (макар и неочаквано удвоена Simple Smile ). Бихте ли споделили, особено онези от вас, раждали през последните 3-4 години, на кои специалисти се доверихте за проследяване и раждане? Става дума за София.

# 1 070
Др Патрикова ,в Надежда, стряхотна е . Др Павлова също е много добра.

# 1 071
Др Патрикова ,в Надежда, стряхотна е . Др Павлова също е много добра.

Аз препоръчвам Арабаджикова за ЖК и Михова или Чачева за морфологиите от Надежда.

# 1 072
Плюс много от мен за д-р Чачева и д-р Михова. Д-р Павлова също е уникална, но май е доста трудно са се стигне до нея.

# 1 073
Някой няма ли да ражда скоро? 👀
Относно студеното: тук като цяло идва една акушерка да дава насоки за бебетата около 10пъти след раждането им. Та тя ми съобщи днес, че трябва да купя вълнени бодита. Не знам кой набор сте, но аз съм 86 и помня, че едно време имах едни блузки с къс ръкав за под дрехите. Едни кремави бяха и вълнени. Та сега търся вълнени бодита…намерих де и са същите като вълнените ми тениски от едно време, но цените им не са като от онова време. 😂
Ако бях в Пловдив, нямаше мнпго да се притеснявам за зимата. 🫣
Аз ще раждам май в понеделник…ако изкарам до тогава и ако не решат утре или в петък на тоновете да ги вадят…

# 1 074
  • Пловдив
Някой няма ли да ражда скоро?
Надявам се да не съм аз😂
Успех и леко раждане! В коя седмица стана?

# 1 075
Някой няма ли да ражда скоро?
Надявам се да не съм аз😂
Успех и леко раждане! В коя седмица стана?
Рано ти е. 😂 Имах предвид, дали на някой не му е дошъл редът.
Аз съм 36+2. Доста добре я избутахме…в сравнение с черните прогнози, че може да се наложи да ги вадят още на 20 и някоя си седмица. 🥴
До 36+0 физически бях ОК, като изключим контракциите от 4-5-6 седмици. Психически още от 20-22 (от диагнозата за ретардация) си беше доста гадно. Е те това беше стрес…
Но сега (от 36+…)  изведнъж и физически все едно ме блъсна влак. 😂 Може би е самовнушение, но бая боли таз и т.н., а бебетата както знаем не са мн големи. 🤦🏻
Трябва да избутам още 5 дни. 🥴

# 1 076
Anniey, а се беше отчаяла още май преди 30та.Супер се справи, браво. Дано леко мине всичко!
А защо вълнени бодита, чак толкова ли е студено?

# 1 077
Някой няма ли да ражда скоро? 👀
Относно студеното: тук като цяло идва една акушерка да дава насоки за бебетата около 10пъти след раждането им. Та тя ми съобщи днес, че трябва да купя вълнени бодита. Не знам кой набор сте, но аз съм 86 и помня, че едно време имах едни блузки с къс ръкав за под дрехите. Едни кремави бяха и вълнени. Та сега търся вълнени бодита…намерих де и са същите като вълнените ми тениски от едно време, но цените им не са като от онова време. 😂
Ако бях в Пловдив, нямаше мнпго да се притеснявам за зимата. 🫣
Аз ще раждам май в понеделник…ако изкарам до тогава и ако не решат утре или в петък на тоновете да ги вадят…
Въпросът е, а акушерката кой набор е? Помня тези вълнени потници, бяха груби и бодат. Не бяха приятни за носене, както и "вълнените" чорапогащници. Не съм чула някой да слага такива на децата си. В днешно време има термобельо. Явно сте някъде на голям студ. Разбира се важно е на детето да му е топличко.

# 1 078
Има огромна разлика от онази вълна от нашето време. Вижте детските дрехи от Морено, изключително нежни са за кожата и доста скъпи 😵‍💫
Доколкото разбирам Ание, е в чужбина, на много места там си имат акушерки, които помагат на майката първия месец след раждането и следят за нейното състояние. Да не изпадне в депресия, да не се неглижира сама себе си. Прекрасна практика, която не вярвам да се внесе в страната ни, за съжаление.

# 1 079
Има огромна разлика от онази вълна от нашето време. Вижте детските дрехи от Морено, изключително нежни са за кожата и доста скъпи 😵‍💫
Доколкото разбирам Ание, е в чужбина, на много места там си имат акушерки, които помагат на майката първия месец след раждането и следят за нейното състояние. Да не изпадне в депресия, да не се неглижира сама себе си. Прекрасна практика, която не вярвам да се внесе в страната ни, за съжаление.

Зълва ми е в Германия и когато роди наистина имаше акушерка,която ходи до 3-4 м първоначално всеки ден после през седмица,през 2. Докато спря. Но да това е мн полезно.

Общи условия

Активация на акаунт