Пазаруване от Best Secret- Тема 2

• 94 670
  • 760
  •   2
Отговори
# 720
Момичета , мъжките кожени якета отговарят ли на размерите , никъде не намерих описание , обикновено дават размерът е М дължина ръкав и дължина дреха

# 721
Момичета , мъжките кожени якета отговарят ли на размерите , никъде не намерих описание , обикновено дават размерът е М дължина ръкав и дължина дреха
Вижте описанието на конкретното яке и марка. Там пише дали продуктът е уголемен или умален. Ако не пише нищо, обичайно си отговаря.

# 722
# 723
Здравейте, показвам последната поръчка, която получих.

Якето на Том Тейлър е много хубаво, отговаря си на размера и си е зимно. Поръчах си три чифта маратонки с идеята да оставя поне един чифт, обаче: червените Найкове са ми малки и ми стискат на петата, Адидаските са някакъв много странен модел,малко по- твърди са и много широки в предната част. Стават ми, но визуално не ми харесват. Последните Найкове са хубави, стават ми точно и са много леки. Синът ми твърди, че били мъжки и се двоумя дали да ги оставям.
Чакам още една пратка с маратонки и дано те поне станат. Нося 38- ми номер и на двете марки винаги купувам този номер

# 724
  • София
Тези два чифта мокасини получих, от непознати за мен марки

Зелените определено ми харесват повече и изглеждат по-качествени. Сините имат леко лилавеещ оттенък, малко ме подведоха снимките.
Има мокасини в красиви цветове в сайта, надявам се да ги включат в намалението.

# 725
Може ли реална снимка на зелените при възможност, защото заглеждам същия модел,но другите цветове. Иначе дават ма сайта Si Barselona да са уголемени и поръчах друг техен модел с 1 номер над моя, като се оказаха големи, а така ми харесаха като изработка.

# 726
  • София
Може ли реална снимка на зелените при възможност, защото заглеждам същия модел,но другите цветове. Иначе дават ма сайта Si Barselona да са уголемени и поръчах друг техен модел с 1 номер над моя, като се оказаха големи, а така ми харесаха като изработка.
Да, заповядайте
Скрит текст:
аз съм 38-ми номер с по-скоро широк крак и 39-ти от тях ми е по мярка.

# 727
  • Charming
Здравейте, трябва да върна едни маратонки, но се притеснявам, че няма да стигнат навреме. Получих си пратката на 11ти септември и си генерирах документ за връщане вчера на 18ти. Още не съм стигнала до пощата. Някой връщал към Best Secret знае ли колко дни отнема връщането с бг пощи, дали ще стигнат до 25ти се чудя..

# 728
Имам спомен, че като създадете товарителница имате 3 дни да я предадете в бг пощи. Някой да каже с точност дали е така.

# 729
Днес генерирах товарителница за връщане и изписва, че ще е чрез Спиди, което ме радва.

# 730
  • на пистата
Здравейте, трябва да върна едни маратонки, но се притеснявам, че няма да стигнат навреме. Получих си пратката на 11ти септември и си генерирах документ за връщане вчера на 18ти. Още не съм стигнала до пощата. Някой връщал към Best Secret знае ли колко дни отнема връщането с бг пощи, дали ще стигнат до 25ти се чудя..
Какво значи да стигнат навреме?Брои се датата на изпращане,то до тях може и след месец да стигнат.Разбирам,че това ви притеснява.

# 731
И аз влязох да пиша за връщането, вчера ми генерира връщане през бг пощи, днес ми генерира от друго поръчка през Спиди.
Не мисля че ще е кой знае колко бързо със Спиди, до Европа доставят от от 7-8 до 10 дена, поне така е било като съм пращала през тях. Скоро ще разберем.
Нямам за показване, последните 2 поръчки върнах, оставих само разни неща за детето.

# 732
Аз съм връщала. Брои се датата на връщане, а не те кога ще ги получат. Те ще пътуват 14 дни, то така излиза, че човек няма да има и ден време за мислене. Но разбирам притеснението Ви. Когато връщах неща за 50 -100 лв е ОК, но този път върнах за 400 лв и мен много ме е страх от БГ пощи.

# 733
Какво ви е страх, дават Ви разписка, сумата е вписана и нещо да стане макар и бавно ще ви върнат парите

# 734
  • Хасково
Аз веднъж съм връщали и пари получих след 1 месец. Вчера ходих до пощата да върна коженото яке, което дойде на 6 септември и знам че според акаунта ти Сребро до 14 дни, Злато до 21 дни или Диамант 30 дни , имаш различен срок на връщане.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 20:30 от Ansi_S

Общи условия

Активация на акаунт