Февруарски бебчета

• 37 257
  • 879
  •   1
Отговори
# 120
При нас коликите (надявам се, че са колики, защото ако е характер... ЛОШШО МИ Е) са най-активни късен следобед и вечер. Всички капки пробвах. Сега последно съм поръчала Борина да пробвам.
Невена е на кърма и понякога яде на 3 часа, понякога на час. Суче за успокоение и почна да връща мляко, ама така е, като отказва всякакви залъгалки.
Почти постоянно е на ръце или в слинг.
Надявам се да е период, моля се да е период.
Честно казано, не си спомням с баткото дали беше така, но аз изобщо и не си спомням първите му месеци, че бях на автопилот 🤣😭

# 121
С това връщане на храна отскоро ми го прави и на мен. Гледам да я оригна, но някои пъти не става. Получава й много газове, а с изхождането сме веднъж на ден или през 2-3 дни. Frowning1
Тези капки против колики да не запичат?

Последна редакция: пт, 29 мар 2024, 13:12 от 𝒫𝑒𝑜𝓃𝓎

# 122
Капките със симетикон запичат, за другите не знам.
И ние сме в цирка като повечето от вас - режим не мога да кажа, че имаме. И ние не си изпиваме наведнъж млякото и така всичко се протчва до ....следващо хранене, бодуваме около 1-2 часа, и ние като вас към 4- 5 сутринта започва пъченето, ръмженето, напъването...поне не плаче, иначе и през деня пръцка и ръмжи. Дано скоро отминат тези колики, защото и аз съм неадекватна, просто без сън съм като пребито куче🥱

# 123
Вече се чувствам по-добре като ви прочетох 🤣 и аз се надявам да са колики, защото то е целодневно просто.. като вечер започва истинското фиаско 🤣😭

# 124
С това връщане на храна отскоро ми го прави и на мен. Гледам да я оригна, но някои пъти не става. Получава й много газове, а с изхождането сме веднъж на ден или през 2-3 дни. Frowning1

На скоро и аз четох,че може да е и от капките това запичане дали сте пробвали без тях ?

# 125
Хора,
И навън не е спасение за нас. Времето е чудно, но моето чудо се скъса да реве. Няколко пъти я приспивам на ръце, като я сложа в количката и я пререже корема, чуе се мощно ПРЪЦ и се почва с рев до почервеняване. Със сълзички плаче.
Наложи се да я нося с една ръка и да бутам количката с другата. От морската до нас, което е към 40 мин ходене с бърза крачка. Сега я увих в слинг и заспа. Дано поне час поспи. Очите ѝ за зачервено и подути от рев. Ужасно е да си гледаш така детето Sad
Утре идва Борината. Ако има някакво действие, ще ви пиша.

# 126

На скоро и аз четох,че може да е и от капките това запичане дали сте пробвали без тях ?

Не смея да спра капките понеже си мисля, че действат. Точно една вечер преди да ги започна  чак със сълзи плачеше и се дереше от болка и откакто почнах с капките така не е правила повече.

# 127
  • София
Така и аз съм в кюпа общо взето. Някои дни е по-добре, други не. Вече на няколко пъти ми се случва да не иска да засуче и се чудя на какво се дължи. Някой има ли идея? Гладна е, от шише си яде изцедена кърма(рядко се храни от шише, може би веднъж на два три дни, та не мисля, че е привикнала към шишето), но тръгна ли да я слагам на гърда не иска да захапе и се съдира от рев. Вече за втори или трети път ми се случва, като тая вечер направо ми идваше да й викна екзорсист. Едната ми гърда по принцип не я иска много понеже пуска повече и се дави, но днес тотално отказа и другата, най-много да успях за няколко секунди да я излъжа, съответно не само че се изнервих, но и се почувствах много кофти, някак отхвърлена. Не мога да разбера защо така се получи и се притеснявам да не се прецака лека полека кърменето.

# 128
Прочети за кърмаческите стачки. И не се натъжавай, нормално е, на всички се случва Simple Smile

# 129
Момичета, случвало ли ви се е да ви боли от дясно яйчника предполагам, като се преуморите повечко ?

# 130
Здравейте, аз съм от мартенската група. Получих запушване на млечен канал или мастит на дясната гърда! Слагам топли компреси и се опитвам да изцеждам с помпа… но много трудно пуска мляко. С температура съм 38,5. Какво друго мога да направя? Моля за съвет….. С кърмаче съм на 10 дни…

# 131
Давай на бебето да суче по-често на нея гърда. Лецитин си вземи за отпушването, 1200 х 4 пъти на ден. Една позната вчера ми каза и за зелеви листа. Ибупрофен за температурата и възпалението.
Между другото, знам, че някои жени дават и на мъжете си да сучат, за да отпушат 😁 дано не ми се налага и аз да пробвам.
В този ред на мисли аз планирам да пия лецитин в по-ниски дози профилактично.

# 132
[quote author=tedsity  Купи си лецитин и то пий 3 пъти на ден и аз имах такъв проблем и нова ми помогна. Още на следващия ден се почувствах по-добре Simple Smile

# 133
Благодаря ви! Ходих до Токуда, където раждах и ми изписаха антибиотик - Зинат. Малко ме притесни това, но няма как имам мн висока Т-38,5. Слагам студени зелеви листа. Утре ще купя и лецитин. Дано се оправи положението….

# 134
с мастит си се пие АБ за съжаление .

Общи условия

Активация на акаунт