Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 99 968
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
За БП това е колет. Откакто се помня, когато съм изпращала в БП винаги са искали да са отворени кашоните/опаковките. Пловдив, ЦП. Някои служители гледат, други не. Но винаги ги нося отворени, ако проявят желание, да не ми се налага да отварям там. Пратките минават рентген, но за различните страни има различни забрани (понякога и временни), така че затова се упражнява  и този физически контрол.
От сайта pravatami.bg
Скрит текст:
Без значение дали пратката ми е за страната или чужбина, ако служителят се усъмни, че има забранени предмети или вещества в моята пратка, той може да изиска от мен като подател съгласие за извършване на проверка. Проверката трябва да бъде извършена през работното време на съответната пощенска станция на “Български Пощи” ЕАД. Ако откажа, то няма да ми приемат пратката.

# 556
Виждала съм как се разопаковат от клиенти вече опаковани пратки, след отказа служител да ги приеме. При това не еднократно. Дълго време имах служебни взаимоотношения с БП. Винаги може да попаднете на стриктен служител.

# 557
В Централна поща София кашоните нося винаги облепени с тиксо. Питат дали фактурата е вътре, какво е съдържанието и каква е стойността, не са искали да отварят и да проверяват.

# 558
  • Mostly in my mind
Явно е до служител.
Аз, ако съм, също ще искам да видя какво има вътре. Може бомби да е сложил някой. Simple Smile

# 559
Момичета, от достоверна източник - Speedy започват да доставят BS много скоро.

# 560
  • Mostly in my mind
Вече доставят. Simple Smile
Много от нас си получиха пратките по Спиди. Blush

# 561
Дано оправят и връщането да е с тях.Ще е много по лесно.
Иначе като времетраене спрямо пощите не вярвам да е по-бързо.
Нямам късмет последно време и се наложи да върна.Поръчки от БС и Абаут върнати на 13.08 .Пари по сметка  и от двете места на 21.08. в Тби.Банката имаше проблем 3 дни,затова днес нови поръчки пуснах.Дано този път имам късмет с номерата.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 13:10 от Maya Zhelyazkova

# 562
Extra 10% off everything with code SHOP.

# 563
# 564
  • на пистата
Момичета,поръчах една чанта в момент на лудост,но размислих и отказах.След колко време възстановяват парите в този случай.

# 565
  • София
Момичета,поръчах една чанта в момент на лудост,но размислих и отказах.След колко време възстановяват парите в този случай.

Получихте я и я върнахте ли?

# 566
  • на пистата

Получихте я и я върнахте ли?
Не,малко след като направих поръчка я канселирах.Получих имейл,че до няколко дни ще се възстановят.Малко тъпо,но...моя си вина.

# 567
Зависи от твоята банка,за колко време ще обработи връщането,но средно 3 дни.

# 568
  • София
Има ли код за отстъпка? Никога не дъм поръчката, но сега ми изчезнаха едни маратонки и не знам как през спиди да поръчам?

# 569
  • на пистата
Има ли код за отстъпка? Никога не дъм поръчката, но сега ми изчезнаха едни маратонки и не знам как през спиди да поръчам?
При пйрва поръчка мисля ичате 10% отстъпка.Давате си адреса и те ви го носят до вкъщи.Не може да избирате куриер.Вече разбрах,че кпиди ги доставят.

Общи условия

Активация на акаунт