С какво ви дразнят свекървите? – 155

• 37 459
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Ми то си има нормативи от СЗО за бебе до 1г. кое как се прави. Няма какво да се преценява, те по-умните.от нас са го преценили и написали.

# 646
  • София
И това, да.
Бащата ще се справи.

# 647
  • на село
То все едно всички си гледат бебетата по нормативните на СЗО Joy

Понякога е забавно Joy

# 648
Ми толкова им е капацитета, явно.

# 649
  • София
Дали СЗО сега, дали Спок преди.... Все по нечии "нормативи" се гледат децата.

# 650
Мъжа ми вероятно ще остави майка си да си я гледа както тя знае .
Дори за 1 час да е , знам рецитала хаха
Той отива , майка му я взима още преди да се ошефери бебето къде е .Sweat Smile
Майка му прави неща , които и него го дразнят , той прави забележка , а тя му казва да си гледа работата Joy

# 651
  • София
Значи говорИ с мъжа ти.

П.П. Кой е предишният ти профил?

# 652
Мъжа ми вероятно ще остави майка си да си я гледа както тя знае .
Дори за 1 час да е , знам рецитала хаха
Той отива , майка му я взима още преди да се ошефери бебето къде е .Sweat Smile
Майка му прави неща , които и него го дразнят , той прави забележка , а тя му казва да си гледа работата Joy

За мен това е абсолютно достатъчно да съм там, с детето си. Този мъж няма да се противопостави на майка си.
Ще я вземе от моите ръце, ама когато аз преценя.

# 653
Ами нали е с баща си. Той как ще се научи да го гледа ако авторката не го изпуска от ръцете си.

Нека да отидат, сам е предложил, тя не иска да ходи, идеално.

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 23:45 от Iris04

# 654
Значи говорИ с мъжа ти.

П.П. Кой е предишният ти профил?
Бка Joy
Ами нали е с баща си. Той как ще се научи да го гледа ако авторката не го изпуска от ръцете си.

Той още не го е предложил .
Просто знам като всяка година как ще протекат събитията,понеже майка му няма да спре да настоява ,но ми е дошло до гуша вече и не ми се занимава с тях . Не ми се ходи. От друга страна е бебето  .. и така си размишлявам .. чудя се как да постъпя .
Не искам драми и подобни , а просто да намеря начин да не си троша нервната система всяка година на всеки празник.

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 23:58 от Ужас

# 655

Ама какво гледане от бащата? Тя пише, че от вратата взима бебето и си прави каквото иска с него, а мъжът и мълчи. Той там бебе не гледа и няма да гледа.

# 656
  • София
Ужас, мерси.

Да го вземе от вратата, ок. Като им се наложи да успокояват ревящо бебе, ще се научат.

# 657
Аз и по-горе писах, в подобна ситуация, прецених че е по-добре за бебето да съм с него, въпреки че търпях дискомфорт. В последствие, когато децата пораснаха и можеха да си казват и да отказват, вече ходеха без мен.

Последна редакция: вт, 16 апр 2024, 23:02 от bubanka

# 658
Ами да поеме той отговорност да го варди от майка си, ако му прави нещо. Авторката да не им е пъдар. Не видях  да става въпрос за нещо опасно, ако не могат да го успокоят детето и реве, или бащата ще се научи, или ще си дойде рано-рано.

Щом е направил бебе, ще се научи да го гледа от-до, не е ядрена физика.

# 659
Ужас, мерси.

Да го вземе от вратата, ок. Като им се наложи да успокояват ревящо бебе, ще се научат.
Те като му набият биберона с мед или шоколадов бонбон, може и да не реве, ама последиците са за бебето и "Който има дете, да му оправя алергиите и здравословните проблеми".

Общи условия

Активация на акаунт