Бургаско родилно отделение - ПЕТИЦИЯ ЗА ПО-ДОБРО!

• 67 028
  • 593
  •   1
Отговори
# 405
    Мили момичета подписвам се с 2 ръце на петицията и се надявам да се случи ЧУДО , да обърне някои внимание! Предстои ми раждане но съм се ориентирала към Сливен и в неделя разговарях с док по въпроса и това което чух ме потресе; " защо не взимате пари , така ни крадете клиентелата"   Това е коментар на лекър практикуващ в Бургас в личен разговор на една от последните конференции на генеколози!!!  #Crazy #Crazy #Crazy
  НЯМАМ КОМЕНТАР , ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЖИВЕЕМ В ТАКАВА СТРАНА НА ВСЕКИ ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО

# 406
  • Бургас
И аз ще разждам в Сливен. Наложи ми се да отида до Бургаското ... там миришише на урина!
По гомяла мизерия не съм виждала  #2gunfire

# 407
Здравейте на всички.
Подписвам се и аз.
Искам да се подобрят нещата.Септември трябва да раждам и не знам къде.
По принцип искам в Бургас,но не знам.
Моля ви дайте ми съвети.
Благодаря ви.

# 408
  • Бургас
tinita77, ако наистина искаш да раждаш в Бургас, недей да четеш тази тема. Аз се бях уговорила с лекар, но прочетох темата и след два дена пътувах за Сливен.
Успех Simple Smile

# 409
Вие пък съвсем ги очернихте хората! Аз лично лошо отношение не съм видяла. Да не би да съм най-голямата късметлийка newsm78? За хигиената съм съгласна, има какво да се подобри Peace

П.П. Пари не са ми искали, аз дадох защото бях доволна от акушерката

# 410
Как ви се струва репликата"моли се да оживее следващите 12 часа"казана на майка загубила първото си дете в тази болница,но по принуда пак се озовава там с второто.(то се роди в 8 мес)затова пак отиде там по спешност.

# 411
Репликата според мен означава, че следващите 12 часа са определящи, ако ги преживее, ще оцелее. Сигурно са й казали истината. Аз също държа да ми казват истината, а не да ме залъгват със сладки приказки или недомлъвки. Репликата не ми звучи грубо.
Надявам се, че бебето е оцеляло.

# 412
Аз не мисля че са най- подходящите думи в този момент .Има хиляди други начини по които можеш да кажеш за състоянието на пациента.

# 413
Това може да са били финалните думи. Няма нищо лошо да се моли. Дано всичко да е минало добре. За съжаление понякога и най добрите лекари не могат да помогнат.

# 414
И аз не мисля, че има нещо лошо в думите. Аз чух същите думи " моли се да минат 12-48 часа", за щастие минаха и заминаха и сега си гушкам чудото. Пожелавам го и на майката от все сърце.
Искреността в този момент е по-важен, от сладките приказки.

# 415
Каквото и да е, най-тежко е да загубиш рожба, на мен ми се случи точно на 1 април да разбера, че сърчицето му е спряло да бие.Бях в 19г.с.и въпреки, това го изживях тежко, неискам и да си помислям, какво е да го родиш в 9мес.живо и да играеш руска рулетка със съдбата .

# 416
  • СОФИЯ
подкрепям Ви ,но мисля , че петицията само не достатъчна, трябва да има гласност не само в форума ,а сред обществеността на Бургас и р-на

# 417
здравейте,
 аз за първи път пиша във форума, но темата много ме жегна тъй като ми предстои всеки момент да отида във въпросната болница и да родя детето си там.не искам да раждам в друг град защото искам да не прекъсвам нишката и детето ми да е родено в Бургас (най-хубавия град впрочем Grinning ). Знам какво ме чака там и въобще не съм очарована...просто си налагам да го изтърпя!
 Подкрепям ви напълно. Подписах! Дано със второто да не избягам някъде другаде.. Grinning Grinning Grinning

# 418
Преди 12 дни родих със секцио в бургаската болница, защото аз също исках детето ми да е родено в Бургас, както първото. Очаквах чудесии, защото бях прочела и всичко не само в тази тема. Бях приятно изненадана. Не видях лошо отношение за седем дни престой. Напротив докато чаках да се събере екипа за операцията седях в предродилна зала два часа,Ттва което виждах и чувах бяха мили думи от страна на акушерките към нормално раждащите осем жени. Не вярвах и аз на ушите си. Не мисля, че е оправдано да се ходи в друг град, заради един комфорт, да се рискуват два живота, за мен е неприемливо. А каква е гаранцията, че като отидеш в друг град няма да попаднеш на некадърник или да си застрахован от грешка. Всеки греши. Особенно в тази ситуация гаранция, че всичко ще е ОК никой не можу да даде. Видях само една хлебарка за 7 дни. Момичетата, които бяха лежали на 7 етаж в Патологията, казаха, че това е най-чистото отделение в цялата болница.

# 419
Здравейте на всички.
Подписвам се и аз.
Искам да се подобрят нещата.Септември трябва да раждам и не знам къде.
По принцип искам в Бургас,но не знам.
Моля ви дайте ми съвети.
Благодаря ви.
Аз бях супер стресирана преди да родя от това което четох във форума и това което съм чувала за Бургаската болница. Но останах супер доволна от екипа, който изроди сина ми. Аз лично се бях уговорила с д-р Драгнева и съм много доволна от нея - много е внимателна, и винаги винаги ще хваля акушерката Велина Желязкова  - страхотна жена просто нямам думи, за миг не ме е оставила сама. Също и анестизиолога Томов - образ отвсякъде, та тези хора ми направиха раждането забавно и приятно. Така че няма страшно зависи при кой ще се паднеш на смяна. Но ако искаш да си сигурна , уговори си лекар. Препоръчвам ти Драгнева или Гамишев.
Но мизерията в болницата не отричам трябва много пари да се хвърлят за ремонт - едвам издържах 3-те дни престой..

Последна редакция: пт, 13 юни 2008, 00:41 от lapence

Общи условия

Активация на акаунт