Февруарски бебчета

• 37 269
  • 879
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Имам Зинат, който така и не пих

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 22:38 от ToniShu

# 136
Здравейте дами! Интересно ми е кога се изхождат по голяма нужда вашите бебчета. Моята мацка е с колики и се изисква голямо усилие и напъване за да се случат нещата. Още по-интересното е, че трябва да я вземем на ръце в леко изправено положение и само тогава прави работата, никога до сега не се е изхождала сама докато си лежи примерно или докато яде. Има ли такива случаи и сред вас.

# 137
  • София
И от двата скучая имам с Виктор, но и от този с коликите и напъването също. Вчера се изходи 3 пъти, днес само веднъж. На АМ е момчето.

# 138
Здравейте, преди време напипах подути лимфни възли на врата на бебето, замесничката на педиатърката ни ни каза че е от стафилококите които има. Днес бяхме при нашата педиатърка за да вземе нов секрет от носа да видим дали са изчезнали и като и казах за лимфните възли и пусна и пълна кръвна картина. Има ли други бебчета с подути лимфни възли ?

# 139
Мамита,
Някоя от вас използва ли слинг?
Моля за съвети 😊

# 140
Аз използвам хибридна раница, която е подходяща от 1 месец до към 8-9 месец.

# 141
Може ли да ми кажете точния модел 😊
И доволна ри сте?

# 142
  • София
Здравейте, преди време напипах подути лимфни възли на врата на бебето, замесничката на педиатърката ни ни каза че е от стафилококите които има. Днес бяхме при нашата педиатърка за да вземе нов секрет от носа да видим дали са изчезнали и като и казах за лимфните възли и пусна и пълна кръвна картина. Има ли други бебчета с подути лимфни възли ?
Ние сме с два подути лимфни възли на вратлето, но нашата педиатърка каза, че е нормално и не е пускала никакви изследвания. Аз съм спокойна, защото и каката имаше и тогава пускахме какви ли не изследвания и всичко беше ок. За седмица, две се скриват.

# 143
Нейните са подути повече от 10 дена.. Дано да и изчезнат по-бързо ..

# 144
Може ли да ми кажете точния модел 😊
И доволна ри сте?

Аз лично съм супер доволна. Това е единственото място където малката се успокоява. Номер 1 помощник ми е при коликите. Ето го и модела:
https://besafe.bg/product/besafe-newborn-haven-%d0%b5%d1%80%d0%b … d1%86%d0%b0-sand/

Моята я купих от Слинготека след консултация с едната от девойките, които работят там.

# 145
Здравейте момичета, как сте, по-колко пъти разхождате бебоците навън и по колко дълги разходки правите, сега в това топло време Simple Smile

# 146
  • София
Здравейте момичета, как сте, по-колко пъти разхождате бебоците навън и по колко дълги разходки правите, сега в това топло време Simple Smile
4-5-6 часа, но и ходим по задачи не само да обикаляме парка. С АМ и термос в чантата нищо не може да ни спре.

# 147
Браво на вас! Simple Smile
Ние прекалихме или аз поне си мисля, че прекалихме в неделя и вечерта бебето беше много неспокойно и го отдадох на дългата разходка...
Та за това питам, дали има норма за възрастта на нашите бебчета Simple Smile
Но аз мисля, че я и претоплих

# 148
  • София
за жалост тази алергия трябва да спреш изцяло не само млечните а и ядките и яйцата. И да минат поне 2 да не кажа 4 седмици да да има резултат от твоето спиране.Тегава история е това нещо то сега трябва и алерголог и гастро да следи детенцето Sad И ще имате по бавно захранване.
Но какво общо има това че е пило АМ с алергията ? Нещо това не го разбрах.Те повечето деца са пили АМ в днешно време от раждането. Алергията си се раждаш с нея тази за казеина в случая или лактозната бебешка.
Някои деца ги израстват с времето.
Вие пуснахте ли тест ?

Всичко спрях, яйца не ям особено, а ядки не бях яла след бременността - накрая мис е ядеше кашу.
Беше захранена с пронутра, което не и понасяше като сменихме на ADC е много по-добре, а като махнах опитите за кърмене детето се изхожда нормално, качва кг, спи си направо се преродих. Гастроентеролога каза за нищо на света да не сменям млякото и че вероятно е просто непоносимост като при мен, но е малка за крайна диагноза.

Както казах аз самата съм с непоносимост така, че млечни в менюто ми няма попринцип. Кърмата ми добре тръгна в началото, но никога не мина повече от 70-90 мл от двете гърди и то веднъж на 2-3 хранения. Сега детето ми е добре и наддава нормално изобщо не страдам, че спряхме да се мъчим взаимно. Кърменето е много хубаво, но не на всяка цена. Здравето - моето и на детето са ми по-важни.

# 149
Браво на вас! Simple Smile
Ние прекалихме или аз поне си мисля, че прекалихме в неделя и вечерта бебето беше много неспокойно и го отдадох на дългата разходка...
Та за това питам, дали има норма за възрастта на нашите бебчета Simple Smile
Но аз мисля, че я и претоплих
И на мен ми се случи преди 3 дни.
2 дълги разходки и може би се превъзбуди.  Беше страшно.

Общи условия

Активация на акаунт