Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 99 771
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
Жената пита колко време има от генерирането на товарителницата до предаването в пощата. Срока за връщане ясно, че е 14 дни. За различните мембъри е повече.

# 736
Имаше срок от момента, в който генерираш връщането да изпратиш пратката, но в момента не го намирам 3 или 7 дена беше.
Утре просто я занесете в пощата или пратете някой.

# 737
  • Хасково
7 дни мисля че беше.

# 738
  • на пистата
Жената пита колко време има от генерирането на товарителницата до предаването в пощата. Срока за връщане ясно, че е 14 дни. За различните мембъри е повече.
Не пита това.
Дали ще стигнат до 25-ти е написано.Аз го разбирам,че се притеснява дали за 14дни ще стигнат до бест сикрет

# 739
Какво ви е страх, дават Ви разписка, сумата е вписана и нещо да стане макар и бавно ще ви върнат парите
На вас пишат ли ви точната сума?На мен последно от пощата ми казаха,че за над 30 евро трябва да се попълва декларация и пак писа толкова.Иначе същият ден върнах на Абаут ю.И за двете поръчки ми върнаха парите на 10-я ден.

# 740
Питат ме и я вписват, не са ми давали нищо друго да попълвам. В Спиди днес не ме питаха.

# 741
Да, може би и това пита, но първо ми направи впечатление, че вече е генерирала товарителница, а още не е предала пратката за изпращане. И това е по-важно. Ясно е, че срока от 14 дни не важи колко дни пътува пратката. Може това да отнеме и месец. Този срок от 14 дни е за заявяване на връщането. Обаче имам спомен, че от генерирането на товарителница до изпращането срока е 3 дни. Но и аз не намирам къде го пишеше. Може би при създаването на товарителница. Ще обърна другия път като правя връщане.

И между другото вече 5-ти ден поръчката ми не е шипната. И дадох на мъжа ми код да се регистрира, че да получа 10% отстъпка, но ще ги няма. Неговата пратка е шипната и пътува. Трябва да я получи ли? Колко време отнема да получа 10% от него?

# 742
  • Бургас
Да, трябва да я получи, да изтече срока за връщане и чак тогава ще получите кода за 10 %

# 743
Ясно. Много благодаря. Набелязах си едни неща за есента, но докато ги чакам тия 10%, ще дойде зимата 😃

# 744
Ясно. Много благодаря. Набелязах си едни неща за есента, но докато ги чакам тия 10%, ще дойде зимата 😃
Направете си нов профил от друг имейл с  покана от сегашния Ви профил. Хем ще ползвате отстъпка 10% от новия профил, хем после ще чакате още 10% на сегашния. 😉

# 745
Какво ви е страх, дават Ви разписка, сумата е вписана и нещо да стане макар и бавно ще ви върнат парите
На вас пишат ли ви точната сума?На мен последно от пощата ми казаха,че за над 30 евро трябва да се попълва декларация и пак писа толкова.Иначе същият ден върнах на Абаут ю.И за двете поръчки ми върнаха парите на 10-я ден.
Да, всеки път пишат точната сума в пощата и не са ме карали да попълвам нищо до сега.

# 746
Идея е. Може така да направя, защото смятам да си поръчам наистина много неща (нямам какво да нося след раждането) и ще ми дойде добре 10% отстъпка.

# 747
Дадоха ми 30 лв (заради едни кофти каишка на едни обувки ) но съм обвързана със срок да ги използвам или ще изгорят. Нищо не ми хваща окото обаче. Не ми предложиха превод по сметката, от която е платено.

# 748
Не предлагат превод по сметка, а дават, но не всеки път - ваучер, или предлагат да върнете артикула.
На едни сандали на стойност 75 лв. на четвъртото или петото обуване се разплете подметката, предложиха 20 лв. или да ги върна, не ги върнах, обух ги още 5-6 пъти и са за боклука.
Една рокля на снимката в сайта е с дълъг ръкав, пристигна без ръкав. Не предложиха обезщетение,  ако искам - да я върна, писах им  поне на сайта да оправят информацията и снимката, които не отговарят на модела. След два месеца поръчах същата рокла на моя близка - пак същото Laughing
Поръчах 3 хубави неща, висяха някъде 3 седмици и после пратката се върна при тях. Попитах какво става - след 4 дни отговориха, че те нямат вина, а логистиката. Нямаше даже извинение, а обещание, че ще ми върнат парите, да съм спокойна, не знаели какво се е случило.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 22:33 от Rosita

# 749
Не вярвам, че ще го кажа, но не знам какво да си избера - нищо не мога да харесам. Ако взема нещо за 30 лв, ми цъкат за доставка 10 лв. Над 99 е безплатна Grinning
Накупих си обувки, чанти. Сега съм харесала една на Steve Maden, но я няма в сайта, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт