Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 99 981
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета,

За първи път пазарувах от BestSecret. За съжаление, се налага да върна обувките за детето, защото са му малко тесни.
Тъй като в пратката имаше и две якета, тя дойде в голям кашон. Сега кутията с обувки в този голям кашон ли да я сложа и да я върна (защото пише, че новият етикет се лепи върху стария), или да я опаковам отделно?
И в моя случай е задължително да се върне с DHL, така ли? Позната го направи с Български пощи.
Прилагам две снимки за допълнителна ориентация.
Благодаря предварително на всички, които ми помогнат с насоки!

# 541
Никога не съм чувала да се връща с DHL.Винаги връщам с БП.В такъв случай с голям кащон фолирам със стреч кутията да не се отваря и уплътнявам с картон.

# 542
Никога не съм чувала да се връща с DHL.Винаги връщам с БП.В такъв случай с голям кащон фолирам със стреч кутията да не се отваря и уплътнявам с картон.

И на Вашите return labels ли е пишело DHL?

Тоест, слагате малката кутия, фолирана, в големия кашон, като уплътнявате с картон празното пространство?

# 543
  • някъде там
Може и я друг кашон ако имате по-малък, това няма значение, връщала съм много и във всякакви

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 07:39 от cacharell

# 544
Последният път, когато връщах, сгънах кашона на половината на височината му. Оказа се, че има даже направени места за сгъване. Понякога си играя да режа външния кашон, за да пасне на вътрешния, но ми се струва доста занимавка. Задължително оставете и външен кашон, не само кутията за обувки.

# 545
Чукнете на pdf за връщането и прочетете там какво пише, вероятно пощите предават на dhl  в някакъв момент.

# 546
Чукнете на pdf за връщането и прочетете там какво пише, вероятно пощите предават на dhl  в някакъв момент.

Да, сега направих точно това и на втората страница си пише БП.

Благодаря на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 547
  • Пловдив
Здравейте, имам направена поръчка на 01.08 и изпратена на 05.08, все още не е пристигнала. Къде мога да получа информация къде е Blush

# 548
Никога не съм връщала в оригинален кашон. Възползвам се от кашоните на БП, всякакви размери за стотинки - хем чисто и прилежно, хем не си губя времето вкъщи да режа, лепя, а и в пощите искат да видят какво пращате, така че трабва да е отворена пратката при тях.

Здравейте, имам направена поръчка на 01.08 и изпратена на 05.08, все още не е пристигнала. Къде мога да получа информация къде е Blush
В профила, на поръчки има проследяване, а и проследяващ номер. Като цъкнете на него ви препраща на страницата на DHL и там също можете да видите по-подробно..

# 549
Ако пристига с Експрес Уан, нормално да не Ви потърси никой. Забиват пратката в някакъв POP и не смятат за нужно да звъннат. Вижте си пощата - трябва да имате имейл. Може и да е отишло в спам.

# 550
Никога не са искали в пощата да отварям пакета, само питат какво е и стойност.

# 551
Всеки път държат да е отворен кашонът и те да го запечатат. Такива са и официалните изисквания на БП.

# 552
  • някъде там
Всеки път държат да е отворен кашонът и те да го запечатат. Такива са и официалните изисквания на БП.
Според мен е въпрос на служители за това няма как да бъдем категорични. Моите кашони си ги нося затворени...

# 553
Съмняваме че е изискване да е отворена пратката, международните пратки минават през рентген, та ако има нещо забранено се хваща. Това не е колет, а онлайн пазаруване.

# 554
В предишния клон, който посещавах, си го имаше написано и залепено.

Общи условия

Активация на акаунт