Идва в ДОБРИЧ празникът на Любовта, на която плод са нашите деца (21)

• 13 489
  • 272
  •   2
Отговори
# 60
Здравейте!Блогодаря за кафето имам нужда.Да се запишем и ние към болните вече .Гого е с Т от снощи като спада за около час само варира от 38,5-39,4 и много трудно я сваля.освен това е с сополи като реки и кашли .Следобяд сме на д-р.Така че грипът според мен не е отминал.Пазете се и лек ден.

# 61
Добро утро!
Да почерпя с по кафе
anuschka   bouquet
didi_demi радвам се, че вече сте добре.Да нацелуваш малките сладурчета от мен. lovekiss
fapua  newsm10 браво!Голям спален маратон сте направили!Вие сте обърнале май деня с нощта. Mr. Green
gabriel2 дано се оправяте бързо Praynig
И да не забравяме, че сме в месеца на любовта!!! txtloves1dating txtloves
Обичайте се! luvbed
Лек и слънчев ден!!! newsm08

# 62
HEBMEHTE, спечели ме с тази снимка! Hug

anuschka
, мерси!
То стана вече на месец, но чакаме да минат гриповете, че да го видим.
А край нас- все момчета: да се дразни мъжа ми Mr. Green

# 63
Добро утро! Да се включа и аз в тази темичка, че още не съм се записала Embarassed
gabriel2 грипа наистина не е отминал още. Днес пак ни върнаха от детската ясла, имало много болни дечица и персонала им е болен. То в това време как ще се убият бацилите Wink
Ей, големи спорове водите тук, много е забавно отстрани (аз нали само надничам в темичките). Mr. Green
Днес времето пак е готино, само за разходки!
Лек ден на всички!  bouquet

# 64
Хайде и ние да се включим с една дълга нощ на плач newsm45 и Т. Дали ще е грип или вчера бабата го зарази newsm78

# 65
  • Толбухин
Добър ден
Вчера си направих ме една разходка с мъжо до Варна и да кажа че в Практикер има седялки за тоал.чиния за деца като Раяната на geomar.Мисля че някой беше питал че затова съобщавам.Струва 11-12,00 лева,непомня точно.
Също отворили са Кауфленд (извинете ако не съм го написала правелно) в Младост-ниски са цените на плодовете и зеленчуците и на др.неща.
А за спа центъра да се изкажа и аз ще е на 2 ет.на Звездата на Светла е,но незнам кога точно ще го отварят.
За фризиьорките ходила съм и при Бисерка и при Светла доволна съм и от двете.
fapua Маргото е точно до магазинчето за памперси което е в Ст.Добрич,старото хим.чистене.Сестра ми ходи последния път при нея и остана много доволна.Тя е с много дълга коса и като я видят фризьорките си видят охаа  smile3508  smile3553 .

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 21:29 от EM4O

# 66
Добро утро и от мен Simple Smile
Да се запиша в новата темичка.Харесва ми, че се разглеждат и други теми -не само за децата.
И аз ходя при Марго-много съм доволна.Единственото неудобство е, че е със записване.Но всички добри фризъори са така.
А да няма недоразумения.!!! Всеки може да напише професията си.Така може да си бъдем от полза един от друг.
По професия съм магистър финанси.По настоящем-Щанд спортни стоки"Даемонд" 2 етаж универсален магазин.
Имаше запитване за Изи-на последния етаж е кафе-пицария и детския кът(въртележка и кола с жетони, пързалки, къщички)Беше забавно за децата.А ния му хапнахме по пица, спагети.Пийнахме му по бира и така...Хареса ми , че е много просторно.....
В четвъртък чакам майка на гости-каним се с тати да го отдадем на живот(то иначе срамота с 2 баби ...)
Приятен ден на всички.........

# 67
  • Добрич
добро утро и от нас днес спахме до 10 сутринта беше голям кеф  JoyМаргото както казаха е на гърба на старото химическо чистене ако искате ще дам телефоните й да не се разкарвате, мерси   bouquetза закуската изглежда невероятно по въпроса за неподържаните жени със сигурност ще ви бия по точки Joy

# 68
  • гр.Добрич
Здравейте и от нас. Добре, че някой е сложил масата, а ние на аванта. Laughing

И аз си мислех за това с професиите - ще стане като Справочник - отваря на първа страница и се обаждаш на когото си искаш и питаш. Ето, Диди нещо счетоводно я интересува и пита Кеми.(това беше в кръга на шегата)

Мими щом децата ни не са една възраст това означавали че няма за какво друго са си пишем?

Ивчо все още е със сополки и снощи вдигна висока температура. Днес пак имаше малко. Много трудно му давам лекарствата, голяма борба пада. Само температурата да падне.

Натали, то ние затова си говорим тук за красоти, че да се подсетим да отделим време и за себе си.
Лек ден на всички и приятни разходки на тези, които са здравички.

# 69
  • Емаесесаесесапипиа
Хм, много упорит тоя грип бе! Като е тръгнало баткото сигурно ще посрещне баба Марта вкъщи. Все си мисля дали е хубаво да съм толкова предпазлива, то като има да става, от всякъде може.
Mimi Kr, не съм искала да те обидя по никакъв начин, сори ако така е прозвучало. Изобщо не ми изглеждаш грозна, плешива или неподдържана.
Vaniah, явно хубави работи се очертават за тая седмица. Майка ти непременно да се обади като дойде!

Много благодаря на natali_bu и ЕМ40 за местоположението на фризьорския салон. Ще съм благодарна, ако пратите телефоните за резервация на личен

# 70
fapua, знаех си че не си искала да ме обидиш.  Embarassed
Извинявай за репликата!  bouquet

# 71
  • Добрич
Габриел2 стискам палци бързо да се оправяте! Много е неприятно!
хайде чао

# 72
Мамчета, имам едно въпросче към вас. Днес купих електронен термометър и незная дали трябва да се свалят по 5 единици.Благодаря предварително!

# 73
Мамчета, имам едно въпросче към вас. Днес купих електронен термометър и незная дали трябва да се свалят по 5 единици.Благодаря предварително!
Аз имам ел.термометър и ако не е в дупето не свалям-пробвах отначало и с обикновен за да сравня дали правилно мери.Ходихме на д-р вирусно е и ни каза че 3 дни ще сме с Т и после ще мине.Засега сме само на хомеопатични ако няма промяна в сряда или четвъртък пак ще ходим.

# 74
И аз свалям само,ако е в дупето. Crazy

Хайде и аз да се изходя по темата с фризурите - ходя  на фризьор и козметик по нужда,хващат ме бесните на едно място.Личи ми,но и не ми пука - не оценявам хората по прическата,неприятните хора и перо да си заврат/някъде/ - пак са си неприятни,само че с перо Mr. Green

Кеми,заглавието на темата наистина е страхотно и много точно.Малкия го изработихме точно на този ден миналата година.Тази ,определено ще се въздържаме от подобна работа BlushКъде ще празнувате в сряда,с какво ще зарадвате половинките си?Нищо не ми идва на акъла,а и той никак не ми помага newsm78Дайте идеи Praynig

Общи условия

Активация на акаунт