Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 99 776
  • 760
  •   2
Отговори
# 675
Здравейте,
Бих ли могла да получа покана? Simple Smile

# 676
  • Хасково
Мисля, че не. Пробвайте да пишете на съпорта все пак.
Ще пиша, благодаря.

# 677
Скрит текст:
Здравейте,
Бих ли могла да получа покана? Simple Smile

Изпратих:relaxed:

# 678
  • София
Мога ли да помоля дамите, които изпращат покани да не го пишат и в темата? Поискалите покани все пак ги виждат в личните си съобщения.
По-добре темата да се пълни с полезна информация.

# 679
  • Mostly in my mind
Мога ли да помоля дамите, които изпращат покани да не го пишат и в темата? Поискалите покани все пак ги виждат в личните си съобщения.
По-добре темата да се пълни с полезна информация.

точно така. абсолютно безполезно е. Simple Smile а и ако една дама е поканила повече дами, оставете и на нас малко Sweat Smile

# 680
Ок съм да се искат и дават покани, но за съжаление основно това вече се пише в темата и е досадно, видиш нови отговори и те само искания и давания за покани, просто да се прави по някакъв по дискретен, ненатоварващ останалите четящи начин, дали чрез лично съобщение или някакви други идеи каквито имате.  И това надпреварване кой ще даде първи покана, че да вземе ваучер също ми е too much.
Всички имат покани и никой няма да откаже да даде.

# 681
Поръчах чанта , много е хубава , страхотна кожа , но цвета не е такъв ,  какъвто се вижда на екрана .
Много ме е яд  , на екрана ми  цвета е по скоро кемъл , а реално е нещо между тъмно бежаво и светло кафяво ,
ще я връщам .
https://www.bestsecret.com/product.htm?back_url=%2Freturn_order_ … 5318&colorCode=22

# 682
При мен така се получи с едни боти от Амазон.На снимката бежови.В описанието цвят nude.Дойдоха бледо розови.

# 683
Здравейте,знаете ли колко време може да остане протка в офис на Изипей до взимането й?

# 684
Дори и да се напише на първата страница да се искат и дават покани на лични едва ли някой ще си направи труда да прочете. Винаги, когато видя че някой търси му пускам на лично, дали ще използва линка или не вече той си решава, не ми е до 10те %, не виждам смисъла да се оповестява в самата тема и да се занимават още х-народ кой кога на кой изпратил. То си е направо спам. Виждам аз известия, мисля си/надявам се, че някой е пуснал я линк, я мнение за някой артикул, влизам и гледам 5 съобщения за покани кой моли, кой изпратил, кой благодарил.. с две ръце съм За това да се случва на лични, за да се избегне нежелания спам 🌹

# 685
  • Варна
Снощи поръчах това. Някой с опит с марката Giossepo? Поръчах си номер по- големи, че ми отичат краката и качвам кг. Дано са ми удобни и ми станат.

# 686
Снощи поръчах това. Някой с опит с марката Giossepo? Поръчах си номер по- големи, че ми отичат краката и качвам кг. Дано са ми удобни и ми станат.

Аз имам боти на марката. Уголемени са по принцип. Нося 38, поръчах 38, но са ми малко свободни. Сложих стелка да уплътни.

# 687
  • Варна
Благодаря. Дано не ми хлопат много, ще уплътня и аз със стелка ако трябва. Не знам вече кой номер да купувам. Бременна съм и краката ми отичат. Ще дам отзив като пристигнат.

# 688
  • София
Здравейте,знаете ли колко време може да остане протка в офис на Изипей до взимането й?

Изипей не са куриерска фирма.

# 689
Да дам отчет, може на някой да му е полезно. Simple Smile
Получих зимно яке на Gerry Weber   https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32908885-001& … _72&gender=female
В сайта има информация, че е уголемен модел. Поръчах моят размер, който обичайно нося, защото предпочитам връхните дрехи да бъдат по-свободни.  За мен е ок, но колежката каза, че ми стои уголемено. Може и така да е, въпрос на предпочитание, но все и пак зимата няма да нося якето с тениска, както съм днес. Самият модел е свободен, не е втален, така че ако предпочитате  слим фит - поръчвайте размер надолу.
Цветът на живо е с една идея по-тъмен, якето е ултра леко. За цената от 109 лева ми се струва топ попадение.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт