Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 99 761
  • 760
  •   2
Отговори
# 690
  • на пистата
Здравейте,знаете ли колко време може да остане протка в офис на Изипей до взимането й?

Изипей не са куриерска фирма.
Експрес уан ползват  изипей за офис.Оставят там пратки понеже в градовете нямат техни офиси.

# 691
Здравейте!
Извинявам се предварително, не знам дали в темата се включва това, но бих помолила за покана за сайта.

# 692
Момичета, включвам се да кажа, че са пуснали 15% екстра. 🍀

# 693
  • София
Видях ги, ама чантата, която искам не я лови намалението. А ме е яд, защото беше на по-ниска цена, аз се зачудих, понеже имам доста чанти и вдигнаха цената..

# 694
  • Хасково
И мен ме е яд, якето което на 6ти беше 189лв сега 292лв и тези 15 % не го лови.😮‍💨

# 695
От 50 неща в любими, само 3 са ми с кода 🤣

# 696
  • Mostly in my mind
От 50 неща в любими, само 3 са ми с кода 🤣
От 150 неща в любими само 1!!! е с код. Astonished може би тези дни ще добавят и други.

# 697
Аз си бях харесала една чанта, която обаче е увеличена сега. Без код беше на по-ниска цена.

# 698
Здравейте имам код с отстъпка 24% но не разбирам продуктите вече са намалени или когато отида в кошницата тогава се въвежда кода и се прави отстъпката ?

# 699
Кодовете се въвеждат в полето за кодове и след това излиза намалението. В момента има код за 15% на избрани неща. Този код за 24% от къде е?

# 700
А за този код от 15% как мога да разбера кои артикули от любими са ми намалени- освен един по един да слагам в кошницата и тогава да намалят с кода?

# 701
В кошницата на тези продукти има черен надпис "Secrets days". В описанието на самите продукти също е посочен този код за 15 процента с опция за копиране.

# 702
Днес пак е валиден този код, но вече в любими нямам нищо от него. Вчера все пак поръчах едни маратонки с този код.

# 703
  • София
Явно кодът ще важи за различни продукти всеки ден. Това ме обнадеждава, че може да дойде реда и на неща, които са ми интересни.

# 704
И друг път мисля са правили така, за това снощи поръчах обувките и сега чакам да намалят и другите ми неща в любими.

Общи условия

Активация на акаунт