Февруарски бебчета

• 37 278
  • 879
  •   1
Отговори
# 165
Мами, как почиствате нослетата на вашите бебоци?

# 166
Аз почиствам вечер след баня със Стетимар спрей, след това издърпвам с вакуум помпичка- ръчна.

# 167
  • София
Нашият е за ухо, доволна съм Simple Smile
А каква марка е?
Браун

# 168
Малко глупав въпрос, но от къде са ви закупени термометрите на Браун? Откривам ги само в Емаг и още някакъв сайт-ултра...

# 169
Аз изцеждам и давам от шише горе долу 2 супени лъжици, защото и на мен ми се струва голямо количество прахчето. Към него добавям и капките за колики.
Как давате омнибиотик Панда с кърма? Пише едно саше в 1 супена лъжица, ама ми се вижда голямо съдържанието..

# 170
  • София
Мами, как почиствате нослетата на вашите бебоци?

Физиологичен разтвор и после дърпам с аспиратор за уста имам Носко и Меримар като втория ми е по-удобен.

Момичета как вървят при вас нещата с лохиите,колко време продължиха и на някоя дойде ли и вече цикъла?

Кървавите спряха точно на 40тия ден сега имам някакво слузесто течение в жълтеникакъв цвят, доколкото знам и то е част от лохиите. За цикъла не знам кога ще дойде, спрях кърмата вероятно няма да ме бави много.

# 171
Аз изцеждам и давам от шише горе долу 2 супени лъжици, защото и на мен ми се струва голямо количество прахчето. Към него добавям и капките за колики.
Как давате омнибиотик Панда с кърма? Пише едно саше в 1 супена лъжица, ама ми се вижда голямо съдържанието..

При нас нещо не го понесе дадох го сутрин на гладно, изпи го след няколко минути дори се изходи и оттам като се започна едно напъване, пръцкане и дори спря да се храни добре..

# 172
Пандата не понесе добре и на сина ми. Сменихме с Биогая и засега нещата са окей 🤞🏻🍀

# 173
А тези, които сте на адаптирани мляко от кое сте доволни? Освен че от ден 6ти е със страшни колики сега и запек. За сега не сме нацелили от кое мляко не се спича

# 174
  • София
То вероятно не е само от млякото. Ако давате и за колики нещо, няма как да знаете дали проблемът е едно от двете или комбинацията. Иначе наш Виктор е на Лактана и се изхожда средно 1-2 пъти на ден, онзи ден стигна до 4 (ама май едното беше недовършено от предното). Днес пък изобщо не е вършил тази работа.

Ирене, нашият е от Емаг.

# 175
Спрях всичко за коликите, пробиотик биогайа после омнибиотик панда и накрая и тях спрях. Сега е само на млякото и вигантол и все същото.

# 176
Само да спаделя. Понеже от зор пазарувам за дома ни само през ебаг, та там намерех нашето решение за колики - новалак за колики АМ. Значи, накупихме всичко и плача беше ужасен. Милото ми момиче се измъчи. Та или е от утихването на коликите или от това АМ.

# 177
Мамчета ,
Вашите бебоци имат ли изграден режим ?
Бебка се храни на около 3 часа +/- , поспива си повече обедно-следобедно време и вечер спи неспокойно .
При вас как е положението, че си мисля ,че я бъркам някъде 😞

# 178
Същото е при нас. Обаче след яденето в 19 става нетърпимо. Иска веднага да заспива, а е твърде рано за лягане. Освен това нощем от 2 до 6 е страшно мрънкане, свиване, ръмжене, напъване. Нещо страшно е с тези газове.

# 179
Вчера ни беше ваксината... оле мале. При слагането посиня от рев, а после цял ден и нощ милата плака. Не съм я оставяла и за миг от ръцете ми и пак не можах да я успокоя.
Също така ми се струва че будува много часове. В 13 ч. Например яде и после до 4-5 не заспива.

Общи условия

Активация на акаунт