Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 99 934
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Спиди май взима всичко до месец. И аз получих с express one вчера
Не доставят вече само Спиди. Миналата седмица получих със Спиди , а вчера с Експрес Уан. Следващите ми също пътуват с Австрийските пощи  / Експрес уан .

# 586
Спиди май взима всичко до месец. И аз получих с express one вчера
Не доставят вече само Спиди. Миналата седмица получих със Спиди , а вчера с Експрес Уан. Следващите ми също пътуват с Австрийските пощи  / Експрес уан .

Аз пък никога не съм получавала със спиди Sad дано наистина да започнат само те да доставят, че в града където живея няма офиси на експреса и все изтръпвам докато си получа пратката.

# 587
Привет, получих тракинг номер от Post.at и пратката ми вече 3-ти ден стои в Русе. Интересува ме дали движението в България ще бъде отразено по австрийския тракинг номер или има нов (и как да го видя)? По австрийския номер в ExpressOne.bg нищо не намирам. Благодаря предварително!

# 588
  • София
Направих първата си поръчка в сайта - дано е успешна.
Тези маратонки доста ги наблюдавах за цената и тази цена като я ведях в сайта, веднага ги поръчах. Под 200лв иначе не ги намерам.
https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Forder_details … 8936&colorCode=45

Дано ми е сполучлива поръчката и ми станат.

# 589
Да, модела е скъп. Намалят драстично като е последен номер. Ако не ти станат, ще ги върнеш.

# 590
  • Варна
Здравейте!
Направих първа поръчка в събота и тъй като съм свикнала от другите сайтове да знам кога ще получа поръчката си (знаете как дават дати), тук ми е доста неясно.
От вчера имам имейл от австрийските пощи с тези данни. Ако правилно разбирам поръчката ми е в Будапеща?
Sendung in Verteilung
01:32
HU, PLZ Budapest

До колко дни горе долу ще е при мен (във Варна) или няма начин да се предскаже Sweat Smile

# 591
Сега проверих тракинга на последната ми поръчка, на 3тия ден след като е била отбелязана в HU, PLZ Budapest (22:12) е била при мен, град в Хасковска област. Имай предвид че събота и неделя няма движение. Поне при мен последно местоположението на пратката беше отбелязано в петък и после в понеделник.

# 592
Разбирам, че хората, които пазаруват от БС се увеличава, което е чудесно,  но още на първата страница пише със син удебелен шрифт какъв е срокът на доставки. През страница се коментира на кого за колко време му е пристигнала пратката и пак въпроси за колко време идват. Но явно на бг-мамата не й се чете дори първия пост. Ами извинявайте, но е досадно и си е направо спам.

# 593
  • Варна
Да, напълно си права.
Извинявам се.
Изобщо не се сетих да прочета първа страница, а в разни други теми и аз се възмущавам, че не се чете първа страница...

# 594
Обновено: много благодаря на всички, които ме поканиха. Вече и аз съм член на общността😅
Много сте сладки всички, отзовахте се толкова бързо. Оценявам ужасно много всички, които съдействаха! Благодаря, че отделихте минутка от времето си за мен!❤

Здравейте, може ли някой да ме покани? Не познавам около мен хора, които ползват услугите на сайта, а ми е интересно да видя какво предлагат. Ще бъда благодарна, ско някой ми сподели линк за покана. Благодаря!

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 14:46 от Icy❄

# 595
Здравейте,как мога да влезна в сайта ?

# 596
Здравейте,как мога да влезна в сайта ?

Трябва Ви покана от някой, през нея се регистрирате и имате достъп до сайта. Аз имам свободни ако искате пишете ми на лично да Ви изпратя, ако все още никой не е.

# 597
По повод срока на доставка, относително е според работните дни.
От събота поръчка, пуснаха я в понеделник, тази сутрин имам съобщение от expess one, че днес ще имам доставка
Тук в Пловдив нямам проблем с тях,  обаждат се предварително, жена е куриера, ако не съм вкъщи и съдържанието е дрехи или нечупливо се разбираме да метнат през оградата

Поръчката ми от неделя шипнаха в сряда и нея очаквам другата седмица

# 598
А, не генерализирайте за Пловдив. И аз съм от Пловдив, но ми къса нервите куриерът за нашия район, вечно се обажда 1-2 минути преди да е на адреса и ако не съм там започва едно пазарене какво да правим с пратката. Доставя му садистично удоволствие ако накрая склоня да я остави на базата в Коматево, защото съм на противоположния край на града.

# 599
  • София
Здравейте, и аз моля за покана.
Предварително благодаря.

Благодаря на всички, които ми пратиха покана.
Успях да се регистрирам.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 14:56 от Amidala

Общи условия

Активация на акаунт