Февруарски бебчета

• 37 276
  • 879
  •   1
Отговори
# 150
Те просто са в такъв период, че се превъзбуждат от всичко. При нас колкото и да се мъча да вляза в темпото на Стела, то всичко се променя всеки ден. До онзи ден се успокояваше в количката и в колата, вече се дере като съдрана 😃 всъщност тя вече навсякъде се дере освен в раницата, но и там и отнема доста време да се успокои.
Хубавата новини е, че към 3 месец се успокояват, лошата е, че ние лично сега сме в пика на раздразнението и (6-8 седмица). Таааа, дръжте се момичета 🤣

# 151
Момичета, бебетата ви кихат ли често? Вече почвам да се чудя да не би да я простудявам...

# 152
Бебетата кихат често и е нормално. Не го мисли.
Педиатър ми каза, че кихането било свързано с дразнене на кожните рецептори. Не знам как и защо, но бях предупредена, че не е простуда.

# 153
Бебетата кихат често и е нормално. Не го мисли.
Педиатър ми каза, че кихането било свързано с дразнене на кожните рецептори. Не знам как и защо, но бях предупредена, че не е простуда.
Много ти благодаря, да съм спокойна значи 😃

# 154
А как разбирате, че имат температура? С какъв термометър мерите? От седмица ми се струва често топъл, като му пипам челцето. Аз не мога да му измеря температурата, защото моя човек е много подвижен и маха с крачета през цялото време. Искам да си вземем някакъв по-бърз и без да е необходимо да му бъркам в дупето.

# 155
Ние вече три годонинси ползваме ушен термометър Braun Thermoscan 5, супер доволми сме. Точен е и отмерва температурата за две секунди. По-скъп е, но си струва

# 156
Ние и купихме термометър биберон.
Мама еднорог Изчистихте ли бактериите? На нас ни излезна новата проба вече няма стафилококи но и откриха друга която за първи път чувам и дори не запомних… Ще се побъркам вече предписаха и капки макситрол и се чудех дали и на вас не са ви преписали същите, понеже нещо се притесних в аптеката  като ги купувах дали са подходящи за толкова малко бебе ?

# 157
  • София
Нашият е за ухо, доволна съм Simple Smile

# 158
Нашият е за ухо, доволна съм Simple Smile
А каква марка е?

# 159
Момичета как вървят при вас нещата с лохиите,колко време продължиха и на някоя дойде ли и вече цикъла?

# 160
Моите свършиха около 50 ден.. и отидох на преглед за потвърждение, че всичко е наред...сега чакам цикъл и не знам какво да очаквам... някои казват, че ще е много болезнен и обилен, та да видим...а за термометър - аз ползвам един от аптеката, който ми препоръчаха за бебета.. много е гъвкав и става и за дупе, мишнички и уста..аз го слагам под мишницата и мисля, че мери вярно.

# 161
аз още имам переодично жълто зацапване а на 9 ти стават 2 месеца , днес бях на преглед всичко е ок

# 162
На мен лохиите ми продължиха 20-25 дни. Цикъл нямам още. С първото ми дете - 40 дни лохии и веднага след това ми дойде цикъла.

Моят юнак го кърмя на поискване, нощем слава Богу на 3-4 часа, нооо през деня често пъти на 40 мин, или всеки час. Отказва биберон, което не е позитивно за мен поне, защото залъгалката се отказва, но ръцете не знам как... Та ми идва в повече кърменето, но стискам зъби, за добро е. Дъщеря ми я кърмих до година, но тя си сучеше по часоввик стриктно на 3 часа без да съм се старала дори за такъв режим. Има ли други кърмещи на всеки час? 🤔

# 163
И аз имам остатъчно зацапване от шохиите, жълто- оранжево на цвят, след 11 дни ставаме на 2 м

# 164
Как давате омнибиотик Панда с кърма? Пише едно саше в 1 супена лъжица, ама ми се вижда голямо съдържанието..

Общи условия

Активация на акаунт